Отговори
# 255
poem, честито дипломиране!  bouquet Ти си нашата гордост! Heart Eyes
Много ме развеселихте тази сутрин, poem, Рони с радиаторите, Мара Каси и Маймунка също. Joy
Във взръзка с по-дългите разходки да се включа и аз със случка от вчера, този път ме разсмя Сашо. Вземахме го с Ани от ДГ, пеша (което е 40 мин. ходене с крачките АНелиини) и тя промърква на връщане, по средата на пътя, че вече е гладна. Аз отговарям, че ще се отбием ей сега през пазарчето (близо бяхме) и ще купим по един банан, за да имат сили да се приберем. И Сашко се изцепва: "Че за какво са ни сили, като се прибираме вкъщи?"  Laughing  Mr. Green Той милия да има как денонощно да стои навън. Crazy Та, poem, силите явно идват от въздуха и са в неограничени размери, вкъщи вече е друга бира. hahaha

no_name,   action032, бързо да минават ушетата. Praynig
Олче, гуш и за Ени! Hug Дано се успокои и от понеделник всичко тръгне по старому (само с усмивки, без стресови ситуации  Praynig)

Точно на РД на Анелия, Митко заминава за Германия. Ще сме самички на празника, т.е. и парти няма да правя, защото не искам да я събирам на този етап с деца, а се оказа, че и цялото семейство няма да сме заедно. Едно ми е такова  Sad.  Знам, че е за добро, но просто ми е мъчно за точно този момент. Ще ми мине де. Дано му е на късмет този път. Praynig Още не мога да го осъзная съвсем, защото макар да го говорим отдавна, в последните дни се изясниха нещата окончателно.

# 256
  • София
Здравейте,

На големи патерички  Embarassed - Да са живи и здрави, Тамир, Далина и Митко! Много здраве и весели игри им желаем !

Поем
, честито дипломиране ! Да си я ползваш по предназначение дипломата и с късмет!
Да ти кажа за шарката - доста се изненадах, че пишеш "едра шарка". До колкото знам така са казвали на вариолата преди години. В днешно време вече няма такава. Ако става дума за варицела, няма да е заразно детенцето вече. Не пренасят заразата след завяхване на пъпките, което обикновено значи 7-8 дена след първите пъпки. Стандартно карантината, която поставят на домашния адрес е 9 дена. Поне тази грижа да ти отпадне покрай евентуалното ви пътуване. Пък ако все още има място за обсъждане те да пътуват - още по-добре.  Hug

Аз също съм на вълна варицела за пореден път. В групата на Гергана са в карантина вече трета седмица и до оня ден си мислех, че всичко ще приключи сега в неделя с 1 преболедувало детенце само, но от 2 дена има още 3 болнички и я удължиха и може би в някакъв момент вече и Гергана ще я хване. Все си мисля, ако е писано този път да е, да минава по-бързо и леко по възможност  Praynig и да не се притеснявам вече. Зимата почти 3 месеца имаше в градината на баткото - ограничавахме яко контактите. Сега пак така, а се задават празници. Отделно най-накрая се наканих и планираме кръщене за именния й ден, но... нищо не можем да предвидим до край. Дано се развият нещата по най-добрия възможен начин.
Желая го и на вас, Поемче и Деси, за празниците на мъниците ви.  Hug Деси - как те разбирам за отсъствието на таткото. И нашия на времето изпусна заради командировки на баткото втория рд, но всичко се наваксва. Само здрави да са ни дечицата, и ние покрай тях. Simple Smile

Рони, честита ви нова хралупка!!! Да е изпълнена с много здраве, щастие и любов !
Местите ли се направо? Или предстоят ремонти? Как я възприема Мария?

Много мъчно ми стана като ви четях да споделяте за страховете у мъниците, Рони, Олче, Маймунка  Hug Дано тези периоди отшумяват бързо  Praynig и планираните почивки от ясла да дадат резултат при Енито и Мария.
Между другото, Рони, почти всички страхове, които си описала, ги имаше и при Гергана - и от шумове всякакви, минаващи за безобидни и от животни всякакви, дори летящи насекоми. Обаче поотминаха нещата. За съжаление не мога да дам някаква рецепта. Мисля, че им трябва време, за да го израстат и да се почувстват по-самоуверени. Единственото, което правех е да я гушкам много, особено при шумните атаки и да обяснявам от къде идва шума и че е нормално, тази  машина, мотор, т.н...да прави еди как си. Не вярвам да ти казвам нещо ново. Само исках да вдъхна кураж, че явно спада към нормалните проявления при дечицата ни.

Хубав ден на всички, че се поувлякох както не бях писала скоро.

