Чакам и аз новини от Аничка и продължавам със стиснатите палчета за Андреа!
Всичко е наред
, утре ще се приберат вкъщи.
После татко й е асистирал на лекарите като я е завел той до операционната, за да е по-спокойна тя, и там вече са й сложили упойката. Операцията е минала бързо, докторът е казал, че всичко е наред. След като е излязла от операцията и са я върнали на Аничка, е спала още 2 часа и сравнително лесно (по думите на мама) е излязла от упойката. Почти веднага е станала и се е раздвижила, става й лошо, но явно не издържа мъничето съвсем да не мърда. Аничка звучеше много спокойна всичките пъти когато се чухме днес, по-уплашена беше вчера.
Много поздрави ви пращам от двете Анита и звучни целувки (които малкото Ани ми прати в слушалката). 
/

Мерси за гушките.
е има и "възпитаване"- особено, когато Мишо се опита да вземе някоя точно в този момент любима и много важна играчка на Саши

Навремето си спомням как племеничката приветства брат си (с година и 8 месеца по-ситен само) в родилния дом. Оцеля фъстъкът. 
на пръстените" и там имаше казващо дърво. 

), има си тематични за всяка възраст, в момента хитовите вкъщи (за Сашко) са "Франклин и компютърната игра", "Франклин сменя зъбче" и "Франклин тръгва на училище".

).
Големи са сладкишчета Мишето и Саши!
дано този период да отмине бързо.

Ако е като тайфунките който през ден ме питат дали в на мама корема няма бебе няма да имаш проблем /те много искат да си имат братче, но аз не съм навита/

и за двете Анита!

Ей на, няма неотбити деца.
Ще трябва да попитам докторът някой път дали да не я оставя само на локволечение някой път.