На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 794
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Перу, знаеш ли колко неща изядох преди малко? Но на това вкусно изглежащото не мога да устоя!

# 646
Ох Перу, каква лека и приятна вечеря си ни подготвила! Супер направо! И аз хапнах преди малко ама на твоята не мога да й устоя. Grinning

Момичета, благодаря ви за стиснатите палци! Hug Hug Hug

# 647
  • В градината...
Eли си почива, да я заместя като сложа една здравословна и свежа закуска

# 648
  • София
Ау, ягодиииииии

# 649
Момичета, намирам ви в добро разположение на духа Simple Smile ние заминаваме на балкана и се надявам като се върнем да бъдете все така усмихнати и щастливи!

Забелязвам, че клоним към страница 50 с тия кулинарни и кафеени отклонения. Хайде до тогава поне едно положително тестче да се появи, а? Работете по въпроса и вместо нас, ние тоя месец поради липса на мъжкия елемент съвсем сме изтървали всичко, та ......

Приятна слънчева почивка!

# 650
Дари, приятно изкарване на балкана!

Перу, мерси за закуската, аз сутрин точно плодове и такива шейкове обичам. Heart Eyes

# 651
Чудни вкусотии, само се завирам в хладилника с вас  hahaha Имам смутита от кокос, банан и ананас, ще глътна едно  beer

Имаме за тази тема едно положително тестче, на Луничка77, не сме съвсем капо. Нека има още  Hug

Аз днес ще правя тази красота, дано я докарам  Crazy

# 652
Перу, мерси за хубавата закусчица! Аз още се излежавам, че ми е едно неадекватно. Сигурно, защото спах до по-късно.
Блонди, много сложно изглежда това, но ти си майсторка! С твоята диета само ще я гледаш ли тази красота?
Приятно изкарване на всички пътуващи и непътуващи! Hug

# 653
Блонди,как се хващаш такива сложни работи да приготвяш...Браво на тебе!Таа...кога ще бъде готово?... newsm78 Mr. Green

# 654
Ето ме,ето ме... Hug Върнахме се живи и здрави от София спали само 2 часа  Tired пуснах си хормоните и докато станат резултатите се бях спекла,че ако нещо не е наред няма да стартираме.Ама слава на Господ взех торбата с "дрогата"   Joy и вече съм в играта.От сряда вече ще съм на разположение да видим как ще ги наредиме,док видя 6 фоликула,дано държат фронта и се развият яйчица,а и ако се се измъти още някое няма да е никак зле  Praynig .Доволна съм от днешния ден,прегръдки  Hug Ще опъна дупето,че съм скапана ,до после.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 19:22 от ZVEZDA *

# 655
Звезда, искрено се надявам да те споходи толкова дълго чаканото щастие.Помня те от зимата в една тема бяхме за трансфер HugИскам да си доволна и след 20 дни от теста babydust7 babydust7 babydust7

# 656
Звезда, браво за чудесните резултати! Дано процедурата е успешна и накрая да гушкаш едно или две здрави бебчета! Hug
Толкова много фоликули от стимулация ли се получават?

# 657
white duck, мисля, че Звезда говори за антрални фоликули, които не се получават от стимулация. