ЙоЙо, щях да те диря вече къде изчезна. Как сте с Миташки и с г-н Коремчев?

Вери, миналата седмица ревях като магаре от безсилие, защото Мария караше само на по около 2 литра вода на ден в продължение на 5 дни. И тонове сиропи. Виждах вече как се озоваваме в болница.
Хем сега са най-сладки, хем да ти се ще по-бързо да порастат, че да израстат тези вечни разболявания.
Марче,
. Поемче, Жиема,
. Търсят си децата място под слънцето. 
Имамама, май стигнахме до извода, че каквото можем да поберем в къщи, това трябва да подаряваме.
Основно колела с педали и колела без педали бистрихме. От снощи. Влизаме в банята за къпане с приличен антураж от канче, лейчица, топка, някаква фуния, тривка и последния да затвори вратата. След 20-тина минути играта не я виждам като приключила и раздавам заповед за край на банята. "Мамо, още тли пъти!" аз: "Мария, вече станаха 5 пъти тези преливания". Тя "Мамо, стига си малмьмолила!"
И се опитва да ни надвиква, и ни поправя ... Но така е то, с родители на възраст.
много мърмориш де....

Просто вътрешното ми чувство ме накара да ги заведа и двамата да им ударят по една слушалка. И отново имах дежа ву, въпросът: "Имате ли астматици в семейството?" (мъжът ми е бил така като малък, не знам дали съм споменавала
ღ -
За Трявна също казават, че климата е подходящ...ако някой има отзиви и от там?
).
. Утре ще го водим на лекар да го чуят и видят .
Дано и при вас нещата се решат по възможно най - добрият начин . Кога ще излязат резултатите от изследванията?