# 257
И Вики премина през страхове различни. Първо беше след ухапването от кучето, после вълците я хапеха, след това Лошия, а наскоро "галигана", но като цяло не е плашлива. Виж, кака й е друга работа Tired

Поем, такива роднини бих ги отсвирила Whistling

# 258
Рони, къде съм спала и бляла не знам! Пожелавам ви дом, изпълнен с детски смях! Бъдете много, много щастливи, където и да се намирате!  Hug

Poem, аз разсъждавам като very - тегля им една....майна и хич не ми дреме. За мен приоритет е детето и неговия комфорт и кеф. А че някой ще ми прави фасони... Naughty Това е денят на Сами и той е в центъра на събитията, не баба му, дядо му, майка му или който и да е. И бих взела решението, което е най-добро за детето (и в родителските възможности, естествено), а ако съвпадне с удовлетворението на баби и дядовци - ок, ако не - здраве да е. За едрата шарка и аз щях да пиша същото като Jiema - изчезнала е. Все още си върлуват варицела и рубеола, макар за последното да има ваксина, мисля... newsm78 някой с по-добра памет или по-скорошно поставяни ваксини може да се намеси. Иначе аз съм си я карала чинно.
DesiréeHug

# 259
Благодаря още веднъж на всички!  Laughing Hug
Деска, много гуш! Само дечицата да са живи и здрави, много празници има пред вас!  Heart Eyes
no_name, дано да намерите решение на проблемите при Преси.  Hug
Поемче, погледни го от добрата му страна - Сами ще има поне 2 празника.  Wink Ходенето при едните баба и дядо не бива да променят плановете ви и за партито, което вече си измислила ти. Какво като ще бъде със седмица по-късно.  Hug Щом казваш, че съм ти помогнала ...  Rolling Eyes
Jiema, дано градинската карантина не промени плановете за кръщенето.  Hug първо ще влезе разрушителната бригада при насWink
МараКаси, Поемче,  hahaha

Понеже вчера след ясла засякохме Калинчето на циганьорщинката до нас, за който му е в района - имаме си катун с батути, влакчета, блъскащи се колички. Местят го между една ливада в Младост и нашата квартална.

# 260
  • Лудогорието
poem    action032 Прекрасно разбирам как се чувстваш! Моята свекърва постоянно иска нещата да се случват точно както тя си е наумила, без да се съобразява с околните. В началото си мълчах, преглъщах и се съгласявах с всичко. Но дойде един такъв момент, в който просто не издържах и  argue сега нещата са ако аз позволя  bowuu Принципно аз съм много добър и усмихнат човек, но тя е жена, която е способна да ме извади извън моето Аз за секунди!
Един ден и аз ще съм свекърва, живот и здраве  Grinning Дано съм по-различна!
Аз не разбрах-ще се организира ли среща,кога и къде?

# 261
Леле,Поем4е,много здрави нерви имаш,много Hug
Но нейм,как са уши4ките на Преси?Това е много гадна работа!Дано ве4е да се е оправил!

# 262
Леле,Поем4е,много здрави нерви имаш,много Hug
Но нейм,как са уши4ките на Преси?Това е много гадна работа!Дано ве4е да се е оправил!

Мерси за заинтересоваността.  Hug Снощи цяла нощ беше с Т, преди да легне - към 38.1, един леко хладък душ му спретнах (опищя света), понеже нали сега експериментираме с хомеопатия... ooooh! И ми е едно супер притеснено....съответно се въздържам (в разумни граници) да давам Панадоли и тем подобни. И днес момъкът имал апетит, като разбрах какво е погълнал на обяд, се облещих!  #Crazy А вчера цял ден не щя да яде, което е супер нетипично за него.Днес не се е оплаквал от болежки, Т нямал.... Whistling
И майка му по тоя повод ще излиза по женски... Rolling Eyes
Ако хомеопатката го е уцелила, ще си тупна дупето в тавана от кеф! Стискам си палци.  fingerscrossed

# 263
zdraveite na vsichki,chestit rojden den na paterichka na rojdennicite,da sa ni jivi,zdravi,veseli i igrivi!
mnogo blagodaria zapojelaniata vi  bouquet
Ben78, nie imahme absoliutno sushtata torta s Mecho puh Simple Smile Simple Smile
izviniavam se za latinitsata,no niamame net i pisha ot telefona. I nie se mestim i nie goliama ludnitsa,a na men veche bebo dosta mi teji. s purvata bremennost vuobshte ne beshe taka.
do skoro na vsichki,kato se ustanovim v kushtata i pusnem net,niama da moga mnogo da pisha. Vesel praznik na vsichki budeshti rojdennitsi!

# 264
  • Бургас
рони, Честита ви хралупка!!! Със здраве и късмет да си я ползвате под Марииния контрол  Hug Hug

poem, Честито дипломиране!!! Дано перспективите за работа вече са по-добри  Hug Hug

Деси, нещата хич не бяха на добре..., но.... сега няма да казвам че сме по-добре  Wink

Утре ни е партито и виждам че има доста Априлчета, с които ще празнуваме заедно   bouquet чудна веселба ще е  Hug Hug

Доста се развеселих от остроумията на хлапенцата  Heart Eyes Heart Eyes

Io Io, леко местене и стискам палци  Hug Hug

no name, хайде Преско вече да е по-добре  Hug Hug

Имамама, много ти благодаря за подсещането за записването на ДГ  Hug Hug Първия път го разбрах от теб  Blush и идея нямах, че е електронно вече... подадохме и ние, но доста по-късно... дали не беше във вторник след 17ч... Направо се чудя дали ще ни приемат някъде... това го мисля сега като се зачетох във темата във форума, иначе хич и не бързах,  преди като са ни приемали за ясла всеки път, все някъде, си бях решила, че и сега ще е така, а пък гледам че нещата вече са различни  Praynig

а ето я и истинската торта, която днес ще е готова:

промених снимката на линк 

след никаквата помощ от страна на Далина, реших да е изненада  Wink и знам че дребчовци много обичат фигурки, та... да има за шавливи пръстчета  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 21:48 от ben78

# 265
 Добро утро  Hug
 Компенсация за вчерашния "мрън"  Mr. Green:

Синче упреква баща си:
- По твоя вина днес получих двойка по аритметика.
- Как така по моя вина?
- Ако си спомняш, вчера те попитах колко е един милион и ти ми каза “идиотски много”, но това не е правилният отговор.

Днес вече се събирам в кожата си...постепенно  Crazy Драмата в ситуацията с РД идва не от там, че не искам да отидем в Ловеч, а защото това ще остане основен и единствен вариант за самия 15, а има реален шанс половинката да не успее да се върне навреме и да не успеем да отидем...съответно тук ще останем без тематична торта на датата и без организация за парти. Ей това ме огорчи...тоест факта че на отсрещната страна не й пука  ooooh! Както и да е де. Ще се опитам да уредя готови захарни фигурки с маккуин, които да бъдат резервен вариант ако останем тук и които да поставя върху обикновена торта... Жалкото е, че  отношението ми към тези хора...нещо в мен се счупи...много е жалко...но кой каквото си направи друг не може да му го направи. Здраве да е  Wink
 Самчи напоследък се е впечатлил от думите "всъщност" и "идея"  Joy Приспиването и при нас е ...трудничко  Mr. Green Тъмнина, тишина, започват да ми бучат ушите предзаспиващо и детски глас цепи мрака "Мамончеее всъщност аз имам една идея с червените коли", аз:  #Silly той: Нека светна и ти покажа...това е стЛахотна идея  Mr. Green" ...неумението да си сдържа смеха ми коства още 30минути чакане да заспи зверчето  Crazy 
 Аз използвам тези думи често...явно все по опасни попивателни стават...добре, че речника ми като цяло не е нецензурен, че както ме копира   Crazy Но да знаете аз не поздравявам непознатите хора с изплезен език и пръцкане с уста...тук вече заслугата не е моя ...честно!  Joy От срам и притеснение пред хората се държи като малко цигане...и открихме деликатеса "сопол"  Joy

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 08:26 от poem

# 266
  • Лудогорието
Иван като срещне непознати, които го закачат, избирателно реагира по два начина. Първият е да се усмихне широко и да отговори на въпроса как се казва доста изчерпателно-казва си и трите имена. Когато не му се понравят хората обаче, обявява, че е полицай и ще ги застреля  Crazy
За попивателните-така си е! При нас думичките "употребявам", "ползвам", "меря дължината с рулетката", "изобщо", "въобще" и т.н са на дневен ред.  Heart Eyes
Сутрин преди ясла по телевизията гледа Франклин-много му харесва  Grinning
no_name дано сте случили наистина на хомеопат.  Praynig
Лек и успешен петък на всички!  Hug

# 267
Здравейте банда мами.
Честит рожден ден на всички рожденници от днес и изминалите дни.

Рони, честит нов дом. Бъдете много щастливи в него.
Рони, Калина ходи в Слатина на ясла и затова там си я видяла с баща ми.

Рoem, Честито дипломиране.

Jiema, и нас ни чака кръщене този месец - запазили сме час за 22.04.

ben78 , не можах да видя тортата. При мен снимката не се отваря.

МАми от София, кажете от къде поръчахте или ще поръчвате тортите за РД.
Колебая се дали да пробвам торти, от които до сега не съм поръчвала или да заложа на нещо изпитано.

# 268
Честити да са рождените дни на Ани, Миша и Диди!  Heart Eyes Много здрави да растат, много  празнични целувки и подаръци за трите красавици!    bouquet
МаЛоло, аз навсякъде, където ви срещна, много се радвам.  Grinning
Ние миналата седмица в дъжда ходихме да пробвахме тортите на Бейби флай (в къщата до О Шипка на "Шипка" се  намират. по спомен преди там беше заведението "Вещиците"). На Мария за яслата поръчахме бисквитена, а за нас холандска.

# 269
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ , МИША И ДИДИ !!!  newsm59 Здрави, щастливи и сладко пакостливи да бъдат!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт