Отговори
# 495
  • Sofia, Bulgaria
Да не чета тук! Влизам само когато някой ми каже,че трябва да влезна и да видя нещо! Аз също контактувам с много хора извън този чат.Наистина в старанието си да се защитаваш ставаш смешна.Можеш да бъдеш спокойна изобщо няма да ме засечеш повече тук! За какво ми е да влизам там където си само ти и пак с услугите ти.Колкото до останалото дали съм такава каквато е описваш  newsm78 ами явно не съм.Ако бях такава и децата ми щяха да са такива.Децата ми са стойностни хора с принципи и мотивация.Не пият ,не пушат ,не употребяват наркотици,не са в лошо компания ,не ми закъсняват вечер,но не пропускат купони за възрастта си,учат и знаят какво искат от живота! Значи аз не съм се провалила.Когато можеш да ми се похвалиш ,че си направила и ти хора ще си помисля пак за теб.Най-лесното е да родиш деца.Трудното е да ги отгледаш и възпиташ,да ги научиш на ценностите в живота!Пък и хората който описваш и ме причисляваш към тях би трябвало да не обичат и деца ,а не да раждат по 4 и да мислят за още едно.Ама как да ме разбереш да не би да си Анджелина Джоли?Дозано е ,че хората с много деца са богати душевно,ама как да го разбереш ти  и това?Абсолютно не ми пука какво си мислиш за мен.Аз съм се доказала.Има хора на който не можеш да им стъпиш и на малкия пръст колкото и да се бориш за това.И да ти кажа мислех си,че тези форуми са точно за това-да си кажем нещата такива каквито са и все неща ,който не смеем да си кажем в очите.Дори попаднах и на такава откачена тема и явно трябва да пиша на модератор да я закрие  Laughing. Нали трябва тук само да се лъжем и да слушаме главатаря дето всичко може и умее  Laughing.Изобщо няма да си направя труда да влизам повече тук ,така  че си спести словоизлиянията,а кой е в детската градина или в 3-4-5-6 клас-ТО се видя !

# 496
 Добро утро  Hug Позачезнах и аз...но от вчера насам се опитвам да ви изчета и тази сутрин успешно финиширах с поста на сватята  Heart Eyes
 Самчи е дииив, ама мнооогоо див  ooooh! Жив и здрав да ми е и от дивост да са ми само оплакванията  Crazy Станал е невъзпитан, но по един много възпитан начин  Joy Отказ запнищо не приема, но започва с думите "Мамонче миличка моля те искам ...." а при неблагоразумието ми да му откажа се започват дъълги преговори и ако не му вляза никак в положението ме застрелва със сърцераздирателен рев...ама рев да видите  Crazy Че го поглезваме...поглезваме го, но си мисля че това си е част от възрастта и вярвам че ще отшуми. Само да ми е здравичък. Няма да го хваля по повод здраве, че да не чуе  Twisted Evil
 Jiema , невероятно миличко ми стана от новината за новото попълнение на семеството в коремчето   Heart Eyes Желая ти една прекрасна бременост и още по прекрасно пуФено бебоче на финала  Hug Желая ви и бързо адаптиране на Гери към очилцата и още по бързо налагане да ги захвърли и забрави за тях  Hug Аз самата съм с вродено късогледство и няколко пъти съм питала педиатърката ни дали не е добре да прегледаме Самчи, но тя все казва че още е рано  Thinking Знам че е наследствено и ще се разтърся за добри специалисти из Варна, които да могат да го прегледат. Благодаря за споделеното инфо  Hug
 Ронка и ние сме от локваджиите  Crazy С нетърпение чакам топлите летни дъждове в които да се накисваме до гъбясване  Joy
 Йо йо съвсем ви е наближила срещата с новото попълнение на семейството  Heart Eyes Леко раждане ти желая и много много щастливи мигове  Hug
 На всички болнички бързо възстановяване и никакви болежки вече- време е за плажчета и забавление  Hug
 И за финал не мога да не споделя с вас нещо което ми се случи преди дни  Tired Някои от вас знаят за проблема с фейсбук профила ми. Някой го беше хакнал и изпратил лично съобщение на почти всичките ми приятели там, че моля да се гласува за мое участие в някакъв конкурс с смс-и. Най-ужасното в цялата ситуация е, че имаше много хора, които са повярвали че смс-ите са безплатни и с най-добри чувства към мен са пращали по 1-3-5 смс-а. Оказа се че смс-ите не само не са безплатни ами и са по 5-6лв бройката  ooooh! Толкова е ужасно ! Някой буквално се е възползвал от човешката добрина и от това ме заболя най-много  Sad Много от вас също са потърпевши и искам отново да ви кажа колко много съжалявам за случилото се ! Реагирах веднага когато разбрах за случващото се, но не беше достатъчно навреме. С написаното освен , че се извинявам на пострадалите искам да кажа на всички останали да не вярват ако историята се повтори и някой иска от мое име и от моя профил да се пращат смс-и или други "безплатни" инициативи. Толкова съм огорчена... Споделете с вашите приятели същото, защото явно това не е прецедент и биха могри и от вашия профил да го направят. И пак за фейсбук ползващите...направете си всички възможни защити...не че това би спряло някой който е решил да използва точно вашия профил, но поне няма да ви нагарча от вината, че не сте взели всички възможни предпазни мерки.
 И такааа...един дълъг пост в който не успях да кажа всичко, но мисля да съм по редовна вече и да наваксам. Желая ви един сърцато слънчев и усмихнат ден, въпреки дъждовното и разхладняло се време  Hug

# 497
Здравейте Simple Smile
Не съм влизала отдавна и чак сега видях, че сте честитили рождения ден на Тони Simple Smile Много, много ви благодаря! Наистина ме трогнахте, че не сте ни забравили въпреки, че почти не пиша...!
Желая хубав и успешен ден на всички!

# 498
  • София
Има една приказка - на крива ракета Космосът и пречи. Laughing
С последния пост вече тотално се изложи. Ама тотално. Остава да си намериш виновен сега, и всичко ще е 6.

LV, радвам се, че се разписа. Покажи бандитките. Hug

Мама*Ели,  Hug

poem-ка, и моя много близка приятелка (в Костинброд) пропищя от същото, тя няма много контакти в листата, но пак бяха изпращали смс-и, за нея. Много неприятна история. Аз затова не го долюбвам този фейс, открай време. Станалото станало, исках да ти кажа, че не си сама, има и други опарили се.
Покажи Самчи и ти. Hug

# 499
Здравейте. В това студено време и тие т.сдт Григорито е пред разболяване. Нещо започна да ми кашля из къщи. Започнаха да му доскучават заниманията в яслата. Вече е голям за там. Валя свърши училище и сега следва една дълга ваканция. Двамцата са си страхотна компания. Григори непрекъснато е по петите на кака си.
Джема, - Честита Бременност и ти пожелавам много здраве и сладко бебче. А какво правите в Поморие? Не е ли малко студено? До кога ще сте там? Ако искаш може да су чуем нещо но към 25 стига да сте там още.Лятото сме  в Поморие цялото. Децата имат баба и дядо там. Сега може по 24 май да отидем  до там.
Емили как е детенце Алекс?
Бен, записах Григори в детска градина. Успех на вас във второто класиране. Следи и другата тема редовно за повече информация, как ще се подават документите.
Аничка как е Андреа?
ЛВ, все едно описваш ситуацията в къщи. Станал е доста палав. Заиграва се за 10 мин мах и се започва. С кака му само разнасят играчки из къщата и всичко е краката на горе.
Прибират ли играчките си децата? Ако аз не дам пример и не стана да започна да прибирам при нас такова нещо няма. Или ги подрежда на секцията по рафтчетата .
Пожелавам оздравяване на всички болни дечица!

# 500
  • София
Видях, че имаме рожденичка днес.

Дани Н, да си жива и здрава, да се радваш на двойните хубости и прелести, които си отглеждаш. bouquet

Като стана дума за двойни радости, Жабче, разпиши се с 2 реда как сте и вие.
Гледах скоро бандитките на снимки от един много хубав рожден ден. Hug

Дес, да се похвалиш как е минал изпита. Не съм пускала палците.

Стиснете и на нас по един, че нещо здравословно се е забатачила работата отвсякъде. Tired Не с децата.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 10:46 от ღолчеღ

# 501
Най-после с интернет  Party
Благодаря ви много за стиснатите палци  Hug Hug Hug Heart Eyes
Вечерта, преди операцията и сутринта бях кълбо от нерви.Но когато отидохме там за да й правят изследвания се стегнах за да я окуража и успокоя и такова спокойствие ме обзе, бях като дрогирана  Laughing Докато чакахме екипа бесня на воля. Както Деси ви писа й дадоха лекарство, което трябва да я полу-приспи, за да може да я вземат в операционна.Обаче шилото не се поддаде много-много.Моя мъж го бяха оставили с нас, заради бременността ми.Той я вкара в операционната, където й пуснаха упойката като газ през маска.След 40 мин ни я върнаха спяща с абокат на едната ръка.Вляха й обезболяващо и 2 часа спа, през които се опита 2 пъти да се събуди и буйстваше, заради странното нещо на ръката й(абоката).Мъжо замина на работа и останах сама с нея.Събуди се много спокойна, обясних й всичко и тя взе че ме слушаше  Mr. Green По-късно започнах да й давам постепенно вода и после нат, сок и плодово мляко.Заспа към 9, сутринта като се събуди все едно не беше оперирана, малко отпаднала все пак, но се гонеше с друго оперирано дете  Grinning Всичко мина много по-спокойно и гладко, отколкото бях очаквала.Слава Богу  Praynig Тя е само с вътрешни шевове, отвън е залепена.В понеделник просълзя раната и аз откачих  Shocked Веднага при хирурка, но се оказа често срещано.В сряда пък цяял ден беше с висока темп, която стигна до 38.7  Tired Пак я гледах изнемощяла  Confused Слава Богу не беше от операцията, а настиване.Лошото е, че не мога да я водя по площадки, защото може да я ударят без да искат или да я заразят.В понеделник ще я заведа на преглед и ще видим кога може да се пързаля и т.н.
Сега си стоим вкъщи, излизаме до магазина за по едночасова разходка и е доста нервна  Mr. Green
Jiema леко бременеене и още по-леко раждане  Hug Hug Hug
Дани Н Честит рожден ден!!!Да си много здрава и все така да те радват твоите малки тайфуни  Hug  bouquet
Имамама аз имам една приказка за такива случаи с неприбиране "ако играчките не са прибрани и са разхвърляни по земята след игра, значи не са нужни и са за изхвърляне".Не съм изхвърляла до сега изграчки, но е достатъчно да кажа, че отивам към кофата с няколко играчки  Wink
Доста дълъг и подробен ми стана поста, обаче доста време не съм писала  Mr. Green

# 502
Олче, имаш палцестискане от мен  Hug
Аничка  Hug герой е малката Ани  Hug Дано от понеделник получите разрешение за бесуване по площадките  Heart Eyes
Имамама при нас проблема с играчките съм го решила отдавна като не позволявам да се започне ново занимание преди да са събрани играчките от предното. Не че е подредено в къщи, но поне играчки не се търкалят насам натам  Crazy В началото имаше отпор, но сега се сеща и без да напомням...а дори и да се наложи да напомня не роптае, а го е приел като част от правилата. Но и той като цяло играе с определени играчки и по някакъв странно подреден начин и не му е лесно да ги разхвърли. Кара си колите и ги реди на влакче, като внимават да не падат / изпада в тих ужас когато някоя миндилска кола остане без гуми/ и предполагам това го провокира да ги пази  Joy Колкото е див/скача от легло на легло и изобщо е като един достоен наследник на Карлсон с малка перчица в дупето, така и е странно подреден и непонасящ предмети които не са по местата си...или пък да се изцапа  ooooh! Joy малко Монкчи си отглеждам  Mr. Green
    / единствено изключение правят локвите които незнайно как не са попаднали в категория "цапащи мизерии" /, а аз изобщо не съм такава и ми е много интересно как е възпитал в такава невръстна възраст това качество у себе си...а аз толкова години не успях да го отгледам у себе си  Blush

# 503
ЛВ, крайно време беше да наминеш.  Hug Намери начин/време да заведеш Лили на УНГ, за да й спестиш трудното нощно дишане и давещите задни секрети.
Поемче,  Hug и браво на Сами!  Laughing Mr. Green
Аничка, кофти е това с температурите при Анито. След месец ще бъде като тайфун. На теб повече тревоги не ти се полагат.
Да не чета тук! Влизам само когато някой ми каже,че трябва да влезна и да видя нещо! Аз също контактувам с много хора извън този чат.Наистина в старанието си да се защитаваш ставаш смешна.Можеш да бъдеш спокойна изобщо няма да ме засечеш повече тук! За какво ми е да влизам там където си само ти и пак с услугите ти.Колкото до останалото дали съм такава каквато е описваш  newsm78 ами явно не съм.Ако бях такава и децата ми щяха да са такива.Децата ми са стойностни хора с принципи и мотивация.Не пият ,не пушат ,не употребяват наркотици,не са в лошо компания ,не ми закъсняват вечер,но не пропускат купони за възрастта си,учат и знаят какво искат от живота! Значи аз не съм се провалила.Когато можеш да ми се похвалиш ,че си направила и ти хора ще си помисля пак за теб.Най-лесното е да родиш деца.Трудното е да ги отгледаш и възпиташ,да ги научиш на ценностите в живота!Пък и хората който описваш и ме причисляваш към тях би трябвало да не обичат и деца ,а не да раждат по 4 и да мислят за още едно.Ама как да ме разбереш да не би да си Анджелина Джоли?Дозано е ,че хората с много деца са богати душевно,ама как да го разбереш ти  и това?Абсолютно не ми пука какво си мислиш за мен.Аз съм се доказала.Има хора на който не можеш да им стъпиш и на малкия пръст колкото и да се бориш за това.И да ти кажа мислех си,че тези форуми са точно за това-да си кажем нещата такива каквито са и все неща ,който не смеем да си кажем в очите.Дори попаднах и на такава откачена тема и явно трябва да пиша на модератор да я закрие  Laughing. Нали трябва тук само да се лъжем и да слушаме главатаря дето всичко може и умее  Laughing.Изобщо няма да си направя труда да влизам повече тук ,така  че си спести словоизлиянията,а кой е в детската градина или в 3-4-5-6 клас-ТО се видя !
Емили, доста прекрачи границата. Много чувствителна съм на темата аз мога да имам деца, а ти не можеш. Няма значение към кого е отправена. Никак не ти прави чест.  Confused Никой не  е с абонамент за липса на проблеми или за лоши обрати в живота си. Просто наистина се изумих, че точно ти написа това.

Дани
, честит рожден ден и най-добри пожелания!   bouquet

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 17:11 от рони

# 504
  • София
ронка, не е важно качеството, а количеството! Laughing Ти това не го ли разбра? ГолЕмо важно, че някой имал трагедия в живота си - загуба на дете ooooh! или загуба на мечта за нормално дете..  ooooh! ooooh! ooooh! Има "хора" дето са над теб, каквото и да правиш. Колкото и да имаш какво да кажеш. (Сигурно в полза на някого. ooooh!)
Наистина спирам, че от забавно - абсурдно започва да ми става тъжно.

ани4ка, герои сте вие! Сега само приятни емоции (да) ви предстоят! Стискам палци никакво напрежение и притеснение да не ви спохожда повече. Hug

poem,  Heart Eyes

# 505
ани4ка,браво на вас! Не се притеснявай за тази секреция-тя е нормална-няма да ти казвам колко време вече мйка ми я има,за да не те плаша, но наистина била нормална и е провокирана от зарастване на вътршените шевове.

Мен вече много ме тресе нетърпението, пък моят док само ми говори колко е добре да си стои бебо на топличко и хич и не ми влиза в положението, даже преглед за разкритие не ще да ми прави  Laughing

# 506
Йо Йо- и мене сега треска ме затресе(като че аз ще раждам)- като те прочетох и ми се върнаха същите усещания. да ти кажа, когато тръгвахме към болницата преди да родя Мишо хич не вярвах, че ще раждам. Ти два дена имах много неприятна тежест в кръста и гърба, отиваща към болка. Пък почивни дни, празнични( Великдену а е две седмици преди термин).Викам си няма да звъня на докторката. Жената е със семейството си, на вилата...Ма нещо ме зачовърка отвътре привечер, в събота пред Великден и все пак и се обадих- тя каза да ида до болницата и ако има нещо да и се обадим- не е далеч ще доъде за час. И така, дежурната каза- ми нали си носиш багажа...  Mr. Green Е тогаа и се подкосиха краката, защото голямото ми притеснение беше как ще се справят Васко и Саши. До сега детето никой друг не го беше гледал, пък камо ли да заспи без мен... Но се справиха чудесно.
Всичко ще бъде наред и съвсем скоро ще си гушнеш новото сърчице( Орледелено майчиното сърце не се дели, а се мултиплицира)  Heart Eyes
И ние се заплашваме с кофата, но ефекта е само, че сега като почна да прибирам играчките и Саши почва да реве- мисли си, че ги събирам да ги хвърлям   Simple Smile
ЛВ, гушки за момичетата ти и дано се видим скоро.
Поемче, възхищавам ти се- за всичко (няма да изброявам, че е много) Heart Eyes
Рони -и от мен имаш идни палци и молитва за здраве и преодоляване на трудностите.
Аничка, и на трите(нали правилно съм запомнила, че сте три дами Thinking ) ви пращам много светлина, и благопожелания- да минават всички трудности и болежки бързо, и бързо да се възстановите(малкото ани от операцията, а ти- от стреса и тревогите покрай нея).
Мамочка- то, че е вярно, вярно е - колко е една купа повече вода за чорбата, мене друго ме плаши- свършват ми силиците...
Имамама- не се давайте на болести. Стиксам палци да устискате.
у нас Мишо вече е на ръба да проходи само ходи подир батко си. Той пък само пищи и врещи "мамооо, татии"...  Mr. Green
Тревожи ме обаче, че от няколко дни започна много да удря малкия  Sad незнам вече какво да правя- сигурно от първия етаж се чува моя глас- Саши не удряй брат си, Мишо не взимай това-сега батко ти си играе с него... и в следващия момент ги гледаш как падат, прегърнали се и заливащи се от смях  Heart Eyes
Ели, помним те , ма някои не помним кой ден е днес  и кога е свършил деня и днес ли беше или вчера рождения ден на... Embarassed (Извинете ме всички пропуснати за което)
Ох Дойде ми музата, ма ми свърши паметта..какво исках още да кажа... Thinking
Искам среща, искам среща, искам среща ... Whistling Ма не искам аз да я организирам. Mr. Green Но ако искате да е например в Банско, ще ви предложа много приятно място "Планински здравец". Само там ходиме- от години. Е, няма голям двор, но има едно голямо сърце у домакина-майстор на всякакви гозби и сладкодумник, уют и много добри цени, а и имаме цяла Пирин планина с поляни за тичане. Ей, сърцето ми е в тая планина...Та ако искате да сме там щЪ не щЪ шА са наема с организацията. И за Сандански имам нещо предвид (там пък съм изразстнала- с тая мойта "детска астма" ли как се нарича)...

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 10:44 от i√k@

# 507
Дани, честит рожден ден на патеричка! Бъди жива и здрава!   bouquet
Маймунка, за теб много гушки и да излизаш от дупката. Надявам се Ванко да е съвсем добре вече. Hug
Jiema, прегръдки и за вас, надявам се сте се разминали само с хрема и всички сте о.к. Praynig
Мамочка, честит прием в детската градина на Миша! Дано скоро възстановите мястото си за танци, така одухотворено звучиш като разказваш, с такъв плам! Това е страхотно и си личи колко обичаш всичко, което правиш. Flutter
Бен, дано наистина е просто период това при Дали и да се успокои по-скоро миличкото.   action032
Радвам да ви „видя”, *L.V.* , Мама*Ели. Heart Eyes Heart Eyes
Poem-че, запиля се и ти наистина напоследък. Радваш на Самчи с нежните му изнудвания, „мамонче миличка”. Laughing hahaha
ФБ – случката е наистина много неприятна, дано има някакъв начин да се спрат тия хора. Thinking Rolling Eyes
Аничка, Heart Eyes
Имамама, Анелия рядко подрежда играчки, просто защото не ги разхвърля. Иначе със Сашо като разпилеят, или ги прибират двамата заедно после, или ги прибираме тримата (аз предпочитам тримата да прибираме, защото те сами много разхвърляно прибират – мозайки, конструктори, коли, кукли, готварски пособия – всичко заедно в коша с играчките, и става ужас, а аз обичам да разпределям по кутийки, всичко да си е на мястото и после да отива в коша с играчките, т.е. само указвам кое точно къде трябва да бъде, децата изпълняват). Понякога ползвам метода "поощрение" (или по-скоро "изнудване"), винаги действа. Blush
Дано сте избегнали разболяването с Гришко. Hug
Мария и Ени се надявам да са се преборили вече бронхитите. Praynig

Много тягостно ми беше да изчета нападките, обидите и квалификациите, хвърчащи в последните 2 страници, за първи път загубих ума и дума.
На национална среща няма да дойдем, имах идея евентуално да дойда с децата както миналата година, за през деня, но Митко каза че е много рисковано. Колата ни хич не е добре (някои форумски половинки може би още помнят как съдействаха миналата година за да успеем да си тръгнем ooooh!), стара е вече, болна, все нещо "дава фира". Не е за дълъг път, особено с деца. И без мъж.

# 508
Момичета много ви благодаря за пожеланията  Hug
Не мога много да пиша че компа нещо се разваля и ще ходи на ремонт  #Cussing out

# 509
Привет от пустинята!
Джема, лека бременност и от мен, това е страхотна новина, защо такава тъжна нотка има в думите ти!Няма да се даваш на лоши мисли! Hug
Аничка, мило геройче си имаш!Радвам се, че вече се оправят нещата и се надявам скоро съвсем всичко да си дойде на мястото! Hug
Дани Нетева, честит рожден ден и от мен!Бъди и жива и здрава, и най- вече дечицата ти само радост да ти носят!  bouquetИзвинявам се и аз за закъснението!
Бен, и Ния има понякога такива прояви.Често се плаши за няма нищо, особено когато й е скучно.Ще отмине и това, търпение Sad
Поем, случват се такива неприятни неща, не се обвинявай, няма какво да направиш, освен да разгласиш за станалото, за да имат всички едно на ум, което си й направила. Hug
Пожелавам и аз скорошно оздравяване на Мария, Рони и всички болнички! Hug
На всички новоприети дечица в детска градина- честито!И да ходят с удоволствие, а болестите да бягат надалеч!
Мамочка, много кофти това със залата, сигурно ти е голяма мъка, като знам колко обичаш работата си! Sad
Деси, как се справяте без тати?Кога ще си дойде, временно ли е в Германия или вие тръгвате на път скоро? Simple Smile
Ние сме добре, предимно скучаем с Ния, защото тук през деня е ужасно горещо и е абсолютно невъзможно да излизаме.Само вечер като си дойде баща й.Тогава е само 40 градуса навън, но поне не пече слънце.През деня понякога ходим до някой мол, където има детски забавления.
Случи ни се и нещо много неприятно.За толкова време в София не бяхме посещавали спешното, но ето че тук на първия месец се наложи.Бяхме на гости на едни приятели, с които се запознахме тук, те имат фитнес в комплекса където живеят.И във фитнеса, Ния си прещипа ръчичката на движещата се пътека, някак си е пъхнала ръката м/у движещите се ролки и основата.Не знам как й хрумнало да си пъхне ръката там.Баща й веднага я е освободил, но късно.Ръчичката й изглеждаше просто...не знам как да опиша, като смазана.Много се изплашихме всички.Заведохме я в спешното, там й промиха раната, сложиха й превръзка, ходиме и на рентген.Слава Богу няма нищо счупено.Сега ще сменяме известно време превръзките и така.Голям кошмар беше.Пък и тук докато се оправим да намерим болниците...всички пътища тук приличат на магистрали и докато се ориентираш откъде да се отбиеш към болницата...да не говорим, че тук болниците са разделени по полове, а случката стана с баща й...абе кошмар.Искам вече да се махаме от тук, едва издържаме, особено мъжа ми.В Азия няма да стъпя доброволно ако ще и милиони да ми е заплата!
Съжалявам за дългия пост, искаше ми се всичко да напиша, е не успях естествено... Embarassed
Хубава неделна вечер на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт