Отговори
# 555
Бен,това е ужасно,което разказваш,горкото мъни4е HugПожелавам му бързо да се оправя Praynig
Бе гадна работа са туй болестите!И моето диване,досега за три години имала една ангина само,а тази зима дори и сопол не видяхме.Ама тръгна на детска от 02.05 и досега два пъти ве4е боледува.Аман ве4е!Тук сопол и кашлица не се с4ита за болест (то и аз не ги броя за такива по принцип Laughing)  и е право на родителя да реши дали да го заведе на градина или не.Възпитателките не могат да го върнат. Ама ми писна ве!Така се радвахме и двете,4е ще тръгва и ще си по4инем малко една от друга,а сега сме се залепили като дупе и гащи.Тя болна и мрънкаща,аз тър4аща след нея и с вързани ръце вкъщи при 33 градуса на великолепно време-представете си  и при нас имало слънце Sunglasses Е,пак си излизаме де,ама не е същото Confused

Принцеске,ти ме остави без думи-то бива имидж,бива ама това тяхното думи нямам ooooh! Радвам се,4е при вас вси4ко е наред Hug Ния ще тръгва ли на градина там? Тя има ли си приятел4ета там, 4е ина4е представям си,колко може да му е ску4но на детето Confused

Сисели,ами то не останало ве4е Heart Eyes
Йойо,голям бонбон е Калоян,пу,пу Heart Eyes

# 556
Деси, много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за днешния ти празник по заслуги! Жив и здрав да е Саши! Все такъв невероятен и грижовен бати да бъде, а на мама радостта и гордостта! И на тати де.   Grinning
Бен, гуш. И много целувки по наточканото Дали. Бързо да получава облекчение мъничката прелест.  Hug

# 557
  • София
Честит рожден ден, бати Саши!
Жив и здрав, все така послушен, умен и забавен, грижовен и усмихнат батко да си!
Дес, честит празник на всички ви, да го направите незабравим, прегръщам ви всички по ред на номерата! Heart Eyes

# 558
  • Бургас
Честит рожден ден на бате Саши!!! Здравичък и усмихнат да расте  Heart Eyes

Да подшушна, че ние сме по-добре.  Praynig

Моля да стиснете по едно палче на детскопразничния петъчко, че тогава стартира второто класиране за ДГ и дано този път ни изберът.  Praynig Praynig

# 559
Привет, дружинка! Hug

Много благодаря за поздравите и страхотните пожелания!  bouquet Бъдете живи и здрави и вие! Сашко се роди преди 6 години, почти ей в тези минутки, в 10.15h.  Heart Eyes Тази сутрин го наблюдавах докато спи и върнах лентата назад, спомних си какво пашкулче беше, поревах си от умиление... или от страх колко неусетно остарява човек като проима деца Laughing Mr. Green, и как хвърчи времето... Whistling Но нека сме здрави, щастливи и заедно, пък то нека хвърчи.  Crazy

Вери, с голямо закъснение - честита годишнина! Още поне 10 пъти по толкова да гори огънят в семейното ви огнище! Heart Eyes  bouquet

Бен, радвам се, че вече е по-добре Дали. Praynig Hug Стискам палците в петък! fingerscrossed
И аз тогава ще ходя да проверя класирането в детската градина на Анелия и да я запиша.

Рая, радвам се, че сте успели да разнообразите ежедневието с Ния. Grinning А за пожара в мола направо настъхнах докато четях, от твоите разяснения - още повече. Confused Пази Боже! Praynig

Io_io, добре завърнали се вкъщи! Grinning Целувки за най-малкото бебче в отбора ни и за най-грижовния нов батко. Heart Eyes
siselyHug

# 560
  • София
Честит рожден ден на бате Саши и от нас! Жив и здрав да ти е, Деси, и голяма радост и опора!
Все така усмихнат и все така грижовен батко 
Heart Eyes Heart Eyes

Виртуално ви черпя за именцето на нашия батко - кой каквото му е на сърце. Честито и на всички адаши и адашки!!!

Very nice, на патеричка честита годишнина! От сърце ви желая още дълги-дълги години да сте заедно във всичко!!!
И благодаря ти още веднъж за съвета за крака ми. Мисля, че Арника гелчето ме спаси. Още след първото намазване изчезна всякаква болка и ходех съвсем нормално, въпреки че още имам синьо, но и това ще мине. Simple Smile

Жабче, честито отбиване и на вас! Покажи ни порасналите си момичета. Скоро не си наминавала насам.

Io_io, честито прибиране у дома! Все така да ти е кротичко бебе Калоян и много да си се обичкат с баткото.

Бен, имаш стиснати палци и от нас за детската градина. Дано е отминал вече и пика на шарката при Дали и вече само да се подобрява.
Мара подробната, да оздравява и твоята Фия и да се радва на хубавите температури при вас.

Ние тук май можем само да мечтаем. Аз всъщност и не искам да е 30 и градуса, но много бих се зарадвала на повечко слънце. Тези всекидневни дъждове ми тежат някак...

sisely, леки оставащи месеци и наистина не се настройвай отсега за след раждането. Неизменно това ще е голяма промяна и за Преси, но децата са адаптивни.  Hug

Олче
, дано вече и ти оздравяваш и да нямате повече болести. Едва ли ще те успокои, но и при нас тръгването на ясла сутрин е трудно. Работата е там, че Гергана не плаче, не е да не иска да ходи, но ни трябва над един час, за да се настрои. Ужасно е кисела и все нещо не е като хората - разбирайте гърнето трябва да се премести 1 см по-наляво, чорапите трябва да са друг цвят (ако може всеки ден ще носи едни любими сини  Mr. Green), плаче, че не иска да я вози татко й, после плаче защо не са я изчакали да ходи с тати и бати и ей такива ми ти работи... Тази фаза я минахме преди месеци и сега се завърна със страшна сила, а лошото е, че не се сещам да сме правили нещо конкретно, когато беше отминала. Така наоплаках се и аз... Все си казвам, че е период и ще отмине.

Иначе ние изкарахме четирите почивни дни по италианските земи. Малко се бях притеснила покрай тези земетресения, но си променихме плана на място. Бяхме с евтините полети на УизЕър до Бергамо и там с кола обикаляхме. Въпреки всичко се чувстваме като късметлии понеже последната вечер спахме реално близо до Модена, но Слава Богу, че се разминахме с по-силните трусове. Гледахме да видим от всичко по малко, та бяхме на едно езеро, после на тяхната ривиера, стигнахме до наклонената кула в Пиза и кратки разходки из Тоскана с посещение на малка семейна винарна, където домакинята беше много любезна. Ще ви покажа снимчици тези дни, но те не са и много, де.

Като се завърнахме, бях на преглед и вече знам, че ще си имаме момиченце, живот и здраве  Heart Eyes
Децата искаха братче и сега се пренастройват, но и доктора е малко "виновен", защото към 12 г.с. ми каза на 90% е момче и някак май ни пообърка. Въпреки че аз го контрирах, че май е рано за прогнози, но той твърдеше, че можело и да се види. Но това не е най-важното, само всичко да е наред, че се виждат разни дребни нещица, които може да са притеснителни, а може и да не са, но времето ще покаже, та сега с трепет ще чакам всеки следващ преглед.

Така мисля, че се отчетох подобаващо след почивните дни  Laughing. Хубав и усмихнат ден на всички.

# 561
  • София
Jiema, честити ти розови гащи! Колко хубавоо, с Гери ще са си сестрички и ще си бъдат по - близки. Heart Eyes
И на мен ми се иска, ако се престраша някога за 3-то, да е момиче, точно поради тази причина, заради Елина. Иначе на момчорляците съм малко по - голям фен. Grinning
Честит имен ден на баткото, да е жив и здрав и много да го слушате!  bouquet
Благодаря за споделеното, и аз си мисля, че е период, и дано като най - после дойде това дългоочаквано лято Crazy и свалим якетата, да забрави това носене на багажерия по цял ден в детската. Rolling Eyes И за реването сутрин имам надежда, към края на седмицата е по - скоро "нареждане" Laughing, не баш рев. Ще поживеем, ще видим. Дано вървят на очовечаване нещата.
Герито свикна ли с очилата?

Снимки от ИталиЯнско обезателно да покажеш! Blush

# 562
Деси, честит празник, много здрав и все така обичлив да е бати Саши!
Пък на вашия батко Джема пожелавам само с обич да произнасят името му!

# 563
Деси, честит рожден ден на бате Саши на патерички! Да е все така грижовен и усмихнат батко, да е здрав и да се радва на прекрасно детство!   bouquet Hug  bouquet
Влизам да се похваля, че Пресиана е приета в първа група на ОДЗ Иглика в кв.Виница. Изкара късмет детето, понеже са кандидатствали 52 деца за 40 места. Номерът, с който е участвала стига точно за това детско заведение. Бяхме изредили още три детски заведения, но те са с много голям наплив. Та, това ОДЗ е в квартала ни, ще бъде близо но вкъщи и ще мога аз да я водя и прибирам, както тя иска  Simple Smile.
Днес имат тържество за 1-ви Юни в яслата с родители. Дано се престраши да стане и да участва, понеже е доста притеснителна, а вкъщи казва всички стихотворения и пее песните.
Хайде приятен ден!

# 564
Честит рожден ден на патеричка на бати Саши   bouquet Деси да ти е жив и здрав  Hug
Йо Йо Косето е голям сладур и бате явно бързо свиква с него
Джема честити розови гащи, дано при следващи прегледи проблимите са отшумяли и здравоа бебче на финала Hug
sisely честито на Преси дано си хареса градината и е близо до вас с бебчето ще я водите и взимате.Аз този екшън с градините го пропускам за сметка на ядовете миналата година сега само попълних декларация че искам от яслата да отидат в 1 група .Спокойна съм защото познават бъдещите си госпожи и от сега Мади мрънка всяка сутрит кога ще ходи при тяхтова защото в яслата са най големи и напоследък приеха 3-4 дечица които плачат и това ги изнервя явно са големи вече ама ще изтърпят до септември
Тайфунките ходят на ясла от понеделник и от вчера са и са позапушили нослетата #Cussing out
Утре сме почивка запълнила съм и деня със забавления и са много щастливи. Добре че се намират още добри хора обичащи децата, че ако повечето неща не са безплатни рядко си позволявам да ги водя на мероприятия те и затова най много се радват.
Иначе аз си търся работа но нищо щом разберат че имам близнаци на3 г бягат все едно съм чумава дано скоро си намеря нещо че в къщи вече се превъртам

# 565
Здравейте.
Деси, честит рожден ден на Саши!!! Много игри и много щастливи и безгрижни дни му пожелавам.
sisely, честит ви прием. Дано и Пресиана да е доволна от градината си на есен.
 На Григори тържеството в яслата ще е утре без родители. Довечера ще занеса балони да украсят. Не искат при нас родителите да присъстват за да не плачат децата, като видят майки те си.
Вери Найс - честита годишнина. Дълги дълги години да сте заедно и много много да се обичате!!! Викито приета ли е в детска градина?
Jiemaако имаш желание и време да споделиш снимки от Италианските земи.Сега ще трябва сигурно да правите розова детска стая за две принцеси  Wink Wink Wink
Йо Йо как е бебе Калоян у дома си?
Бен, успех утре за градините. Трябва да следиш в кои градини ще има свободни места и там .Да се похвалиш като я приемат Далина!

# 566
Юхуу, и аз да се похваля  newsm44. Вики е приета на първо желание-в градината, залепена за училището на Габи. При нас наплива беше много голям-за 150места в 3-те градини, в които сме кандидатствали, са били над 650деца.
Сега почна треска да ме тресе как ще приеме Вики промяната. Тя дрехите едва си сменя, какво остана за децата, мястото и госпожите. За последното най-не се притеснявам, че те в тази ясла смениха над 10 госпожи.

# 567
  • София
Честито за приема на Преси и Вики в детските градини. Да са само здравички и да ходят с желание им желая и много приятелчета да си намерят !

Дани Н., стискам ти палци да се похвалиш скоро със започване на работа!

Олче, с очилата сме до никъде общо взето. Направихме докато бяхме в Поморие - сама си ги избра, склони на сини Simple Smile, носи ги първите дни по няколко часа, но после почна все повече да си ги сваля. Нещо май не са й удобни и ни предстои пак консултация, може би нови рамки, а ако се наложи и ново лекарско мнение ще търсим.

cook Черпя ви по една тортичка. Моето момче става днес на цели 7 години  Grinning. Кога се изтърколи това време...

# 568
4естит ти рожденник Джема!Да е жив и здрав и все така да ви радва!4естити розови гащи-страхотно е 4е ще са две сестри4ки,таман като пораснат ще си менкат дрехите,4е с брат4етата трудна работа Grinning

4естит прием на Вики и Преси!Бързо и лесно да свикнат и най-ве4е без болежки! Вери,а вашето пък не е 6 от тотото,ми не знам,какво да го нарека.Страхотен късмет!Като знам зълва ми,колко 4акаха за място,не е истина!
Ние още сме си вкъщи,4е на дребното пък за капак му се възпали и ухото и сега е на антибиотик Sick Баси,край няма Crossing Arms

Дани
,успех с намирането на работа,4е това стоене вкъщи наистина може да е адски досадно.  Аз нямам търпение,малката да се адаптира в градината,да мине лятната ваканция и аз ще гледам да по4вам да търся нещо. Наистина е доста по-трудно,когато ве4е има и деца,с доста неща трябва да се съобразява 4овек,ама за всеки влак си има пътници.Ако не ще търсим яхти и самолети  Joy

# 569
Благодаря за поздравите, момичета! Hug Скоро ще пусна и малко снимки. Heart Eyes
Честит прием в ДГ на Преси и Викиbouquet
Jiema, честит рожден ден на товето момченце!  bouquet Да ви е жив и здрав! И честита розова новина! Heart Eyes Фоторепортаж от романтичната екскурзия и аз ще чакам с нетърпение. Blush Heart Eyes
Дани, дано се разминете само със запушени нослета. Praynig Hug
Мара Подробната, оздравителни гушки за Фия. Hug Дано бързо минава ушето. Praynig
Аз изкарах някаква настинка явно предните 2-3 дни, със зверско главоболие бях, леко "обаждане" имах от хроничния ми цистит, а от снощи и не чувам добре с едното ухо, Tired децата ми се подиграват, че съм като бабичка... ooooh!

И аз следобяд съм на тържество на Сашо в ДГ, ще изпращат наколко дечица от групата им в първи клас. Още не мога да осъзная, че и той вече е почти ученик. Blush В тази връзка, момичетата с ученици, как помогнахте на децата да се научат да четат? Embarassed Сашко знае азбуката, може да пише думички като му казвам буквите, но голям зор с четенето, изговаря звуковете на буквата и не може да разбере как да сричкува (напр. думата "мама" я чете "мъа-мъа"", не може да разбере защо и как става "мама" като звуковете са [мъа-мъа]) ooooh!, а и аз не знам как да му обясня, че да разбере...  Embarassed Как да обясня разбираемо разликата между буква и звук се чудя... Rolling Eyes Много трудно нещо било четенето, забравила съм...  Simple Smile, а детето има голямо желание вече.

Общи условия

Активация на акаунт