Отговори
# 480
  • София
ронка, давай точната рецепта в колко дълбоки и качествени локви да скача и Шейновската колежка Мариина, че и тя цъфна с бронхит. Tired

# 481
Здравейте момичета!
Намерих време да ви почета, макар,че мнозина от вас следя редовно във ФБ, но много ми липсвате!!!
Джема, страхотна новина!!! и моите възхищения!!! Мен като ме питат за трето, преструвам се,че въпросът не към мен Simple Smile)) За мъките при очни лекари много ми е познато. Колко обикалях ме в София и Пловдив... Дано да намерите подходяща рамка  Heart Eyes

Аничка! Гушки и целувки за малкото геройче!!!  Hug

Ио ио, гледам,че си в 38 седмица! Мале, как лети времето! Ние "представих ме" бъдеща сестричка на Маги още като бях в 4 месец. Гледах ме я заедно на ултразвук Simple Smile Естествано, че от тогава това беше топ- новина за градина, парка и всички, който Маги срещаше Simple Smile

Да ви се похваля,че Миша приета на ДГ, и на есен, както се казва с песен... Покрай каката си, Миша има само големи приятелки, нямаме за общуване никой на нашата възраст, и леко ми притеснено, как ще се разбира с "колежките" в градина. Маги пък тръгна вече със сформирана дружинка от ясла и парка.

Аз съм добре, всичко ,което ми се натрупва през деня разтоварвам с танците. Толкова се чуствам добре след това, че стоя до 1-2 часа през ноща, не мога да заспя Simple Smile Залата малко пострада от наводнението, и сега стоя с двама турци, които късат подпухнали тапети и къртят шпакловка... Голям зор! Някой път мисля,че много по-добре да работиш за някой, че когато е свое- всичко е на глават ти.

Някакви идеи за нашата срещичка????????
Целувам ви, и обещавам пак да исчезвам задълго!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 482
  • Варна
Някакви идеи за нашата срещичка????????

На мен много ми се иска пак да се срещнем, но май няма много желаещи тази година?! Thinking

# 483
  • София
Аз съм за с двете ръце! Нямам никакви претенции кога и къде. Да се разровя ли за нещо в центр. Б-ия тези дни? Ако има желаещи де, някой да не си направи пак генерални изводи, "че не е желан", като не му изнася да ходи еди къде си... ooooh!
Хайде да се преброим кой е за идеята, и да отворим тема. Peace

Мамочка, радвам се, че намина. Heart Eyes

# 484
  • Sofia, Bulgaria
Ако има желаещи де, някой да не си направи пак генерални изводи, "че не е желан", като не му изнася да ходи еди къде си... ooooh!
Аз не мога да си обясня какъв ти е проблема с мен ? Не ти ли стига това ,което направи вече? Пак ще повторя дано вденеш накрая!!! Не съм казвала,че не ми харесва там или нещо подобно,а че ще бъдем в друг хотел в който имаше стая подходяща за моето голямо семейство!!!!!!! Но някой не ме искаше явно и затова почна всичко.Както и да е има хора ,който ме уважават все още въпреки всичко.И затвори най-накрая тая книга мина точно една година!

# 485
  • София
Ако има желаещи де, някой да не си направи пак генерални изводи, "че не е желан", като не му изнася да ходи еди къде си... ooooh!
Аз не мога да си обясня какъв ти е проблема с мен ? Не ти ли стига това ,което направи вече? Пак ще повторя дано вденеш накрая!!! Не съм казвала,че не ми харесва там или нещо подобно,а че ще бъдем в друг хотел в който имаше стая подходяща за моето голямо семейство!!!!!!! Но някой не ме искаше явно и затова почна всичко.Както и да е има хора ,който ме уважават все още въпреки всичко.И затвори най-накрая тая книга мина точно една година!

Книгата съм я затворила много отдавна и каквото съм имала да кажа, съм го казала.
Нямам никакво намерение да се ровя в нещо, което си си съчинила и си си навила, само бог знае какво е то.
Как това, "което съм направила" е само в твоята глава не ми е ясно. Не смятах да занимавам момичетата тук с подобни "излияния", обаче ти явно така предпочиташ, въпреки че не пишеш тук заради мен. Wink
Ако искаш пиши, и ако искаш чети, твоя воля. Аз също намерих приятели тук, и няма да се откажа, заради провокации от хора като теб. Не ми се случва за сефте, и няма да загърбя хората, които държат на мен.
Това е и последният път, в който си правя труда изобщо да ти отговоря. Хайде да не правим сеири, големи хора сме. Не и пред всички. Не са длъжни да ни четат "обясненията". Малко мяза на излагация.

# 486
  • Sofia, Bulgaria
Човека,който най-много агитира да не се занимаваме хората с глупости-само това прави!Не пиша тук вече цяла година,но ти не пропускаш случай да ме засечеш наоколо и да не се заядеш.Казваш,че си "свикнала" да имаш подобен род отношения - аз пък не съм! За първи път ми е,което само по себе си говори кой има проблем.Нито си ми на акъла нито на годините и не ти прави чест.Човек,който е видял от живота само лекото и мекото не може да е компетентен по всички въпроси! Ти от години си налагаш мнението и всички си мълчат само и само мир да е.Е аз пък не мога!Не пиша тук не защото ме е страх от теб,а защото не искам хора като теб да докосват сърцето и душата ми.Знам,че има и други,който те недолюбват и от година се опитват да ме убедят,че не трябва да чета постовете ти и да не ти обръщам внимание,както правят те,но аз не мога,колкото и да опитвам.Най-голямата ми грешка е,че те допуснах в дома си, в сърцето си.Не знам как успя да ме заблудиш,уж не се лъжа в хората?Ти ще ми говориш за приятели.Дори не знаеш значението на думата приятел! Приятел е човек,който е с теб и в добро и в лошо.Човек,който плачеше заедно с мен и споделяше болката ми.Човек,който за един ден пропътува 700 километра да за дойде за един час при мен и да сподели радостта ми,зарезвайки собствените си деца.Набута се нагло в нашите отношения и си мислеше ,че си оригинална.Не успя! Все още този човек е мой приятел! Много момичета спряха да пишат тук преди мен,ще има и такива след мен,докато не останеш сама.За пореден път се опитваш да наложиш мнението си за мен на другите,но повярвай ми никой тук не е толкова тъп,колкото ти изглежда.Всички отдавна са си направили заключенията както за мен така и за теб.С много момичета поддържаме връзка извън този форум и знам,че както за мен е удоволствие ,така е и за тях! Когато мога съм им била и полезна със споделен опит,защото хората казват "не питай старило,а патило"! Та както вече казах опитай се да се въздържаш да си налагаш мнението.Там на където си се засилила аз вече съм била и не съм видяла нищо добро."Внимавай как се държиш с хората по пътя към върха,защото ще ги срещнеш на връщане!"Запомни ,че всичко на този свят се плаща рано или късно! И това го знам от опит.Злорадството ти и двуличието ти ще ти донесат само болка ,ако не ги овладееш на време! Аз казах ХАУ!
Jiema-честито и от мен! Като щастлива майка на четири слънца,мога само да те поздравя за смелото решение и да те поканя да се присъединиш към отбора на многодетните.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644388.375
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания за абитуриентката ни!Днес получихме много лоши новини за Айси,но въпреки всичко ще се опитаме да се насладим на празника на порасналото ни момиче!
Извинявам се за дългия пост,но вие си знаете че няма да се появя скоро тук.Може би на друго място и по друго време................................Знаете,че винаги съм насреща за каквото и да е!
ps- Олче,надявам се да не ти загорчи много сутрешното кафе,но за твое добро е "мила",най-сетне някой да ти отвори очите.

# 487
  • Бургас
Добро утро, мами  Hug

Jiema, поздравления и от мен!!! Стискам палци да мине леко със сладък край  Heart Eyes Дано сте намерили вече подходящи рамки  Hug Вие близо до Бургас ли бяхте на почивка?

Мамочка, Ивка, чудесно е, че се разписахте  Hug
Честито отбиване на Саши!
Честит прием на Миша!

Честита ви абитуриентка, Емили  Hug Дано и с Айси се пооправят нещата!

Олче, по-добре ли сте вече?

Далинка ходи две седмици на ясла, което си е цяло чудо!!!
Сега си е в къщи, прегракнала и с кашлица...
Плачовете при заспиване вечер още са налице, даже не иска вече жената, която я гледа, само като я види и й се напълват очите със сълзички  Confused
Също започнаха някакви агресивни пристъпи, крещи силно като се сърди и удря де каквото свари, или мен или нещо около нея друго  Confused
Предполагам че всичко е заради отделянето в яслата... може и да има някое по-буйно дете там от което да гледа... Но ми е мъчно  Rolling Eyes

Чоки, как е Пипо? Пооправиха ли се пъпчиците?

Дани, успех на интервютата!

Дано Ани и Аничка са по-добре  Hug

Мара Подробната, вие добре ли сте вече?

Имамама, записахте ли се вече за на есен?  Wink

# 488
  • София
Както казах, няма да коментирам повече, няма смисъл. smile3505
Извинявам се на момичетата, които са принудени да четат подобни глупости.
Поне си отворих очите  Mr. Green и се успокоих, че нямам отклонения. И това е нещо.
А кафето отдавна го пия горчиво. Особено след "познанства" с подобни хора. Жалка история. Peace

По- добре е, госпожицата, бен, благодаря че попита. Бързо да оздравява Дали. Praynig

рони, вие овладяхте ли кашлюкането? Сега има още повече локви. Laughing Но пък е един стуууд...  cold

Jiema, как сте, обади се с 2 реда. Hug

Мамочка, чоки и аз засега "ЗА" срещичка, къде да гледам за оферти, центр. Б - ия, или някъде към Санданския край, за където преди се говореше? И за кой месец, ориентировъчно?

П.С. Пресен бисер, отпреди няколко минути - "Елина не може да лети, няма батерия." Laughing

# 489
  • София
Привет  Hug
Бен, в Поморие сме. Не случихме много на  време, но доколкото разбирам в София е още по-кофти.
Лошото, че децата са хремави от както тръгнахме, а от снощи и ние с татко им нещо не сме във форма, но се надявам бързо да се преборим.

Пожелавам и на другите болнички - Дали, Ени и Мария бързо оздравяване.

Благодаря на всички включили се с мили пожелания и положителни мисли  Hug
Пиша съвсем набързо, че наоколо се спи, а аз поработвам малко. Simple Smile

Един бисер и от нас: " Мамо, бебето като порасне ще намери вратичката на коремчето ти и ще излезе при нас, нали?" Гергана след моето обяснение, че все още е доста малко, за да идва при нас.  Laughing

# 490
Джема, и от мен стиснати палци и възхищение (И аз исках повечко деца, ма сега ме хваща шубето  Wink )
И аз от началото още обяснявах на Саши, че в коремчето ми расте бебе,братче и сега спинка. Когато порастне достатъчно, ще идеме в болницата, където докторите ще му помогнат да излезе, а после ще си има другарче за игри ( и бели). имало е много пъти, когато ме е галил по корема или просто е слагал главичка на него  Heart Eyes
И аз съм "за" срещаааа...

# 491
Аааа, момичета, не се карайте, моля ви се!!!

Емили, честита ви абитуриетка!!! Чакаме снимки!!!!! какво с Айси? Защо не споделиш? Нали сме тука заедно и в радост и в не в радост  Hug Много страда това мъничко  Cry

Аз съм за срещичка, доре тати пита, дали ще се видим с готини майки и тази година  Mr. Green Обаче, имам доста натоварено лято тази година, защото отваряме в залата лятна занималня от 28 май. И в началото ще трябва всичко да е под контрол, докато потръгнат нещата както трябва. Освен това пак се позаписах на разни обучаващи танцови семинари... все не ми стига информацията или, по-скоро, пресловутата муза ме посещава по-често след такива мероприятия Simple Smile

Ивка, нашият тати нещо все ми пробутва шегички от сорта- къде второ ,там и трето... или няма с кого да ритам топка... понеже Миша вече не му дава да я целува  Flutter  Laughing

# 492
  • София
Аааа, момичета, не се карайте, моля ви се!!!

Сънят ми бяга, и това ме провокира да напиша следното:

Първо - никой с никого не помня някога да се е карал или да е имал за цел да се кара. Може би затова ми е толкова болно и непонятно това, в което тази толкова "щастлива" и "позитивна"  Simple Smile личност има наглостта да ме обвинява. И също заради това, няма да позволя да ме обиждат, камо ли в публично пространство, където всеки има свободата да чете.

Искам от сърце да благодаря на всички обадили ми се, писали ми смс-и, и съобщения на лични.
Все хора, които не пишат също редовно, но без да си търсят виновни, за което. Нещо, или някого. Все хора, истински, образовани, успели и надживяли пубертета си. Благодаря ви, момичета. Heart Eyes
Заради вас, няма да се откажа да пиша, вече ви го обещах. Обещах и да спра да се занимавам, и то го обещах на Човек-а, споменан, и така безкрайно ревнуван от нашата Обидена, и който мисля ми е приятел в пъти повече, както и аз на него... до лични примери и сентенции ooooh! няма да прибягвам, обаче.Както казах, 6-ти клас отдавна мисля, че съм го надживяла.

Второ - много правилно беше написаното, че не съм на нечий акъл и години, и слава Богу. Нито съм съгласна, че животът ми е бил песен. За това съм писала много, и никой не е длъжен бил да ми се възхищава, и да ме харесва. Едва ли някой е изпадал в повече подробности за личния си живот и проблеми тук, от мен самата. Не твърдя, че е правилно.
Тук пишем и сме писали много жени, с много различни съдби, възгледи и характери. Ако някой си мисли, че виртуалното общуване е огледално отражение на истинската реалност... явно наистина няма приятели и не е общувал истински, никога. Отчетни теми има вече 8 (!) години и тази тенденция я има, и ще я има винаги - в Очакващи списват много мами, в Родени все по - малко. И темите замират. Малко момичета намират време и смисъл, и тръпката се губи.
Да обвиняваш някого, че е причина за това... е меко казано налудничаво. Незряло, идиотско и наистина лицемерно. Нито някога съм имала нещо лошо към някоя от вас, нито съм и мислила лошото, нито съм била двулична или злорада... Радвала съм се на всяко родено бебче, и на всеки негов напредък, с годините. Приятелствата, които са ми останали, са показателни за това. Както и Човека до мен, с когото сме заедно от 16 годишни. Може Хората около мен да са малко, приятелите ми да са не повече от 10 на брой, но те ме познават истински, горда съм, че в т.ч. има списващи от тази тема, и че именно те ме провокираха да напиша всичко това. За да не започнат те, и съвсем на махленска свада да се обърне хубавата ни темичка, която беше толкова спокойно място, преди пак този някой да си науми да се сърди, буквално за нищо, и после пак така ненадейно да се цупи, че не му се молим да се връща, сигурно с хляб и сол... ooooh!
Благодаря на всички, които ме познават, ценят и разбират това, което имам да кажа. То нито е било някога с цел да се налагам, да мисля лошо на някого, или да очерням реномета и развалям приятелства. ooooh! Не съм такъв човек и просто няма да търпя да ми се приписват подобни "качества". Най - малкото от ... както и да е.

Малко като прощаване звучи, а не е. Grinning Ще продължа да пиша тук, и където сметна, че ми е приятно.
Никой няма право да ме обижда и да ми диктува живота. Не съм го позволявала никога, няма да направя изключение. Без повече да се оправдавам, обяснявам и самотълкувам. Отдавна съм надраснала тези отношения, както казах, и за да се стига дотук, явно отново се повтаря историята (която не ми е за първи път, след случилото се с Отчетната на Вели), че все някой ще се издразни на чуждото щастие и смелост, на доброто, което се опитваш да направиш на някой, който не заслужава дори да мислиш за него, или както в момента - да не спиш.

Лека нощ и до нови срещи. Моля някой, от желаещите среща, да отвори една тема в Календара. С удоволствие ще се нагърбя с организацията, но не искам да изглежда отново като "налагане" и "промиване на мозъци", на някого, който по принцип "не пише" и "не чете" ТУК. Само се счита длъжен да създава напрежение и от нищо - несъществуващи интриги.  bouquet

П.С. рони, теб ще помоля от сърце, като последното си стигне до Получателя, да драснеш на някой мод (знам, че сте по - гъсти), да мине, както казва Елината - "малко с метлата". Hug

# 493
Олче, никакво триене.  Naughty Все дават за пример в отчетните какви изпокарваници има и какъв въргал е, а при нас и една патардия не можем да си спретнем като хората. И ако обичаш, продължавай да си пишеш. Децата ни са за детска градина, а не ние.
Мамочка, твоето желание за действие е изключително.   bouquet А вашия татко в лицето (в неговото копие) Миша си има перфектен партньор за футбол. Всъщност и двете красавици стават и за балерини, и за футболини.  Heart Eyes Grinning Честит прием на Миша в градина. Ще свикне тя, че и любимка ще стане.  Grinning
Бен, имат си периоди дечицата ни. А и явно отвръщат на нашето изгубено търпение и някои наши  неправилни действия с характер вече. Мария както миналата седмица ми се фръцка, че иска да се обади на баба й, "защото баба си играе по-хубаво с Мария", така вече във вторник ни съставяше график с отварянето на очи. "Мамо, а не може ли един ден да я гледа баба, един ден да я гледа мама?" Та вече хванах перфектния седмичен режим - един ден на ясла, с баба, с мама, с баба, с мама, с тати, с мама.
Жиема, много целувки за умничката Гери.  Heart Eyes Дано при теб в момента да се размине леко развитието на вирусчето, но и всички домашни бързо да се оправят.  Hug
Всъщност моята представа за темата е точно тази с мъдростите на ситните, които вече са си големи и осъзнати човечета.  Heart Eyes по много и за Ени!  Heart Eyes
Шоки, надявам се Пипо вече да си няма сърболежи. Ени да преборва успено нейните болежки, Фия да вилнее отново в градината, Андреа също да е кипяща фурийка и да е забравила за операцията.  Hug
Марчето този път някак по-леко мина бронхита, за разлика от онзи течен отзад вирус, заради който вече съвсем изфиня.

ПП. Този път нещо нямам кеф за среща.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 08:17 от рони

# 494

Защоо,защо да минаваме с метлата?. Аз съм за среща с двете ръце и двата крака! Моят мъж също като на Мамочка ме пита дали няма да има пак срещичка скоро.Явно много му е допаднало и как не, то с това ресторантче( откъдето не излезна) на тиферич и биричката в ръка, какво повече да иска човек. Момичета и аз се позагубих и то доста. Искам да ви кажа,че нямам време, преуморена съм нещо и ми трябва наистина яка почивка.
Децата са добре, пу-пу. Лили явно има трета сливица, която доста я притеснява, не може да диша, все е със сополи и похърква бая. Не искам да я махам,чувала съм,че с времето може да отшумят нещата, притеснено ми е и сега седя и се чудя на къде да хвана и какво да правя. И накрая нищо не правя по въпроса. Вили милата по якичка, дано така продължи, да чукам на дърво. По леко изкарва нещата. Но са станали много палави, мноого.Не се заиграват снищо,освен да ходят по мен , да ме катерят,да рисуват по стените и да ми разглобяват къщата. Кухничката ми почти се разпадна.Наложи се да махнеме две рафтчета по които естествено се катереха,едното шкафче вече е с подвини врати тип американска кръчма от някой Див Запад,изобщо...Заспиването ни е доста трудно вече,преди имаха режим,сега дивеят до 11,а понякога до 12 часа. Направо подвижна лудница.
Много се радвам за новините ти Jiema, дано всичко е наред.ПОжелавам ти всичко да мине по вода, радвам се за другите,които очакват бебчета.
Благодаря от все сърце за поздравите за рождени дни и пожелавам на всички мъници да са живи и здрави,весели ,засмяни,да ни радват много години и да станат наистина Свестни хора.
Стискам палци и на Андрейка,бъзо да се възстанови милата и да няма проблеми никакви.Аз ще наваксвам с четенето момичета.
Сега, може и да пропусна витаещияж темата сблъсък,ама да хвърля и аз едно мнение.
Хич ,ама хич явно не ме бива в писането и това ,което ми е в акъла,не ми идва на ръка,та по-кратко. Какви са тия детски градини,какви 5 лева, какви години,защо се изхвърляме на акъл, на кой колко има, какво е изживял. На никой в днешно време не му е лек живота. Незнам каква е причината, кой на кой е длъжен, ма да се кланям напред –назад на някой мога само ако аз реша,че има защо! Кой ме разбрал,разбрал!

Общи условия

Активация на акаунт