Отговори
# 345
Днес няма рожденици.
Олче, честито със закъснение за твоите именици! Да са живи и здрави!
Мара Подробната, честита леля на Фия. Да е жива и здрава! Това какво ще рече? Че ти имаш сестра ли или мъжът ти?
Трудна работа е прояждането при злояди деца. Габи чак сега прояде, но тя просто си ядеше малко, а не, че не ядеше готвено. Има си яденета, които горе-долу ги яде. Сега Вики е толкова непредвидима, един ден може да яде като невидяла, а на другия да не вкуси нищо. На Великден правихме курбан на баща ми, изяде си цяла чиния с курбан, взе чинията на кака си и като почна да яде с една лъжичка и да си топи хляб, направо ме разби. Никога не беше яла такова нещо. А яйцата реши тази година да яде "само бялото", бели си сама, отделя си жълтъка и яде.
А иначе тя от 1 годишна си яде с нас на масата, но не е това причината да яде. Габи също ядеше с нас на нормален стол. Просто някои деца ядат, други-не. Трябва да се примирим колкото и да ни е трудно. Само да са здрави, а пък като пораснат ще проядат всякакви неща. Габи наскоро покрай Вики прояде зелева салата и зелена салата, не беше кусвала такова чудо.

# 346
Здравейте,мили момичета!Някои от вас ме помнят,с други не се познаваме...
Този месец април е толкова специален за всички вас,както и за мен...Първо искам да честитя рождените дни на всички дечица-желая им от сърце приказно детство,много здраве и усмивки!
Не съм спирала да ви чета през тези три години,изживявах с вас всяка емоция,вашите мъничета донякъде чувствам и мои...
Днес разбрах,че очаквам момиченце...Нямам думи да ви опиша какви емоции ме връхлетяха-спомени,сълзи,радост,мъничко страх...Когато загубих малката преди 3 години,не спрях да се моля и да вярвам,че един ден ТЯ ще се върне при мен!В петък ми предстои амниоцентеза и ви моля да ми стиснете палци и да се молите заедно с мен всичко с мъничето ми да е наред,да е здравичка и най-после да успея да си я гушна,когато му дойде времето!Имам нужда от подкрепата ви,не съм забравила как бяхте до мен тогава и знам,че ще бъдете и сега! Hugна всички!

# 347
  • Варна
tolinka, миличка, много се радвам на новината и стискам силно палци всичко да е наред!   Praynig Вярвам, че ще е така! Hug Hug Hug

Честити рождени дни на всички, които съм изпуснала по празниците - Сами, Габи, Саши и Ави! Много късмет, здраве и щастливи игри пожелавам на вече тригодишните сладурковци! Честито и на именниците! Hug

Маре, честита леля на Фия! Обясни по-подробно, че ме зачовърка любопитството - на кого точно му се е родила сестричка?! Party

Ние бяхме в Обзор, чудесно си изкарахме 4-те почивни дни, ще кача снимки във ФБ. Peace

# 348
  • Там където има любов
tolinka-  Hug Hug HugНие също сме с теб. Ти си част от нашата дружинка  Grinning
Убедена съм, че всичко ще мине като по вода и скоро ще гушкаш твоята прекрасна принцеса  Hug

Искам да честитя на всички на които съм пропуснала. С този фейс съвсем се обърках  Crazy кой поздравих и кой пропуснах.
Искам да ви помоля да качвате снимки. В двете албумчета има само по 2 снимки. Толкова са красиви и толкова пораснали всичките ни сладурчета. Аз много им се радвам да ги гледам. Много ме зарежда  Hug

# 349
Толинка, толкова е хубаво че минаваш, за да ни зарадваш с твоите вълнения и да споделиш с нас страховете си. Всичко в петък ще бъде наред въпреки миналото, въпреки страховете.  Hug  Praynig
Когато имаш време, разкажи ни за Дени.  Heart Eyes

Сякаш вчера пита в една друга тема дали кърменето на Дени ще бъде проблем за планираната следваща бременност, вече лентичката е дръпнала цели 17 седмици.  Heart Eyes

# 350
tolinka, силни прегръдки от мен и всички стиснати палци!  Hug Hug Hug

# 351
  • Бургас
tolinka,  Hug Hug стискаме палци, всичко ще е наред!  Praynig Hug Hug
Когато имаш време, разкажи ни за Дени.  Heart Eyes

Днес калпазанката е на ясла, за първи път от есента когато лошо се разболя... Тръгна с голямо желание и много щастлива  Party  Wink Дано да ми е здравичка и все така със желание да ходи  Heart Eyes

Честита леля на Фия!!! Да е здравичка и с голям късмет!  Hug
Стискам палци и при вас да дойде преломен момент, в който нещата с храненето да се променят  Hug Hug

Аз съм в потрес от вчера все едно имам огромен камък на гърдите и едва дишам от притеснението за яслата  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 352
  • София
tolinka, силно стиснати палци, кураж и вяра, че всичко ще е наред... И то ще бъде наред! Flowers Four Leaf Clover
Много се радвам, на рожбичката ти (следя развитието покрай теб открай време) и сега, на бременността. Да бъде успешна и щастлива ти желая, с всичките ми останали сили и положителни мисли. Минавай по - често насам, винаги ще бъдеш част от нас. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 17:14 от ღолчеღ

# 353
Леле момичета не мога да се добера до компа  Mr. Green много желаещи за него
Честито на всички рожденници много здраве щастие и весело детство   bouquet
Толинка вярвам че всичко ще е наред и Дени ще си има здравичка сестричка като му дойде времето  Hug в петък имаш и наште палчета 6 наброй
Бен защо ли те разбирам и ние утре сме на ясла и страха е голям от 2 месеца не сме ходили само миналата седмица за 1 ден че ще изтекат изследванията  ooooh! Иначе ходят с голямо желание само сутрин не искат да стават  Mr. Green
Честита леля на Фия
Тайфунките са добре Мади има назначено хомеопатично лечение за алергията 2 месеца дано се повлияе  Praynig Пак прави пристъпи но много по леки .
Като компенкация че не съм писала отдавна

# 354
  • София
Момичета, помагайте, моля  Hug
Днес си взех момата от ясла с 2 подозрителни според лелите пъпчици. Разгледах я сега вкъщи - няма други, но сигурно почва Варицелата (от месец все се удължава карантината в групата). Стискам палци да я мине леко, но искам да ви попитам - мога ли да я изкъпя цялата тази вечер заедно с косата, че после нали не се препоръчва. Двете пъпчици са на гърдичките и нямат връх засега. Как мислите?

Толинка,  аз пиша по-отскоро, но темичката я следя от много отдавна. Много ти стискам палци за амниото. Вярвай, че всичко ще е наред и Дени ще си има здрава сестричка.   Hug Късмет  Flowers Four Leaf Clover

Олче,
  положителна енергия и към теб  Hug Имам чувството, че имаш нужда от повечко тия дни.

Бен, Дани
, дано красавиците ви са здрави и се радват на яслата.

# 355
  • Там където има любов
Jiema- До колкото знам къпането не се препоръчва за да не се разнасят ако наистина нямат връхче може и да не са варицела така, че смело. Не знам какви са, но при варицелата не са точно връхчета ами като "лампичка" , като леко гнойни, но без връх. Ако все пак е варицела ви пожелавам наистина леко да я изкарате, че и двамата ми я изкараха брутално тежко  Crazy

Дани Нетева- Много хубави снимки. Прекрасни принцеси  Hug

# 356
Честит рожден ден на Ванко! Бъди жив и здрав, герой малък и вече да не ти се налага да ползваш услугите на специалисти-лекари!   bouquet Честит празник, Маймунка!
Jiema, не знам нищичко за шарките, но ако все пак Гери я е споходила баба Шаркавица, леко и безпроблемно и без-много-чешежно да минава.  Hug (аз покрай похапването на яйца около великден си имам едно наум, ако случайно вземат да се появят пъпчоци, че може някой с нещо да е прекалил.  Wink)
Бен, Дани, продължително и здраво посещаване на яслите.

Малко Великденски снимки - http://glorimaria.snimka.bg/children/2012.670889.26947848. Стигнахме и до Кардам, ей го къде е.  Laughing
ЧРД-ейски снимки с кошмарно качество също - http://glorimaria.snimka.bg/children/na-3-godinki.670888

# 357
Честит рожден ден на Ванко! Много здраве му пожелавам и много весело и безоблачно детство!

Джиема, моята хомеопатка казва, че и при варицела може спокойно да се къпе, даже облекчавало сърбежа.

# 358
  • Там където има любов
ЧРД на Ванко! Желаем му много здраве и много щастливо детство.

Рони-много хубави снимки  Grinning. Бил е весел рожден ден

Някой по нагоре беше написал за трудното ставане сутрин. Аз за този момент съм му намерила цаката, но ще видим до кога. Сутрин пускам детско по ТВ и го усилвам да го чуят  Crazy . После пред филмчето се обличаме за да стане по бързо. И двамата знаят, че ще получат малко парченце  шоколад след обличане и след обуване на обувките. Ако не си го потърсят не давам   Mr. Green

# 359
Честит рожден ден на Ванко дано тези 3 годинки са най трудните в живота му от тук нататък много здраве и весело детство  Hug Честит празник Маймунка   bouquet
Devik ние сме с трудното ставане  Mr. Green но пусна ли детско няма тръгване за яслата преди го практикувах но имаше реплики от сорта " това за детата да свълши и ходим" , " мамооо поцва ......."
Сега ги будим с целувки и "обичкам те" + гушкане малко мрънкат но бързо им минава защото сме кокони и имаме пашки и сноли  Mr. Green
Джема аз с шарка не съм си имала работа и незная ако се окаже тя леко да и мине на Гери  Hug

Общи условия

Активация на акаунт