Отговори
# 540
  • София
Честито бебче на приятелката ти, Рони! Живо и здраво да им е!
Аз споменах за снимки, но не стигнах до там - ще ме прощавате, ще гледам скоро да се отчета.  Hug

Вери, благодаря ти за съвета. На теория само съм чувала за арниката, но не знаех какво точно.
Ще си взема гелчето, че ние с мъжо пътуваме утре за 4 дена - отдавна планувана почивка, която сега ми е малко свито как ще се случи точно, но цял ден се опитвам да мисля позитивно и вярвям, че всичко ще е наред. Тия дни ще имаме налична баба да гледа внуци, че тя всяко лято забягва по американско за къде 2 месеца и дечицата са без опции за "бабин дом" Simple Smile
И в тази връзка да кажа, че с това наше "от пътуване в пътуване" не мисля, че ще можем да се включим за нац. срещичка.  Но винаги можем да помислим да си спретнем някоя неформална софийска, разбира се и времето малко да се поочовечи.

Имамама, беше ме питала - бяхме в Поморие, заради спа процедури, извън сезона заради спкойствието. В интерхотела бяхме и се възползвахме от басейна с подгрята морска вода. Като тръгвахме по прогнози трябваше и да е доста топло и мислех и за разходки по плажа, но реално само един ден събирахме мидички. Иначе по крайбрежния бул. Яворов е много зелено и красиво в този сезон.
Да си изкарате хубаво почивните дни, пък живот и здраве да е друг път може да се засечем.

За имунитета и аз давам Коластра, но на Аквасорс. При разболяване засилвам дозата, иначе по 1 на ден, а понякога правя и десетдневни паузи. Опитвам да им давам и есенциални мастни киселини, но това е , когато не ме видят, че слагам на салатата им, иначе не ги искат. Simple Smile В общи линии разчитам на това и на хомеопатията.

Ивче, ако следваш логиката,която Рони е цитирала скоро ще се откаже и от памперса Саши - щом вече е отбит. За което честито! Завиден стаж сте навъртели.
Това горното на шега казано, надявам се ме разбираш Simple Smile. Детето ще си ти покаже кога и как.

И още щях да пиша, но нещо паметта ми бяга.
До скоро. Hug

# 541
...
Ивче, ако следваш логиката,която Рони е цитирала скоро ще се откаже и от памперса Саши - щом вече е отбит. За което честито! Завиден стаж сте навъртели.
Това горното на шега казано, надявам се ме разбираш Simple Smile. Детето ще си ти покаже кога и как.
...
Както се казва- от твоите уста в Божите уши  Mr. Green разбирам те, не се притеснявай, аз не се обиждам от "възудха"  Wink

# 542
  • Някъде там...
И аз успях да отбия бандитките наскоро. Simple Smile
Но пък памперса го свалихме миналото лято, ударно, за 2 седмици - и дневен, и нощен.  Laughing

Да се оплача, че с тия земетресения се панирах и ме е страх да заспя...  Confused

Jiema, прекрасна трета лентичка си имаш, честито! Лека и безпроблемна!

# 543
Еее,Жаб4е,айде 4естито и на вас Heart Eyes
Ив4е,аз съм на принципа,4е няма здраво дете останало с памперс,така 4е,скоро ще 4акаме и от вас новина Hug
Принцеске,разписвасвай се по-4есто Hug
Джема,весела по4ивка на вас и бързо оздравяване!Сигурна съм,4е страшното ве4е мина Praynig
Спокойна нощ на вси4ки от нас!

# 544
Не съм писала скоро, но ви чета редовно.
На новата бремелинка Jiema честито! Да се пази повечко!  Hug
Аз вървя към края на бременността, макар да не съм поставила линийка, и с всеки изминал ден ми тежи все повече и повече. От края на 7 лунарен месец съм в болнични. Терминът ми е на 21 юли, но най-вероятно ще извадят бебка на 10 или 11 юли. Бебка се развива уж горе-долу добре, но мен пак си ме е шубе. Не расте с бързи темпове и сигурно пак ще е около 3кг. Този път се надявам да ми потръгне с кърменето, че предният път изтърпях доста рани и болки по гърдите през първите две-три седмици. В момента си мисля даже дали ще откарам до края, понеже живеем сами и всичката домакинска работа+търчане подир Преси на мен се пада. А и смятаме да я спираме от яслата от юни, за да укрепне и да е здрава за посрещането на бебето. Всеки дън съм с контракции, мори ме високия ми сърдечен пулс и ниското кръвно. Та така, наоплаквах ви се, ама това е защото вие ще ме разберете най-добре. Не съм се включила в темата на бременните от 2012г, понеже нещо нямам никакво желание в момента, а и не намирам време.
Днес уточнихме с дърводелеца мебелите за детската стая, която се надявам да е готова преди да вляза в болницата, за да няма неразбории след това. Така и така сигурно ще ми е изнервено покрай новия член и покрай каката. И аз съм в чуденка дали да я доведат при мен в болницата. Още мисля по този въпрос. Може да й кажем, че отивам на работа за няколко дни. Иначе сме се разпределили аз с бебето в спалнята, а Преси с тати в детската стая за през нощния сън.

# 545
Sisly 4estita bremennost i to ne ostanalo ve4e leko rajdane da pojelaq! Simple Smile
Didi mi q dovedoha v bolnicata da ni vidi, az sam za deteto da znae ot samoto na4alo i da se zapoznae s novata si sestri4ka Simple Smile

# 546
Здравейте момичета,
благодаря много за прекрасните пожелания   bouquet
Нас ще ни задържат малко повечко в болницата по обектини и субективни причини,които не разбирам съвсем добре,но търпеливо изчквам... Close Иначе с Калоян се чувстваме много добре, гледкаме си се, кърмим се и гледам да го отуча от вампирския резим денем да спи,а нощем да изяжда майка си  Laughing

# 547
На този ден преди 10 години си казахме "да".
Времето направо отлетя. Много неща преживяхме, много радост и тъга, щастие и несполуки, но си пожелавам все така заедно да посрещаме всичко, което съдбата ни поднася.

Почерпете се за наше здраве!

# 548
  • Бургас
Io io, ЧЕСТИТО!!!! Жив и здрав, малкия сладкиш!!! Скоро скоро да сте си заедно у дома  Hug Hug Hug

sisely, малко останало  Hug Hug

Вери, Честито!!! Да пребъдете все така заедно  Hug Hug

Ние след прегракването направихме почти веднага един гъст зелен секрет, самоназначих и обичайното лечение, но уви след седмица, без подобрение. Предписаха ни "правени" капки и още почти веднага се втечни и вече понамаля  Praynig
От вчера обаче е с варицела, знаехме си в яслата, че съседната група, пък и нейната в последствие са контактни и ето на, дойде й реда... Доста пъпчици има чавето и температура си вдига... аз НЕ се шашкам ( каквато съм трепетлика)...

Целувки на всички малчовци  Heart Eyes да се слушате  Hug

Jiema, и на теб желая много здраве и късмет с коремче!!!  Hug

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 17:33 от ben78

# 549
  • София
Я какво затишие тук!

Бързо на отчет как изкарахте почивните дни. Flutter
Снимки съответно Blush, Io_io и от твоя милост ми се гледат бебешки. Blush

sisely, то не останало! Стискам палци леко да мине всичко и по - често се обаждай.

Jiema, и ти да се обадиш. Heart Eyes

ben78, как е Дали? Леко ли минава Баба Шарка? Rolling Eyes

very, Честита ви годишнина с половинката,  "very"  Mr. Green хубави моменти и любов ви желая!

Покрай нас нищо за хвалби, Вели си изпи последния Аб вчера, че и неговото беше сериозно, с Ени са на градина. Сутринта не пак, ами отново имА ревове, до небесата.  Tired
Аз намазах Велизаровия вирус.. и съм ни жива, ни умряла вече 4 дни. Голяма почивка разбрах.
А и това времеее...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 550
Здравейте!
От два дни никой не е писал, та реших да пораздвижа темата Simple Smile
Явно почивните дни са ви се отразили добре!Тук за съжаление няма такива неща.Работи се плътно и до дупка!Макар, че полза няма особена!
Даже сега мъжа ми ще е с ново работно време.По 10 часа на ден, в четвъртък само 5 и петък почивен.Някои познати работят дневна и нощна смяна една след друга- от 15ч на единия ден до 7 сутринта на другия, естествено без да им се плаща допълнително за нощната смяна или за какъвто и да е извънреден труд.Надявам се поне през свещения им месец да са с намалено работно време, но кой знае. TiredМъжа ми от сега се е запритеснявал как ще яде по време на работа, т.к. до залез слънце е забранено да ядеш и да пиеш на публични места!
Иначе Ния е добре, ръчичката вече оздравява, паднаха и коричките, показа се нова розова кожа Grinning
Скучаем много.Вчера я водих на мол LaughingЛуда ме направи, ама добре се измори поне, спа 3 часа следобед, а и аз успях да свърша някои неща.
Бен, радвам се че сте се отървали от зелената гадост, дано леко изкара варицелата Далинка! Hug
Вери найс, честита годишнина със закъснение!Да сте живи и здрави!Много щастие ви желая и винаги да сте заедно!  bouquet
Жабче, честито отбиване!Свършиха вече бебешорските години, големи дечица вече си имаме! Grinning
Йо-йо, надявам се вече да сте си вкъщи и с по- благоприятен за мама режим! Hug
Олче, надявам се скоро Ени да ходи с по-голямо желание на градина.Представям си какво ти е свито като я оставяш плачеща.И на теб бързо оздравяване! HugА баткото как е?Той поне доволен ли е, че ходи на градина?

# 551
Здравейте,
Ние вече сме си вкъщи. В интерес на истината /поне за сега/ Калоян е като котенце в сравнение с брат си, който за тези дни вече ни подлудяваше  Laughing
Иначе баткото е много грижовен,иска много да помага,но и да прави всицхко като бебето-прави се,че реве,за да го гушнем, иска да го носим на ръце и да суче  Laughing
Постнах 2 снимчици от нас във фейса  Heart Eyes

# 552
Princessa raia, надявам се че не сте били по време на този пожар в Мол в Катар. Ето статията от днес http://dnes.dir.bg/news/pozhar-mol-katar-doha-11238966?nt=4
Io_io, хубаво е да си си у дома! Дано се радвате на спокойно и усмихнато бебче и за напред!
Преси ще е на ясла до края на този месец и я отписваме. Ще сме си заедно по цял ден, макар че ми е досадно, да си призная, такова денонощно съществуване заедно. Много е станала любопитна, питаща, иска да излизаме на дълги разходни или да стоим на двора, но не може да разбере, че нямам вече толкова сили и че трябва да почивам повече. Надявам се да се изтраем до идването на баба й / на 8 юли  newsm12/. А в родилния дом най-вероятно няма да ми я доведат, докато не ни изпишат, понеже много е привързана към мен и рискуваме да не иска да си тръгне. В момента, както съм в болнични от 3 май насам, така всяка сутрин и аз пътувам в колата до яслата на Чаталджа, а после се връщам с автобуса до кв.Виница, понеже малката си е наумила, че без мен няма да ходи и реве докато не тръгна и аз. Луда работа. Кой знае какво ще е като заживее бебето вкъщи. Сигурно няма да ме изпуска и за секунда.  Тя сигурно ще бъде така Sob yahoo_49 , а аз така  People No Good  helpuu . Колкото и да си я обичам, сигурно ще пощурявам и ще си изпускам нервите.  Sad

# 553
sisely, благодаря, че си се сетила за мен!Много мило! Hug
Слава Богу точно днес не бяхме в този мол.Ужасна трагедия наистина.Просто нямам думи.Тук наистина качеството на строителството е под всякаква критика, нищо не е както трябва да бъде.Не се следват никакви стандарти, за абсолютно нищо.Дори парапетите не са обезопасени както трябва, камо ли противопожарните съоръжения.
Най-лошото е, че катарския вътрешен министър, е обявил единствено, че нямало пострадали катарски граждани, все едно има значение това.Да не говорим, че по новините не казаха нищо, абсолютно нищо за случилото се.Ние разбрахме чак привечер и то от родителите ни, които се бяха притеснили ужасно.Абсолютно информационно затъмнение!Нямам думи да опиша колко съм бясна просто!
sisely, Не се притеснявай, не си единствената.Ния също е много привързана към мен.Също само с мен е ходила досега на ясла.Но не се тревожи от сега как ще се развият нещата като дойде бебето, може каката да изненада приятно! Hug

# 554
  • Бургас
Олче, няма да се хваля, но днес за първи път заспа наистина следобяд за малко, а и сега в момента спи, от както ни налегна шарката въобще не сме спали, само се мята и се трие в леглото.  Confused
ЛП днес, каза че от години не е виждала така тежко да протича, има нови вълни на пъпчици и продължава да вдига температура, даде ни изследвания ако до ден два нещата не се променят.  Praynig

Io io, добре сте си дошли.  Hug

Олче, дано се оправиш по-бързо.  Hug

Принцеске, добре че не сте били там.  Praynig

sisely, Далинка също не се отделя от мен, особено сега, нощем като не можеше да спи, седи в леглото до мен и само ме вика и започва да плаче.  Rolling Eyes Въобще не съм предполагала, че може толкова тежко да минава.  Peace

Пазете се. Hug

Общи условия

Активация на акаунт