Отговори
# 75
Вери ти сигурна ли си че Вики е с гнойна ангина , защото като говориш за нея описваш тайфунките в разгара на вируса  Tired
Тайфунките са добре на Мади и харесват процедурите само 1000 пъти пита къде е Ники  Mr. Green
За ДГ във всеки град е различно в Плевен документи се подават само януари класирането излиза май а тръгват от 1 септември , за ОДЗ има опция че в първа група се прехвърлят всички деца от яслата с попълнена декларация че родителите желаят детето да остане в ОДЗ аз се възползвах от това

# 76
  • Някъде там...
Пак много болни има.  Confused Бързо да оздравяват. Моите са в някакво средно положение вече 5 дни - хем на разболяване, хем не се предават.
Снощи пък се "разходихме" до ИСУЛ, да видим и тази болница... Като взех децата от ясла Йоана каза стреснато, че има топче в нослето. От хартийка или филийка, не можах да я разбера. Лелите не знаеха нищо по въпроса. Бегом при педката, а тя ни прати в ИСУЛ. От нослето извадиха голямо топче от хляб.  Tired

# 77
Малиии, Жаб4е,било е малкият дявол Hug

Ай,ай,ай тез хлапета-или ще ти изкарат акъла или ще омажат пейзажа Joy Ей го на,в4ера моят дребосък от бяс,4е не и дадох да скъса нарисувания динозавър на съсед4ето,най-демонстративно се събле4е 4истак- бърсак гола и се изпишка върху разхвърляните игра4ки ooooh! Хем се смях,хем крещях,хем бърсах,а бе разказа ми играта тая телешка порода Twisted Evil

А наистина страшно много болни4ки де4ица,направо не мога да ги преброя Cry Много оздравителни прегръдки от нас и се пазете,4е сега таман по4ва най-коварния сезон на вирусите,ту топло,ту студено!

Поем4е Hug

Скрит текст:
Моми4ета,а я да ви попитам,отглежда ли си още някой като мене домашен бозайник или ние сме последните? Embarassed

И преди да забравя:
4естит 8 март на вси4ки вас! Да бъдете все така красиви,женствени и оби4ани  bouquet

# 78
# 79
Жабче,  Hug. Добре, че Йоана ти е казала и сте реагирали адекватно.
Вери, много 8-ми март е имало и ще има.  Hug Нашият вирус (само мен ме изтърва - Мария, бащатката, майка ми, баща ми бяха наборени. Родителското тяло е ваксинирано срещу грип, ха-ха  Tired) беше точно това, което описваш.

Скрит текст:
Моят празник е здравото ми дете и здравите ми обичани хора.

Имамама, дано да мине безпроблемно Варицелата.  Hug
Жабче, дано да не са адреналинките ти никой от модерните бацили в момента. (има един с повръщане, от който е тръшната яслата на дребната, но не  е само там  Confused)

На който му се празнува - честит женски празник.   bouquet

Аз си мислех, че с раждането на дреб ще отимам някакви чувства към деня, но съм си все старата константа-консерва.  Grinning
Марче, залагам на Жабче и Айла да отглеждат юначки. Уж момчетата били пристрастените кърмачета.  Wink А ти била ли така да не даваш на детето?!  Crossing Arms Заслужено отмъщение.  Joy

ПП. Между другото - Мария вчера караше плюшения приятел Гушо да яде парички. Наложи се да разказвам страшотии, а тя вечерта ограмоти баща си по въпроса. Той съответно ме пита дали тъщата е била злодеят. Не е лесно да го играеш лошото ченге сред толкова добри и усложливи придворни дами и господа.
Поемче, ние след като от един месец вече сме екс кораб-майка и сукалчето й, все още получавам обясвения в любов - я малки били, я мекички ...  Mr. Green Обаче пък е с такава любов казано и показано. Ох, всичко им прави впечатление вече. Даже и къпането ще трябва с бански да се прави, че иначе трябва да се обяснява защо Мария си няма нещо, а мама й си има.  Crazy Embarassed 

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 09:47 от рони

# 80
Честит празник дами!   bouquet
Като заговорихте за бозайниците, ние въпреки че вече година и малко не се водим такива, дреб все още си има своите звездни мигове, когато се заинатява, заистерява и упорито настоява да му се предостави "нана"  ooooh! Crazy Е, не му се предоставя, но наскоро с много любов ми обясни как наната на мама били много мекички  Tired...сигурно комплимент ще да е било ...
 Марче, много ми харесва темперамента Фиен  Joy Винаги много съм харесвала и уважавала деца отглеждащи в себе си този тип своенравност  Heart Eyes В тази ситуация и аз не знам как бих реагирала- за къде къде по дребни неща не мога да устискам да съм достатъчно сериозна и в най-неподходящият момент когато лекцията ми е започнала да променя детското погледче , предавам фронта и изпадам в истеричен смях...и разбира се всичко се проваля  Mr. Green Колкото по приказливо хитроуцен е станал дребен звЕр , толкова ми е по-трудно да съм сериозна в налагащите го ситуации  ooooh! На риторичните си въпроси получавам съвсем неочаквани отговори и скривам картината, но имам чувството че и ушите ми се смея и ме издават  Crazy Та я споделете как го играете лошото ченге, когато вътре във вас всичко се смее ...не с глас ами с пет гласа  Joy
 Много болнички напоследък...желая бързо възстановяване и на децата и на родителски тела  Hug
 Жабче  Shocked все по изобретателни и беличкоправещи стават тези дребните. Заимали са се с блестящи идеи и се улавям на моменти, че Сами ме изненадва с неща, които просто няма как да предвидя....а някога не вярвах че това е възможно  Tired Добре, че бандитката си е признала....ама как им идва да ум да ги вършат такива  ooooh! Баба ми често разказва любимата си история от детството на баща ми, когато си тикнал перличка в послето, за да не му я вземе брат му и е имало вери биг проблем когато лекаря е искал да му я отмъкне  Crazy Друга велика негова мисия- рязане на кабели /закачени за ел мрежата/ с ножица и предизвикване на късо съединение...и разни др все такива интересни занимания и ....на мен косата ми се изправя само при мисълта, че дребноо е копие на дядо си- и визуално и по нрав  ooooh!
 Хубав ден на всички желая! Да си поработя малко празнично сега   Mr. Green

# 81
# 82
Аз си мислех, че с раждането на дреб ще отимам някакви чувства към деня, но съм си все старата константа-консерва.  Grinning
Марче, залагам на Жабче и Айла да отглеждат юначки. Уж момчетата били пристрастените кърмачета.  Wink А ти била ли така да не даваш на детето?!  Crossing Arms Заслужено отмъщение.  Joy

И тук като не го празнуват,аз хептем съм претръпнала,но ина4е си остава прекрасен празник Heart Eyes Може би Ронка,като по4нем да полу4аваме карти4ки от диванетата,ще се промени ситуацията Heart Eyes

Поем4е,аз по принцип добре си играя ролята на лошо 4енге,щото ако оставя тази зада4ка на татето,възпитанието ни ще отиде в ряката Wink Така умело го върти,просто не е истина!Ама и аз на моменти не мога да се сдържа разбира се,особено като по4нат с умнотиите Joy А пък представям си те тебе,Сами като те погледне с тез сини о4и,как да му устои 4овек Hug

А относно кърменето,София е като залепена-при всяка възможност гледа да си цокне.Но ние решихме да идем малко на по4ивка,но без нея и ми казаха,4е за 7 дни,неминуемо ще се отбие. Моето оба4е е хем боли,хем сърби,хем драго ми е!Хем искам ве4е да я отбия,4е нямам нерви понякога,хем ми е супер мили4ка и ми става адски тъжно,4ак ме избива на рев,а бе луда работа!
Аз отсега и говоря,как млякото ще се разболее-"А мамо,одим 4и4о Додо" Маме,нали знаеш,4е си не си ве4е бебе,а голямо моми4е.Само бебета пият мляко,а големите моми4ета,не! Отговор:
(Со4и ми гърдите) "Това мляко е за бебетата,а другото мляко е за големите моми4ета" или пък директно си казва,4е е още е бебе!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 12:27 от Мара Подробната

# 83
  • София
или пък директно си казва,4е е още е бебе!
И при нас беше така като я отказвах от бибата  Simple Smile. Каквото им изнася на маймунките, това си говорят.
Аз толкова ги чаках тези навършени 3 год. (особено в последната половин година, която беше най-ярко проявление на бебешкия пубертет). Не че очаквам промяна с вълшебна пръчица, но все пак има такава - тръшканията намаляват, дано все в тази насока се движим  Praynig. А и почва да се навива на преговори и сделки- последното особено върви след яко затвърждаване на материала от книжката "Франклин сключва сделка"  Laughing
Не че е изоставила командоренето на домашните - любима реплика :"Спрете да говорите! Стана ми шумно!" или към батко й - Ти сега не говориш, аз говоря! hahaha Да се смее ли, да плаче ли човек....

Жабче,
голям екшън сте имали  Hug Добре че си е казало детето и е минало всичко без усложнения. Да ти остават здравички бандитките.
Здраве изпращам и на всички имащи нужда  Hug
Моята мома я закрепих и от днес е пак на ясла, да видим...

И аз да пожелая: Честит празник, мили момичета, празнуващи и непразнуващи Simple Smile!
Бъдете здрави и обичани!!!

Аз винаги съм го възприемала повече като празник на майката и до сега ми е най-важно да си поздравя мамчето и сутринта ми стана мило влетяването на синчето в стаята с Честит празник, мамо! Следваше гуш и ново стихотворение научено в детската, специално за повода  Heart Eyesо

# 84
Лелеле,момичета,толкова съм отнесена напоследък,че съвсем не съм разбрала,че има нова тема и се чудя защо никой не пише в старата  Blush

Честит празник мили жени и майки! Нека всеки ден се чувствате обгрижвани и глезени,а днешният само да напомня на мъжете колко много трябва да ни обичат Laughing

Сега се връщам да чета изпуснатото  Sunglasses

# 85
Честит празник, момичета.
Бъдете горди и щастливи майки и да са ви здрави децата!

Уж Вики беше добре вчера, Габи беше с 39 градуса, сутринта Вики се събуди пак с темп.и силни болки в гърлото и вече не знам на кой свят се намирам.Габи ми поднася сутринта 3 картички, които е направила на различни места и една вазичка, която е оцветявала в училище, а аз рева от умора и безсилие. Мъжът ми беше нощна смяна и се връща с цветя и подарък, а аз просто не мога да спра да плача. Вики вече 4 ден отказва всякаква храна, станала е някакъв скелет с коса. Ох, не искам да ви товаря повече.

# 86
 Ох , вери  Hug Много ти е дошло  Hug Няма ли кой да удари едно рамо, че да си отпочинеш мъничко. Вики не пие ли някакви лекарства , които да облекчават болката. Мин зима сами имаше много възпалено гърло и много го болеше и тогава само Тантум верде му помагаше. Сутрин с отварянето на очите ме водеше до шкафа и си искаше пръскането. Тонзилотрена също много бързо облекчава болката в гърлото и Сами, а и мен/аз от най-малкото правех ангини докато не се заимах С дете със същия проблем и не открихме тонзилотрена/. За неяденето ще си навакса после, не се тревожи, те дечицата си знаят, а и щом я боли миличката как да яде. Но сигурно е доста разкривеничка от болката и гладът  Sad Дано бързо мине гърленцето и температурието  Hug
 Jiema, и Самуил е усвоил умението да раздава заповеди кой и кога да говори  Crazy След усилено мрънкане докато приготвях нещо дядо му има неблагоразумието да му направи забележка, че сега имам работа и веднага му беше обяснено " Ти не говори сега, аз не говоря на теб"  #Crazy направо като заучена реплика,а не я е чул от нас. И вечните обяснения и обясняванки  ooooh! аз- Сами, не скачай по леглото! Той- Аз не скачам, аз само се друскам прав. Аз- Тогава не се друскай прав на леглото/като вече започва да ви става неразумно весело/ той- аааа аз се обърках, не се друскам, само лекичко тропкам с крачета. Аз- сами не може да стоиш прав на леглото и да скачаш, друскаш или тропкаш. Или седни или слез на земята. Той- офффф / голяма пауза за размисъл какво оправдание да измисли , слиза с най-театрално-показното демонстриране на досада  Shocked/
 И новият ни хит е през 20 минути да се сменят чорапи и да се мият дупета. Все нещо му мръсно- чорапите били мокри, били изцапани, бил мръсен и било време да го къпя...каква е тази мания не знам, обаче  ooooh!
 А по повод празника вчера така ме изненадА. Отивам да го взема от градина и ме посреща с див рев, че не иска да тръгва с мен...ама рев, истерия ...за първи път се случва, други родители си взимат децата- сигурно са си помислили че го помилам от бой детето за да не иска да си тръгне от яслата  ooooh! и само повтаря , че баба му трябва да го вземе, имал работа  Shocked А какво се оказва- баба му му казала, че ще го вземе от градина и ще отидат да купят червило на мама за подарък за празника и ... развалям му плановете та човека. Успокои се едва когато си получи заветното пакетче от баба си с подаръка за мен  Crazy...и много горд ми го подари два три пъти  Joy Heart Eyes А после заведе баба си да й покаже къде сме скрили нейния подарък и да й каже, че това е тайна  Joy

# 87
Здравейте на всички!!!
Не е лесно да си майка .

Жабче,хем ужас, хем добре че детето е реагирало навреме. А лелите в яслата на кой свят са били, че не са разбрали какво става?
Мара Подробната , имаш си един телец голям телец в къщи. С характерче!!!
Рони пожелавам ти бързо оздравяване на Мария. Поводи за празнуване ще имаме винаги, най -важното е децата ни да са здрави.
 Hug Вери Найс  HugИ на вас - Габи и Вики пожелавам скорошно  оздравяване. Милите деца!
( Сега се сещам за едни думи на Д. Талев от Железния светилник - много силни и много искренни . - Майката бял ден да не види" , нещо така бяха. Ако някой се сети какви бяха точно ....

Поем Сами е един малък кавалер. 

Аз продължавам да мисля какъв подарък да получи Гоголи за рожденния си ден. За мен подаръка е той да е здрав но за него?! Давай те идеи пак!?

При нас в Бургас записването за ДГ стартира от 1 април . От тази градина има електронен прием.

# 88
Честит празник мили мамчета , всички да сме здрави ,много обичани и щастливи жени  Hug
Ние днес имахме сложна програма Мади на инхалации после до ДГ след това на алерголог и накрая ходихме да си поръчаме тортите за РД .
На Мади ще и изследнат кръвта така и не разбрах защо личало си дали има алиргия и ни изписаха един куп мазила и витамини  Tired Дано има подобрение поне  Praynig

# 89
Вери,само като те 4етох и успях да си представя,колко си изморена Hug Дано бързо да се оправяте,4е е голям ужас,така както го описваш!
И на дребното в края на месеца ще и правят изследвания на кръвта,4е при нея установиха лека форма на неуродермитиз (така ли е на български newsm78), и досега не беше нищо особено,но от един месец насам,  са и избили едни петна по ръцете,които са адски упорити и само се драпа като крастава.

Поем,ама много захитрял този Сами Joy
Ех,Дани,верно ви наближи вашият празник Heart Eyes

Днес пак си имахме слу4ка-злополу4ка:дадох и да яде две варени яйца.Жълтъците оба4е,както обикновенно не ги изяла,ами си ги сложила обратно в 4инийката,издебнала ме и турила вси4ко в микровълновата и врътнала коп4ето.И само по едно време 4увам,пууук,пуууук... Отварям иииии,а бе като по филмите,вси4ко,от до,  омазано в жълтък,а диването ми се хили гордо насреща Mr. Green ooooh!
Да се смее ли,да пла4е ли,4овек!!!

Вили Шилидарова не е влизаха да се похвали,но Фейсбук вижда вси4ко Laughing
Има си син4е Матей-абсолютно копие на Йоан Heart Eyes Да им е живо и здраво и много да радва мама,тати и бати!

Общи условия

Активация на акаунт