Отговори
# 285
Привет банда! Hug
Честит рожден ден на ЕниHeart Eyes  Да бъде много здравичка, все така усмихната и красива Пипилота, много да радва всички вкъщи, а те много да я слушат! Честит празник, Олчеbouquet

С малко закъснение, Честити Рождени Дни на снахичка ми Андреа, на красивотото куклЕ Миша и очарователната кака Диди, на баш наборчетата ни Гришко, Емо, Лили и Вили!
Бъдете живи и здрави, дечица! Детството ви да е пълно с много радост, щастие и безгрижни дни!

На патеричка, Честит празник и на всички Цветя, празнували вчера, ma lolo, специални поздрави за твоето Калинче!

Благодаря за поздравите към моето Ани, предадени са. Heart Eyes Малко „официални”снимки –  цък, цък и цък, а като смъкна другите от фотоапарата ще покажа още.
Пътуването на Аниния татко се измести от рано сутринта вчера за късно през нощта снощи и той не можа да изпусне празника  Heart Eyes, както беше планирано първоначално (отпадна и една голяма тревога на Саши – че баща му нямало да яде торта, в куфара го караше да си вземе за из път, сутринта с кафето да си отрежел..., не отчиташе факта, че Анелия трябва да духа свещички, преди да се разреже тортата, сакън тати му да не остане без торта...) Laughing Crazy.
Аничка, вашата торта е убийствена! Направо ми събра очите! Oha! Гордея се с вас!!! А Анито направо ще я изям като я видя, да знаеш! Толкова е сладка и толкова е пораснала! Имам чувството, че не съм ви виждала цяла вечност...
Бен, тортата с патетата изглежда много сладка, точно по мой вкус е.  Grinning
Миме*, за вашата принцеска торта нямам думи! А за собственичката й – съвсем! Такава очарователна усмивка е тази Диди, пу-пу, партито ви е било чудесно (разгледах снимките във фейса) Heart Eyes!

Само за торти говоря... Embarassed Embarassed Embarassed, май е време освен кафе, да си направя и закуска. Mr. Green Whistling

Енигма, бързо да преборвате вируса, много оздравителни прегръдки от мен. Praynig Hug
Ние след малко отиваме на лекар с Анито, надявам се лекарят да ме зарадва. Praynig

Хубава нова седмица на всички! Flowers Bouquet Two Hearts

# 286
  • София
Честити тЛи  Laughing годинки на Ани Буболинова, сладуринова Heart Eyes, Гришко, Емо и двойните прелести и радости на мама ЛВ - Лилето и Вилето. Heart Eyes Heart Eyes
Живи и здрави, все така чаровни и умни дечица, с много късмет, усмивки и вълшебства да са изпълнени дните им. Hug

Честит празник на всички вчерашни цветенца, на Кали на малоло, специални  Hug, и ние вчера бяхме именЯци Blush, затова не стигнах до комп. Embarassed

Благодаря за хубавите пожелания, ронка, Дес. Heart Eyes Heart Eyes

Изпратихме рожденичката с рев на деЦка Sad, аз съм отпуска, и си кукувам сама вкъщи.
Моля да стиснете по едно палче за майчето ми, днес има нужда от късмет. Praynig Praynig Praynig

Моля се, НАШИЯТ месец да донесе само здраве и хубави неща за всички ни. Praynig

# 287
Олче, Честит рожден ден на Ени. Да е много здрава, умна и щастлива. Весел празник.

Много стиснати палци за твоето майче.   bouquet

Аничка, забравих да похваля тортата ви. Страхотна е.

Деси, снимките са голяма красота.

# 288
Честито рождениче Ени! Да бъде много здраво и весело детенце!  Tada

Аз пак за набързо, ама... Crossing Arms

# 289
Олче,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed и много  Praynig за бабче!
Страхотна е Анито!!! А Саши такъв голям ми изглежда сега ...  Heart Eyes
И Анито-снахичка е толкооокова голяма! Прекрасно позира.  Grinning Heart Eyes
Дано лекарят ви зарадва, Деси.  Praynig Hug

# 290
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала-на двете Анита любими, на Мишенка, на кака Диди, на Гришко.

Честит рожден ден на Ени!

Бъдете здрави и щастливи деца!

Аничка, много е пораснала Анито, голяма красавица, и каква е кипра 4470
Деси, Анелия е разкошен сладкиш, а пък батко й колко голям ми изглежда, може би, защото отдавна не съм го виждала с толкова коса.

но нейм, радвам се, че сте намерили вашата лекарка. Такъв е ефекта, когато е улучено точното л-во. Не знам дали си чела и при Вики преди 2 седмици отита й буквално изчезна след първия прием на л-вото.

# 291
но нейм, радвам се, че сте намерили вашата лекарка. Такъв е ефекта, когато е улучено точното л-во. Не знам дали си чела и при Вики преди 2 седмици отита й буквално изчезна след първия прием на л-вото.

Вери, изпуснала съм в четенето.  newsm78 Иначе в събота бяхме на контролен преглед и лекарката пита дали му се е появило разстройство - не беше. Да, ама вчера вечерта се появи.  Shocked Аз нищо не му дадох, през деня само Линекс, по съвет на същата хомеопатка, за да му се пооправи чревната флора, че все се оплаква от болки в коремче/стомахче. И се чудя днес как ли ще бъде... newsm78

Деси, аз явно напоследък съм супер изостанала със снимките, защото като видя някои актуални и ми пада ченето! Анито пак съм я виждала, явно, обаче Саши колко се е издължил и му се е променила физиономийката!  Heart Eyes Разкошни деца!

# 292
  • София
Привет, пътувахме за кратко уикенда и за съжаление нямах достъп до нет и изпуснах толкова празнуващи.  Hug На патеричка, но от сърце:
Честит рожден ден на Андреа, Диди, Мишенка, Анелия, Лили и Вили, Емо и Гришата ! Бъдете живи и здрави дечица, носете много радост и усмивки на семействата си!

Честит имен ден и на Калина на ма-лоло, на Калин на Нанни, на Ени на Олчето, на Ивка и на всички други скрити цветя и дръвчета Simple Smile

И разбира се Честит рожден ден на днешната рожденичка! Олче, да ти е жива и здрава Елина   bouquet Все така засмяна, кокетна и с дяволита усмивка  Hug
Много стиснати палци и за майчето ти  Flowers Four Leaf Clover Дано Ени след празник в деЦката да тръгва с по-топли чувства на там  Praynig  Hug Hug

Ани4ка, страхотна торта сте направили с татито! По--добра е и от купешка. А Анито сияе на снимките и се вижда, че е оценила труда ви  Heart Eyes  Grinning

Ма-лоло, успокои ме, че не сме единствените отложили толкова кръщенето. Ще чакаме първо снимки и разкази от вас. Нашето е за 6.05.
За торти бих ти препоръчала Торти Вега. Любима от години ни е Баварски крем, а за миналия рожен ден на Гергана взех Торта Йогурт- пролетен вариант (тя си е с украса от малки цветчета, много удобни за детски пръстчета, както каза Бен  Laughing). Минус е обаче, че нямат сладкарница, където да се опитат на парче нещата или поне аз не знам за такава, та ти си прецени. Иначе доставят до вкъщи.

Деси
, радвам се, че сте имали празник в пълен семеен състав и тревогите на Саши за тортата са отпаднали.  Heart Eyes Имаш си страШотни усмивки на "официалните" снимки. Чакаме и неофицалните такива Simple Smile И стискам палци за добри новини днес от чичо доктор.

Енигма, оздравявайте бързо.

No_name, дано сте намерили вашия лекар за Преси и все по-малко да има нужда да го посещавате.
първо ще влезе разрушителната бригада при нас.  Wink
Тогава ще очакваме снимков материал по-нататък.  Hug

# 293
  • Бургас
Честит рожден ден на нашите другарчета априлчета  Hug  bouquet Желаем им дълги и безгрижни детски игри и послушни родители  Wink Hug Hug

Jiema, ние също сме от изостаналите  Blush Даже дата не съм избрала още  Blush Реших че ще я отведа в черквата и тя сама да си избере светец  Simple Smile

П.П. Да ви кажа сега какви мисли ми минават през главата  Embarassed че моята хубосница е по-малка от вашите  Wink Всички толкова порастнали изглеждат  Hug Hug пу пу пу
Масово се подаряват колела, които за Далинка специално ми се струват нещо свръх непостижимо в тази възраст, че аз сега я уча сама да си кара триколката и да не ме чака аз да я бутам... тя в сравнение си е направо бебешка  #Crazy
Продължавам си мисълта за подаръците, на този РД й подарихме надуваем замък и е много доволна да се 'буха' в него  Laughing а миналата година я беше страх и чак лятото малко по малко се престраши  Mr. Green Сега й сама си избра от мен подарък Moon dough, аз се опитах да й пробутам от суперфункционалните кукли, но тя твърдо беше решила да е това и сега продължително време се занимава с него  Heart Eyes
Също съм се захванала с обзавеждането на нейната стая и в най-скоро време планирам да я преместя самостоятелно, да ви кажа какви перденца й избрах, възможно най-бебешките  Crazy но те бяха най-весели и симпатични... как да им устоиш... и сега съм се закахарила не я ли правя повече на бебе от колкото е  Rolling Eyes

Деси, дано новините от лекаря са добри Hug
Олче, днешния празник в градината дано е развеселил Ени и ходи със желание при дечицата  Hug Стискам палци за майчето ти.

Все се каня да ви попитам за Коластрата, след моето боледуване повече от месец вече се видях в чудо и поисках съвет в аптеката, взех и за мен и за детенце, само че прахчето от ампулката е неразтворимо и не успявам да й го дам за сега. Може ли да ми дадете съвет вие как давате?

И последно, че попрекалих  Blush (ама така е като съм почивка). Водих госпожицата на танци  Wink Те са специализирани за деца под 4год. и тя (както и аз) много се забавлява. Дано съм свободна пак да я отведа  Party

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 22:05 от ben78

# 294
  • София
ОЛЧЕ ЧЕСТИТО И ТУКА,ЗА ВТОРАТА ТИ ГОЛЯМА РАДОСТ,ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА:
ЗА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА:

Момичета благодаря ви за подкрепата  bouquet
Надявам се утре да сме здрави за рождения ден на гаджето Grinning
Деси пиши какво каза доктора днеска Hug
Но нейм дано се оправите бързо и от разстройството Hug
Олче стискам палци на майка ти Praynig
Бен78 всяко дете си е индивидуално,назад или по-напред всички са си априлчета и ще се настигнат след някоя и друга година Mr. Green
Джиема покажи снимков материал от пътуването Party
Аничка напихте ми душата колко ти е пораснала куклата Grinning
Тортата ви е върха Peace Peace
Изпуснах сигурно нещо но толкоз помня  bouquet

# 295

ЧРД на Ени и на сладка Ани! Да са ни живи и здрави и да продължават да ни радват с прекрасни фотоси!

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 18:13 от Мимето*

# 296
  • София
ЧЕСТИТО НА ТРИТЕ ЗВЕЗДИЧКИ РОДЕНИ НА ТОЗИ ДЕН:
БОБА НА АБРИКОТИН Two Hearts Two Hearts Two Hearts
МАРИЯ НА РОНИ
КАЛИН НА НАНИ
ДА РАСТАТ УМНИ И ЗДРАВИ И МНОГО ВЕСЕЛИ!

и за мамитата:

Миме страхотно парти Party

# 297
  • Лудогорието
Честит рожден ден на Мария, Калин и Боба!   newsm59   bigdance2
Да растат живи, здрави и усмихнати!
Мимето* чудесни снимки! Всички направо греете! Все така да сте!   bouquet

# 298
  • София
Благодаря на поздравилите ни. Да ви се връщат хубавите пожелания, на вас, и на дечицата. Hug

Честит рожден ден на Мария, Кико и Бобката!
Живи и здрави да са ни Шейновските колеги Laughing, да растат безгрижни, щастливи, умни, смели, усмихнати и мнооого подаръци да получат.

# 299
  • София
Честит рожден ден на Мария, Калин и Бобката!!!
Да растат здрави, умни, весели и безгрижни деца!
Весел празник на семействата им !!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт