Отговори
# 240
Честити рождени дни на Дали, Митко и Вики!   bouquet
Бъдете здрави и щастливи, дечица! Heart Eyes
Бен, оздравявайте и двечките бързо. Hug

Маймунка, Рони,  Confused дано се успокоят мъниците... Анито също след последните ни перипетии се буди понякога с писъци и рев, трепереща и уплашена, че пак ще я бодат (предполагам). Така се вкопчва в мен... Sad Ивка ми изпрати спешните капки на Бах и се надявам да й помогнат. Praynig, Ивче,   bouquet
Маймунка, преди време бях попаднала на една статия за детските страхове - в коя възраст кои страхове се пробуждат (от животни, от тъмното, от раздялата, от смъртта и др.), беше много интересна. По няблюдения върху Сашко - и вярна. Ще се опитам да я намеря и ще я пусна.
При вчерашния преглед се установи, че Анито е с леко подобрение (на този етап било добре, че няма ново влошаване, а до следващия понеделник прогнозите са, че ще е значително по-добре).  fingerscrossed

Рони, честита хралупка!   bouquet Със здраве да си я ползвате и с много щастие да я напълните! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 11:44 от Desirée

# 241
  • Варна
Искам да питам, има ли някой такова колело и дали има смисъл да го купувам или да гледам за по-голямо: http://prodavalnik.com/velosiped-i4015251

Вери, няма смисъл, много са неудобни тези с педали на предното колело, по-добре гледай за такова с верига. Peace

Честит рожден ден на Дали, Митко и Вики! Много усмивки, весели игри и здраве им пожелавам!

рони, много се радвам за вас! Heart Eyes Пусни малко снимки! Hug

# 242
  • София
Честити ви 3 годинки - Митко, Вики, Дали!
Живи и здрави бъдете, мили дечица, радост, смисъл и опора на родителите си!

рони, честит нов дом, както има една приказка, "тесен" да се окаже за всички приятели, които ще влизат, с детски смях да е пълен и много, много щастие и късмет да ви донесе. Heart Eyes

Дес, пу пу Praynig, все така да те радва Слънчевата ти Усмивка (с трапчинките). Heart Eyes

вери, канех се да пиша, но все нещо ми изниква цяла сутрин, няма смисъл тепърва за такова колело, малко ми се вижда. Ени не е от най - едрите, но е височка, тези велосипедчета с педали на предното колело, вече са и малки. Тя няма никакъв мерак за колела на този етап, обаче. Нито тя, нито брат и. Rolling Eyes Може би такива без педали, или тротинетки ще са и интересни. Като се има предвид, колко са бЕсни и двамата Mr. Green, чак ми е чудно, защо така нямат мерак. Имаме едно подарено, с верига, не е най - малкия р-р, съвсем точно и става, но няма желание.

По темата за детските страхове... именно заради въпросните, тази седмица съм им дала почивка на бабин дом, и са софиянци по неволя. Laughing Адаптацията на щерка ми тръгна повече от чудесно, толкова чудесно, че чак съмнително ми идваше, както често се оказва, уви.
В градината изживява някакъв неописуем стрес, цялата минала седмица ревеше, като заклана, като я оставяме, още ми е пред очите. Sad Бързо се успокоявала после, но не давала да я пипнат. Нито да я водят на тоалетна, нито да и преобличат пижамата. Спала с дрехите, гушнала пижамата, и все си повтаряла, "мама/дядо ще дОдат, ще вземат Ени на колата - нали така?" Sad
Изкара 10 дни на сух хляб и ябълки, там. Какво му е на душичката, не знам. Може да не е правилно, но и дадох малко почивка... хем да е здрава за рождения ден... хем да е спокойна и усмихната. Все едно ми бяха сменили човечето. И нощем се будеше с рев, и спеше върху мен. Sad
Сега се смее, играе с батко си, храни се, както винаги. Милото ми.
Лошото е, че с нови сили ще подновим понеделнишки, а точно тогава и е рождения ден. Но какво да се прави - плюсовете и минусите и на двата вида "отглеждане".

Оплаках се Embarassed, хубав и спокоен вторник желая, на всички! Heart Eyes

# 243
Много се чудя за колелетата, всички други са много скъпи, а пък ако не почне от малка с колело ще стане като Габи да не иска после и да й е трудно. Харесвам ги тези без педали, но пък нямаме пари сега за такова.

