Аз споменах за снимки, но не стигнах до там - ще ме прощавате, ще гледам скоро да се отчета.

Вери, благодаря ти за съвета. На теория само съм чувала за арниката, но не знаех какво точно.
Ще си взема гелчето, че ние с мъжо пътуваме утре за 4 дена - отдавна планувана почивка, която сега ми е малко свито как ще се случи точно, но цял ден се опитвам да мисля позитивно и вярвям, че всичко ще е наред. Тия дни ще имаме налична баба да гледа внуци, че тя всяко лято забягва по американско за къде 2 месеца и дечицата са без опции за "бабин дом"

И в тази връзка да кажа, че с това наше "от пътуване в пътуване" не мисля, че ще можем да се включим за нац. срещичка. Но винаги можем да помислим да си спретнем някоя неформална софийска, разбира се и времето малко да се поочовечи.
Имамама, беше ме питала - бяхме в Поморие, заради спа процедури, извън сезона заради спкойствието. В интерхотела бяхме и се възползвахме от басейна с подгрята морска вода. Като тръгвахме по прогнози трябваше и да е доста топло и мислех и за разходки по плажа, но реално само един ден събирахме мидички. Иначе по крайбрежния бул. Яворов е много зелено и красиво в този сезон.
Да си изкарате хубаво почивните дни, пък живот и здраве да е друг път може да се засечем.
За имунитета и аз давам Коластра, но на Аквасорс. При разболяване засилвам дозата, иначе по 1 на ден, а понякога правя и десетдневни паузи. Опитвам да им давам и есенциални мастни киселини, но това е , когато не ме видят, че слагам на салатата им, иначе не ги искат.
В общи линии разчитам на това и на хомеопатията.Ивче, ако следваш логиката,която Рони е цитирала скоро ще се откаже и от памперса Саши - щом вече е отбит. За което честито! Завиден стаж сте навъртели.
Това горното на шега казано, надявам се ме разбираш
. Детето ще си ти покаже кога и как.И още щях да пиша, но нещо паметта ми бяга.
До скоро.

Иначе с Калоян се чувстваме много добре, гледкаме си се, кърмим се и гледам да го отуча от вампирския резим денем да спи,а нощем да изяжда майка си 

, Io_io и от твоя милост ми се гледат бебешки. 

/. А в родилния дом най-вероятно няма да ми я доведат, докато не ни изпишат, понеже много е привързана към мен и рискуваме да не иска да си тръгне. В момента, както съм в болнични от 3 май насам, така всяка сутрин и аз пътувам в колата до яслата на Чаталджа, а после се връщам с автобуса до кв.Виница, понеже малката си е наумила, че без мен няма да ходи и реве докато не тръгна и аз. Луда работа. Кой знае какво ще е като заживее бебето вкъщи. Сигурно няма да ме изпуска и за секунда. Тя сигурно ще бъде така
, а аз така
. Колкото и да си я обичам, сигурно ще пощурявам и ще си изпускам нервите.