Отговори
# 510
Рая, много бързо стават белите, миличката Ния  Confused, много да я нагушкаш и дано лесно и бързо заздравее ръчичката. Praynig
Така като чета поста ти, разбирам, че ще се махате от там, където сте, така ли е? Само мога да предполагам колко ви е тежко, личи си от разказаното. Hug
Благодаря, че питаш за нас, ние се справяме добре засега без тати, децата - малко по-добре от мен. Аз още имам малък проблем с организирането на ежедневието и по принцип не мога да свикна още с промяната. Blush Липсва ми много Митко, но знам, че на него му е още по-тежко и не се отпускам много. Той няма да си идва скоро, а се надяваме когато си дойде, причината да е вече да ни вземе при себе си. fingerscrossed

# 511
Деси, благодаря ти! HugДано наистина мине бързо, днес е вече по-добре.
На нас наистина изобщо не ни харесва тук.Лошото е, че дори да се върнем, което пак не е лесно, защото за да напуснеш страната ти трябва екзит виза, няма какво да работим в България.Само с двете докторантски стипендии няма да свързваме двата края, ама изобщо.Много е трудно, не знам кое е по-зле, не мога да избера.Не знам докога ще издържим.Тук няма свикване.Или си от хората, които могат да се примирят с всичко тук заради парите или не си.Е, оказа се, че ние не сме.Не знам какво ще правим.Наистина не знам. Sad
Но ти не се паникьосвай заради моите думи, при вас е различно.До колкото си спомням, Митко е в Германия, там е съвсем друг свят и няма нищо общо с тази дупка тук.Няма от какво да се страхуваш.Дано наистина всичко да бъде наред и скоро да сте заедно.Знам колко е трудно сега и за двама ви.Знам колко самотна се чувстваш, макар никога да не си сама.И най- вече това безкрайно чакане и неведение кога най- сетне ще се съберете.Но все пак Германия е близо, за там не ти трябва нито виза, нито паспорт дори.И най- вече- там има цивилизация, хората са добронамерени, отзивчиви, интелигентни.Може да му отидете на гости, или само ти ако нямате достатъчно пари в момента или няма къде да спите всички заедно.Не се страхувай, ще видиш, че скоро ще дойдат по-добри времена.Обмисли вариантите и може да се намери начин да се видите и по-рано от очакваното.Успех и целувки и на твоите дечица! Hug
п.с.: как е Анелия, след ужасните неща, които преживяхте преди време по болниците?

# 512
dobro utro Simple Smile
kazva se Kaloian i se poiavi na bial sviat tazi nosht sled absoliutno prekrasno rajdane-dori bih go narekla vissh pilotaj na ekipa,dori ne razbrah kak e vuzmojno da se rodi tolkova burzo i bezbolezneno,osobeno na fona na purvoto mi rajdane. kaloian e na kislorod i oshte ne e pri men,nadiavam se suvsem skoro da si mi go dadat veche. celuvki i do skoro!

# 513
Io-io 4estito beb4e Kaloian! Da vi e jiv i zdrav i mnogo da vi radva! Na teb barzo vazstanoviavane i 4akame snimki!

Izviniavaite za latinicata, ne6to ne mi raboti cirilizatora Simple Smile

Na novinite na nova tv ot nedelia mojete da me vidite za sekundi zad prezidenta Simple Smile be6e ni na gosti v BG u4ili6teto John Atanasoff, Simple Smile
Celuvki i badete zdravi i ne se karaite za minali neshta jivota prodaljava neka decata sa zdravi vsi4ko ostanalo sa beli kahari  Hug

# 514
 Heart Eyes Честит да е Калоян! Жив и здрав а расте! Много да го слушате, ЙоЙо! Дбро другарче да порасте за игрите на Дими!   Heart Eyes
Честито след всички перипетии и страхове, през които мина бременността ти и скоро да си го гушкаш!   bouquet
Рая, много лошо това с ръчичката на Ния. Бързо да минава и никога повече да не се налага да ползвате мед. услуги за лошо. Само по повод бебета.  Grinning
Кога изтича договорът на мъжа ти? Доколкото си спомням, много сериозно бяхте завързани към Катар. Търпение вс пак, когато заминавахте знаехте, че го правите за добро.  Hug
Деска,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug 

# 515
  • Лудогорието
Io_io честито сладко малко момченце! Прекрасна новина за началото на понеделнишкия ден!  Hug
Desirée   Hug Раздялата е трудно нещо, дано е за кратко  Simple Smile
Трудно се излиза и от дупката, така да се каже...  Rolling Eyes А и времето навън никак не ми помага-мъгливо, мрачно, кално...
Ванката не можа да се пребори само със сироп и инхалации-в петък му изписаха антибиотик. Сега е по-добре, вече почти не кашля. Тази седмица майка ми е свободна и ще се гледат в къщи. А в неделя моя милост ще бъде добрата фея кръстница на малката ми софийска племенница  Heart Eyes
Хубав ден на всички   bouquet

# 516
  • София
Добре дошъл на бял свят, малък Калоян!
Да ви радва много, Io_io, бъдете здрави и щастливи.

princessa raia,  Hug, много късмет да имате,дано се развият нещата в правилната за вас посока.
Много гушки за Ния-поразия, бързо да и минава ръчичката. hug
То лошото много бързо става, уви... Confused

Дес, и на вас пожелавам леко и неусетно да мине "разделителният" период Grinning, да не го усетите кога се е изтърколил. И да бъдете много щастливи, всички заедно. Заслужавате го. Heart Eyes

рони, колежката ни по бронхит на деЦка ли е? Ние изпратихме една мрънкаща дИвойка, въоражена с 2 кончета, 2 салфетки, 2 часовника и яке... Всичко се държи в ръцете и се спи с него даже следобяд... ooooh! Но като цяло, май и бяха залипсвали дечицата. Heart Eyes

Иве, ЛЛ ми каза същото от смс-а ти Shocked да и взема за укрепване на ИС.  Shocked
Днес наобяд ще го закупя, че от "рецептата" Laughing само физиол. р-р имам. Hug

И не на последно място:

Честит да е имения ден на всички именици, специално се сещам за Елена на Айла.   bouquet

Майчето ми е рожденичка днес, почерпки няма да пускам умишлено, че имаме бремелинки и кърмачки Laughing, на всеки каквото му е на сърце, да се чувства почерпен, за нейно здраве. bouquet

# 517
Heart Eyes Честит да е Калоян! Жив и здрав а расте! Много да го слушате, ЙоЙо! Дбро другарче да порасте за игрите на Дими!   Heart Eyes
Честито след всички перипетии и страхове, през които мина бременността ти и скоро да си го гушкаш!   bouquet
Честита радост, Йо-Йо! Присъединявам се към пожеланията на Рони!  bouquet Heart Eyes
Ех, така ме усмихна от сутринта, наистина прекрасен старт на деня и седмицата. Grinning А докторът онзи ден не искаше да те преглежда за разкритие, а?! Laughing Mr. Green
Нека радостта не стихва във вашата къща! Коки да е добричък, поспалив, лаком  Grinning, а бате Дими лесно да приеме промяната в семейството и да е най-добрият и грижовен батко. Heart Eyes

Рая, добре е Анито fingerscrossed, в момента е на превантивно лечение, което би трябвало да предотврати болестните състояния, които преживяхме наскоро. Praynig Опитвам се да спазвам доколкото е възможно препоръките хранене, дом. среда, въздух.  През юни ще ходим на преглед (контролен) при пулмолога, за да я види как е, изследвания направихме, ще погледне и тях и ще се преценява лечението по-нататък.
Благодаря за успокоителните думи и съчувствието, много мило ми стана от вниманието ти.  Heart Eyes Дано и вие намерите решение за живота си, от което ще почувствате удовлетворени и щастливи. Много е трудно това понякога (както се вижда и при вас), но животът ни е в наши ръце и нищо не е непостижимо. В трудни моменти винаги си повтарям една притча и извода от нея - че "Няма да е все така". Hug Hug Hug Което се отнася и за хубавото, и за лошото.
Рони, Маймунка, Олче,  Heart Eyes

Олче, писали сме заедно. Честит празник на майчето ти! Желая й здраве и много, много весели и щастливи моменти със семейството и двете малки тайфунчета!  bouquet

# 518
 Какъв хубав понеделник  Hug
 Йо йо честита ви рожбичка! Прекрасно име ! Жив и здрав да ви е Калоян и скоро да се гушкате в къщи четиримата  Hug
 Още една априлка трябва да се похвали за попълнение на семейството  Sunglasses Честито и именяче  Hug
 Честит имен ден на всички именици!
 Принцеске, бързо да се оправя Нийка  Hug В написаното личи колко ти е тежко там и колко много се опитваш да бъдеш силна. Сигурна съм че всичко ще бъде с добър финал и ще намерите най-правилното решение за напред  Hug Много  Hug от нас
 Олче, честита ти рожденичка  Hug Жива и здрава да ви бъде!
 Десс, знаеш че при нас ситуацията е сходна и ... знам че не звучи особено интелигентно, но...свиква се  Hug Знам, че можеш да се справиш с всичко и постепенно ще успееш да се организираш и точно когато нещата влязат в коловоз ще бъдете привикани на немска територия и наново ще се организираш  Crazy В раздялата има някакъв чар... самотно ти е, тежи ти... но ако се опиташ да откриеш положителното времето ще мине неусетно  Hug Целувки на баткото и кака Ани, които винаги са били двамата  Crazy Heart Eyes

# 519
  • София
Io-io, честито бебче Калоян !!! Жив и здрав да е! Много да ви радва и да са първи приятели с батко Дими!
На теб желая бързо възстановяване и съвсем скоро да ти го дадат да си се гушкате.  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи! Айла, специално за Елена   bouquet- жива и здрава да е, много поводи за усмивки да имате!

Олче, честит празник и на твоето майче ! Да е здрава и много щастлива с децата и внучетата си  Hug Имаш стиснати палци и от мен.

# 520
Добро утро на хубавите новини.  Simple Smile
Добре дошъл, малък Калоян- бъди като името си- красив и силен.
Аз пък знам за още един именик. За който не е разбрал от ФБ групата:
Емануела на 11.05 е родила второто си момченце - Константин

# 521
  • Варна
Io-io, честито ви ново попълнение! Да е жив и здрав малкият Калоян, много да ви радва и винаги да е щастлив!!! На теб - бързо възстановяване!  Hug  

Честит имен ден на Ели на Aila, както и на малкия сладур на Емануела (Голяма изненада за мен!)! Пожелавам им много здраве и късмет!

ღолчеღ, честит празник и на майка ти!

princessa raia, много неприятно! Дано вече всичко е наред и нямате такива преживявания с баш наборчето! Много прегръдки от нас и целувки за пострадалата ръчичка! Heart Eyes

Благодаря на всички, които питаха за състоянието на Пипо, подобрява се, но все още не са се изчистили пъпките... Гадна работа са тия дерматити... Tired ooooh!

Аз бях в Пловдив за 2 дни, на спортен турнир - починах си (психически  Laughing), но и много ми липсваха децата.

# 522
Каква страхотна новина!
Йо-йо, честито бебче!Да ти е живо и здраво!Желая ви много щастие на цялото семейство!Поздравление за лесното раждане!  bouquet
Честит имен ден на Елена на Аила, на малкия Константин на Емануела/ честито бебче, Емануела!  bouquet/, честит рожден ден на майката на Олчето!Да са живи и здрави, усмихнати, щастливи!  bouquet
Днес и моята майка има имен ден, почерпете се за нейно здраве!
Благодаря на всички за окуражителните думи! HugНия е доста по- добре вече!
Рони, да мислехме си, че е за по-добро, така е.Всички, с които говорихме, всички които имаха нещо общо с Катар/бяха живели, работили и т.н. тук/, ни убеждаваха колко е хубаво, как това е страхотно предложение, колко добре ще се чувстваме тук и т.н. и т.н., а то се оказа нещо съвсем друго.Ние знаехме къде отиваме, т.е. предполагахме, предполагахме и фирмата на мъжа ми каква може да бъде, но преди да дойдеш няма как да си сигурен, че всичко, което си прочел и гледал е истина!А и истината е, че ние просто нямахме друг избор и продължаваме да нямаме! Sad

# 523
Йо-йо, честито бебче! Да е здрав, щастлив и късметлия!

Майка ми имаше вчера РД. Той на 20 или 21 се роди?

Лили явно има трета сливица, която доста я притеснява, не може да диша, все е със сополи и похърква бая. Не искам да я махам,чувала съм,че с времето може да отшумят нещата, притеснено ми е и сега седя и се чудя на къде да хвана и какво да правя.
Заведи я на класически хомеопат. Нали знаеш, че Вики също имаше 3-та сливица? Е, вече я няма, т.е. вече не е уголемена.

Рая Hug Все си мисля, че не може да е толкова зле. Мен пък са ме налегнали едни мисли за Австралия, но като цял живот съм живяла само във Варна, въпреки, че не съм родена във Варна, направо не мога да си представя да живея другаде, камо ли толкова далече Sad

# 524
Честито бебче Костантин на мама Емануела! Честит имен ден на същото бебче и на Елена на Айла! Растете здрави и умни деца! Голяма изненада беше и за мен новината на мама Емануела, но от снимката се вижда че са много щастливи и мама изглежда прекрасно, дано се сети и намери време и тук да драсне някой ред!
Олчечестита ти мама рожденничка, да ви е жива, здрава и дълги години да ви радва с усмивка!  bouquet
Я споделете някой илач за повишаване на имунитет?

Общи условия

Активация на акаунт