Олче Hug

Деси  fingerscrossed

# 244
  • Варна
Вери, не са чак толкова скъпи тези без педалите, това на Филип около 65 лв. ни излезе с транспорта дотук, в момента в Тойса има едно много сладко и добре намалено:
http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Ratzfratz-12-Zoll-pink-wei%C … a01.05.04/2118717

ღолчеღ, дано Ени другата седмица пак приема с усмивка ходенето на градина. Hug

# 245
  • Лудогорието
Да ви кажа честно не бях виждала такова колело без педали до сега. Къде си слагат краката децата, докато ги карат?  newsm78 Голям съм индианец!  hahaha

# 246
Да ви кажа честно не бях виждала такова колело без педали до сега. Къде си слагат краката децата, докато ги карат?  newsm78 Голям съм индианец!  hahaha
И аз Същото се зачудих  Crazy Но изглеждат много сладко. Наш Сами се е сдобил със стандартно колело с вериги и чакаме бащатко му да го донесе...имам известни съмнения, че ще е голямо...но да видим. Пак същият трябва да донесе и мотор ...някакъв си по случай РД-то, което ми се струва че ще е поредното попълнение на автопарка, което ще е рядко използвано, но...мъжка му работа. Аз съм се спряла на всичко що е с любимите герои- том и джери и разбира се маккуин- спален комплект, дрехи, пижамки, чорапки и т.н. Партито с децата ще е в детската градина /само да е здравичък пу пу пу/, а с възрастните някъде в заведение. Надявам се това да е финалния вариант и таткото да успее да се върне навреме, че ако де успее ще е вторият пропуснат Самчев РД от общо 3  ooooh!
 И за финал да се хвална и тук  Mr. Green Вчера си взех държавния изпит, който отлагам от както родих  Crazy Та...вече съм дипломирана  newsm44

# 247
Вери, Вики е голяма за такова колело и според мен.  Peace Тези без педалите са много готини, но не стават за клюкарчета, които искат всичко да видят. + това, че много бързо набират си е направо предизвикателство.  Simple Smile
Олче, дано скоро да отмине лошият период при Ени и да е само Сатурнова дупка.  Hug Аз вече сериозно се замислям да дам дълга почивка на дребното, колкото и да не ми се ще. Много ме тревожат вече състоянията й. Отказва все така да казва имената да децата в групата, само едно детенце признава. Confused

Шоки, Олче,  Hug мерси!  

Извън черногледството ми, малко ситуации.
Когато аз гладя, и тя си глади кърпичките. Обикновено ги спретва като за изложба, но в неделя нещо започна да се разсейва. Баща й я подсеща, че трябва да си събере кърпичките щом е свършила играта, обаче едно ситно му се обяснява: "Тати, Мария сега е заета". Даже и аз се извръщам да я видя какво точно я е ангажирало толкова и питам: "С какво си заета сега?". Най-убедителния тон: "Ами Мария е заета. Държи си ръцете в джобовете".  smile3555  Как може да не забелязваме такива ангажирани състояния?  Laughing
Отделно от реденето на умозаключения явно има и скок в развитието. Вече иска да си говорим вече в тъмното, което разбира се, пречи на заспиването. Режимът в наше присъствие вече не е режим. Първо се започва с това, че не й харесва в яслата. Разказва за шумната прахосмукачка, но напоследък и разни други теми ми бистри. Аз: Хайдеее, време е Сънчо да идва"
"С автобуса ли ще дойде сънчо?"
"Не, автобусите спят сега"
"Кой още спи?"
(изреждам каквото се сетя, че е възможно да спи, но информацията за спящи дървета я разстройва и й става мъчно за тях. Замазвам някак нещата, но от това монотонно редене, започвам да заспивам. Изведнъж чувам глас с повишаващ се нива на шум в съня си)
"Мамооо, забрави да кажеш, че и радиатора спи!".  bash

Честито обезвъздушаване на домашното пpостpанство и честита тапия, Поемче!!!

# 248
Ееее,Поем,това ве4е е новина!4естито дипломиране и най -ве4е успешно намиране на желаната работа!
Рони,4естит ви нов дом!Нека винаги да е изпълнен с щастие,любов и разбирателство Hug
А на нас можеш ве4е официално да ни 4еститиш отбиването Wink Мисията е изпълнена Grinning

Маймунка,Поем4е,вси4ки деца тук се купуват то4но  такива колела Laughing На тях децата много бързо се нау4ават да пазят равновесие и после директо по4ват да карат колела с педала,като рядко се стига до помощните колелца Grinning
Рони,аз пък съм на мнение,4е е то4но за възрастта им,но за скоростта си права!Като се нау4ат,стават наистина доста бързи и трябва да се внимава!
Рони,Ол4е,щом смятате,4е ще им помогне малко пауза на децата,действайте!

# 249
poem, честито и от мен!   bouquet

Мара Подробната, честито и на вас с отбиването!

Ние днес за сефте бяхме на хомеопат. Айде да видим до къде ще я докараме...И за да не бъде само разговор с хомеопата, имаме и болни ушички...  Sad Аман.

# 250
  • Лудогорието
poem и аз се включвам към честитките!  newsm18
Мара Подробната честито , шапка ти свалям направо!
рони    rotfImbo При нас от края на януари, гласът на Ванката стана някак по-дрезгав. Сега сме на фаза: "Този чичко/леля какъв/каква е? Как се казва? Къде отива?"... и т.н И всичко това се говори на висок глас точно до въпросните хора  Sunglasses "Искам да ми купиш еди какво си! Аз-И защо, нали си имаш такова? Той-Ами да се запознае с моето и да станат приятели!"  Grinning  Сега си иска да му купя лепенки БМВ и да ги залепи на мотора си. И от къде да ги измисля?  newsm78 Ако набара на баща си инструментите става страшно! Майстор Вани се е кръстил  Mr. Green

# 251
влизам набързо да разкажа и аз:
-иво, хайде в леглото!
-няма.
-иво, хайде в леглото!!!
-няма!!!
-време е за сън, нали говорихме и ми обеща да не ми казваш " няма", хайде в леглото!
-не искам!
тук онемях....
лека нощ на всички, и на радиаторите, ако още не са заспали!

# 252
 Добро утро   Hug
 Рони, честит ви дом! Да бъде пълен със здраве, смях и любов!/като беше написала, че Мария си има нова хралупка не знам защо реших че говориш за прием в ДГ  Crazy/ И пак към теб- специални благодарности за любезното съдействие по ядрено-счетоводните въпроси   bouquet Много много се надявам да ми се отдаде възможност да ти благодаря и на живо  Hug
 Нали се сещате едно време имаше филмче "Семейство Защо, защо?"  Mr. Green Точно в нея възраст ме и е супер забавно  Joy Вчера возилото влезе в бокса и се наложи да се придвижваме по маратонки....е и жълтите коли можеше да се ползват... Реших да се върнем пеша до където стигнем, за да се умори зверчето качествено, а от там нататък викаме такси. Градината е на 4км от къщи. Дребния вървя 3км...че и още искаше  ooooh! Накрая успях дахго убедя да се качим на автобус за последната спирка, че вече бях каталясала....а автобусите са добра примамка  Mr. Green За втори път се вози и е толкова развълнуван  Joy Очаквах след този преход да заспи в 8...но уви отново си откара до 11  ooooh! Какви батерии имат тези дребните просто не мога да разбера... И по повод вазходката имаше умозаключение:"Когато колата е Лазвалена е мног хубуву-има дълги Лазходки, когато има кола- няма Лазходки  Thinking" Няма да коментирам колко е прав и как ми стана виновно  Tired Обаче...съм много възмутена от липсата на тротоари и ненормалното шофиране. Сърцето ми беше свито когато пресичахме...че и на тъъънките останали свободни ивици тротоар пак се притеснявах някой келеш каращ със 100 да не ни помете от все тротоар. Луда работа е из града...ненормалщина някаква пъпли навсякъде. Възмутена съм. Когато бях дете не беше така. А преди да родя изобщо не ми хравеха впечатление тези неща.
 Вчера докато кажа, че имам финален план за РД и се намериха ентусиасти да ми го развалят. Все още ми е кисело-ядосано, но ... Ако се заинатя ще стане по-голяма драма. Всъщност проблема не е чак така голям- бабата и дядото , които живеят на 350км и не са виждали Сами от 1 година !!!! Искат рд-то да бъде там. Принципно няма проблем, но не е сигурно че татко ни ще се върне навреме , че и да стигнем до там...но ако отменя всички резервации за тук  и половинката не се върне , оставам наникъде. Много глупаво ... и това ще е последния жест който правя...и ще им го кажа. Цялата драма идва от това, че те не искат да дойдат тук/не е като да нямат как или възможност/- откровено нежелание е... Както и да е, просто споделям раздразнение.
 Замъглих темата с мрънкачества  Crazy Ши мЪ сФинявате за което  Embarassed По- късно ще се включа с виц за компенсация  Hug
 Прекрасен, усмихнат и слънчев ден ви желая!

Пп оффф забравих да питам основното  ooooh! На въпросните 350км където трябва да е  РД-то ще бъде и братовчедчето на Сами, което е с едра шарка. Вече били минали 7-10 дена от първоначалните пъпки, но аз не зная до колко време след тях все още има вариант да се заразим. Не ме е страх , че ще се зарази заради самотж заразяване, а че може да зарази деца в ДГ...тоест ако има риск да се зарази ще трябва да го спра от ДГ ...съответно да се отмени и празнуването там...оффф много ме е яд на цялаа ситуация  #Cussing out

# 253
  • Лудогорието
poem това с шарката не ми звучи добре.  Thinking И аз имам свекита на 200км, но те ще дойдат точно на РД вечерта-пуснали са си отпуска, както и аз-и на другия ден си отиват. Щом твоите имат възможност, би трябвало да ти влязат в положение. Така си мисля аз  Peace
Ванката от снощи е с протекла ноздра  Sad 3 дни на ясла и ето резултата. Дано да не се влоши, нали вече е голям-трябва да му мине по-леко  Praynig

# 254
Маймунка, нашия РД се пада на 15, неделя, точно на Великден. Както казах въпросът с неидването не е от неможене, а от нежелание. Няма да коментирам факта, че тук във Варна остават баба и дядо и по два броя Прабаби и прадядовци, лели и т.н. с които трябва да празнуваме на друга дата... Знам, че изобщо не е нещо фатално, но не знам защо така дълбоко го приех... Всъщност знам...защото се дразня когато някой който не полага никакви усилия да се сближи с внука си изведнъж започва да проявява неразумни претенции. Ей тъй от единия инат. Ето това ме ядосва...и обижда.

Общи условия

Активация на акаунт