Отговори
# 225
Мерси момичета , да са ви живи и здрави вашите дечица също  Hug
Снимки по късно ще метна нещо , че няколко дни се отдадох на торто правене и най- накрая имам един хубав резултат.
А по доволен е дребен  Party

# 226
  • Варна
Belbey, честит рожден ден на Тами и от мен! Много късмет, здраве и прекрасно детство му пожелавам!

Покажи тортата  Flutter

Мади и Ники са големи сладуранки! Heart Eyes

# 227
Честит рожден ден на патерици на Гергана на  Jiema, Ралица на viki-miki, Ники и Мади на Дани Нетева, Вики на Devik и Вики на snesh, безкрайно любимите ми жабчета  Яна и Йоана на Жабче, Преси на sisely, Христо на Kambichka, Мелита на Slyn4o, Пресиян на no_name, Тами на Belbey!!!
И леко в аванс да честитя рожденния ден на Димитър на Io io и Далина на ben78!!!

Много весели игри и много пакости, нови приятели, прекрасно лято и много, много здраве ви желая!

# 228
  • Бургас
Минавам да ви почерпя виртуално за здраве на нашото диване  Heart Eyes

което междудругото взе че точно от снощи се разболя покрай мен, която не мога да се оправя вече месец  Confused

Това не е нашата торта  Sunglasses всички й харесват и явно аз ще трябва да кажа последната дума  Laughing Днес ще си вземем една за вкъщи и ще направим поръчката за събота, когато ще е и детското парти в един детски център, който тя много си уважава  Crazy

Честит рожден ден и на Димитър на Io Io и на патеричка на Тамир на Belbey  Hug Heart Eyes Много здраве желая на всички.  Hug

# 229
  • Лудогорието
Честит рожден ден на Димитър на Io io и на Далина на ben78! Да са ви живи и здрави и много щастливи!   ura
Честит рожден ден и на Тамир, малко на патеричка  Wink
Ванко от днес е на ясла, не беше ходил от януари. Влезе с голяма желание, да видим довечера с какво настроение ще го заваря  Heart Eyes
Нещо се е наплашил-много се стряска в съня си. Като спи следобеден сън спи малко и се събужда с рев  Sad Дано да отмине този период.

# 230
Бен, честита рожденичка! Да е жива и здрава!

Честито и на Митко на Йо Йо! Много здраве!

Весел празник!

Нещо се е наплашил-много се стряска в съня си. Като спи следобеден сън спи малко и се събужда с рев  Sad Дано да отмине този период.
К'во няма да се наплаши, то малко ли преживя милото Hug

# 231
4естит Рожден Ден на Тамир,Далина и Димитър!Да сте живи и здрави,мили де4ица!Прекрасно  детство и  весели игри!
Деси,много съжалявам да про4ета,как са се развили нещата при вас Hug Но съм сигурна,4е вси4ко ще бъде наред и се надявам Ани да  го израстне Heart Eyes Hug
Маймунка,а само следобедния ли е така?А ина4е Вери си е права де! То аз да бях,щях да се наплаша Confused
 Моето диване не полу4и място за детска градина за пролетта.Ще 4акаме сега септември,а постоянно казва,4е иска да ходи Confused
П.П.Бен,токущо  Фия видя тортата,която си показала и отка4и от кеф.Искаше вси4коооо Joy

# 232
Поздрави на всички рожденициТамир,Далина и ДимитърГергана на  Jiema, Ралица на viki-miki, Ники и Мади на Дани Нетева, Вики на Devik и Вики на snesh. Да растат здрави, умни и много щастливи. Много радостти да носят на родителите си!![/color]
Аз днес подадох по ел. път регистрация  за записване в детската градина. Без проблеми системата работи Hug Сега остава да чакам да го приемат в желаната градина. Бен78, надявам се, че и при теб е минала успешно регистрацията.
Маймунка, дано се оправи следобедния сън на малкия.

# 233
Честити рождени дни на Дали и на Митачето! Живи и здрави, умерено непослушни и много забавни да бъдат за радост на преданите техни роби!  Heart Eyes
Дани, голям купон! На следващия рожден ден Мади вече няма да има проблемите, които сега ви мъчат и ще наваксаш със снимките.  Hug
Най-после му видяхме края на нашето чакане. Мария си има хралупка, че и ние покрай нея.  Laughing

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 07:39 от рони

# 234
Честит рожден ден на Митко и Далинка да са живи и здрави и много щастливи дечица   bouquet

# 235
  • Лудогорието
Ами само на следобедния сън се стряска. Вечерта като го сложа да спи изобщо не мърда цяла нощ. Днес питах на яслата дали е имало проблем със спането. Отговориха, че е спал до последно. Той иска някой да стои до него през цялото време докато спи. Започна да развива страх от тъмното-някой щял да дойде и да го изяде. Никога не съм го плашила с Баба Меца, Яга и сие.  Rolling Eyes Явно си има въображение детето. Че му се събра много-така си е, но го прави от седмица това стряскане.  Thinking

# 236
Маймунка, явно и без ги плашим си развиват разни състояния.  Confused
Мария започна да се дезориентира от страх, когато чуе бръмчене. ВЕче не иска да ходи на ясла, защото там има шумна прахосмукачка. (веднъж се е наложило аварийно да почистят, че едно детенце си е разляло храната и са пуснали Рейнбол-а). Страхува се от сушилките за ръце, от моторите. Всичко това до загуба на ориентир накъде да се спаси. Страхува се даже от гугувците (гълъбите). Страхува се от кученца с размерите на Пепси на Шоки. И пак започна да заеква на моменти.  Cry

# 237
Честит рожден ден на Вики много весели игри и мама да намине да ни го покаже   bouquet
Ох Маймунка, Рони  Hug
Явно си има такива деца , аз съм от майките в който къщи идват редовно торбалан и баба яга но ефекта е нулев ушите ни не чуват или по точно чуват избирателно  Mr. Green въобще не ме слушат особенно ако има и друг човек в нас ooooh!. За животните не искам да коментирам нямат никакъв страх Ники има една реплика " Мими кучето на зълвата ела да те потоломозааааа"
обожават да ти водя в приятели които имат животни всякакви  Mr. Green
За тъмното то и на светло те без мама не заспиват и нощем ме проверяват по 100 пъти да не би да съм се сменила с някой баба или тате  Twisted Evil

# 238
Искам да питам, има ли някой такова колело и дали има смисъл да го купувам или да гледам за по-голямо: http://prodavalnik.com/velosiped-i4015251

# 239
Честит Рожден Ден на патерички на вашите малки рожденичета, Belbey, Io io, ben и ola!
 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт