The River/Реката

• 7 252
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пък
Скрит текст:
очаквах повече да се разкрие за този Източник и каква му е връзката с Боюна. Разбрах, че този демон е някакъв пазител, ама защо е лош? И зулусите тогава добрите ли са и какво пазят те?Аз го харесвам Капито (Джонас), не исках да умира, макар че не го възприемам нещо в тази роля

# 76
  • София
Изгледах и аз края - хубаво са си подложили за втори, че и за трети сезон, сега остава да им ги отпуснат.

Скрит текст:
Единственото, което силно ме подразни, бяха репликите (и на Емет, и на фалшивия Линкън), когато пъдеха влечугообразния дух от тялото на малкия. Клише до мелодраматично клише. Направо се изхилих, когато духът изсъска "And now I will take his life" или нещо също толкова очевидно (изтрих вече епизода, иначе бих извадила цитат). Не сме малоумни, бе, сценаристе, спокойно...

# 77
jijoya,то само репликите да бяха клише......,цялата серия си беше дежа вю - да изгоним злия дух вселил се в тялото на любим човек.Можеха да измислят нещо по -добро за финала , а като ще се лутат из реката и духът да си беше останал за втори сезон(ако има). Ами разочароващ финал за мен , добре ,че моят и на Пламка любимец изигра що годе читаво раздвоението  Wink

# 78
  • гр. София
И аз като Джоя смятам, че репликите по време на изгонването на духа от Линк бяха клише. Но пък много ми хареса как актьорът изигра двойната си роля. Когато Лина беше залепена за тавана той я гледаше с такова изражение, че направо тръпки ме побиха.
Радвам се, че Курт остана жив. Надявам се сега във втори сезон да ни разкрият повече за него (уж наемник, пък знае латински...), за Хана (защо така подробно я осведомяваше за напредването на групата при търсенето на Емет), за Източника и за доста други неща, за които не стана напълно ясно в този сезон.
Хареса ми идеята от финала - за това как реката се променя. Ако се постараят могат много силен втори сезон да спретнат - има материал.  Grinning

# 79
Ууу, тези кадри с реката ми докараха тръпки.

# 80
  • гр. София
Много бяха гадни. Аз си ги представих наживо.

# 81
  • София
Да, кадрите с реката бяха единственото нещо, което МНОГО ми хареса в епизода. Нещата, които ме издразниха (Cafelate е съвсем права, всъщност - то само единият диалог да беше), ги простих отчасти и заради тоя край. Голям язък ще е, ако отиде нахалост, щото няма кой да поднови сериала.

# 82
  • гр. София
В ИМДБ мернах една дискусия, че щели да спират сериала. Дано все пак не го спрат, а направят продължение.  Confused

# 83
  • София
Не вървят добре нещата. Единствената надежда за спасение била, ако АВС подпишат с Нетфликс за излъчване по нета и Нетфликс финансира втория сезон. Същата е дилемата и при Тера Нова, но авторът на материала, който четох, не е оптимист и за двата сериала заради сцените, които изискват сериозен бюджет. Доколкото АВС и Нетфликс изобщо се договорят, въпросът ще бъде дали да "спасят" нас, или Тера Нова, щото за двете едва ли щели да имат пари.

Лично аз нямам нищо против за да смъкнат бюджета и при двете, да снимат в Канада, а не в Амазонската джунгла или Хаваите. В крайна сметка не гледам заради реката и зеленото (или заради и без друго слабите 3Д ефекти в Тера Нова), а заради героите и мистерията.

Ето статията:

http://www.craveonline.com/tv/articles/185307-will-the-river-fin … ctuary-at-netflix

# 84
О, за бога! Ей ви ги АВС!  ooooh! Те малоумни ли са, аз не разбирам - защо изобщо започват нещо, което ще спрат след само един сезон!

# 85
  • гр. София
Щот са гадняри, затова!  #2gunfire

# 86
Малоумници!

# 87
 ooooh! Свини! Един Лост направиха, нагушиха се, омазаха му края.  Crossing Arms

# 88
  • КиТ
Какво искат те не мога да си обясня ooooh!,толкова добре върви сериала,аз съм по-скклона да се разделя с Терра Нова,но да оставят тоя  Rolling Eyes

# 89
  • София
И аз мисля, че в сравнение с Тера Нова нашият е доста по-перспективен. Не, че не гледах почти религиозно Тера Нова, но то беше само за да плакна очи по секси дядото. Като фабула и герои за жалост потенциалът им за цял сезон така и не успя да се разгърне. Голям язък, особено като се има предвид, че сме останали съвсем без sci-fi сериали.

Малко Off Topic:

Един Лост направиха, нагушиха се, омазаха му края.  Crossing Arms

Колкото и да ги мразя, за края на Lost не мисля, че са виновни АВС... според мен и Парамаунт да плащаха (примерно), той щеше да е все бездарен.

Да, за това, че сериалът се точи шест години, вместо да свърши след три, определето вината беше на АВС, щото са алчни, но при края проблемът беше, че Ейбрамс и оня другият в нито един момент не са знаели кое как да обяснят. Лъжеха, че "имат отговори за всичко", но явно до последно са се надявали да им хрумне нещо в крачка. Това така и не е станало и съответно осъмнахме с претупан край, гласящ "Ами, всичко е заради един вълшебен кладенец, който е вълшебен, щото е вълшебен." А това чистилище, което зрителите масово го предположихме още след първите няколко серии, а двамата хубостници яростно отрекоха, че "може за нещо толкова тривиално да става въпрос"... какво да говорим. Уж тривиално, ама като се оказа, че нямат други идеи, го използваха като стой та гледай.

От развръзката на Lost насам сериал, свързан с името на който и да е от тия двама тиквеници аз не бих гледала и пари да ми дават. Прекалено ме е страх, че накрая пак ще се окаже, че през цялото време са нямали никаква представа как да си вържат накрая гащите и ще третират публиката си като куп идиоти, за да не го признаят.

Общи условия

Активация на акаунт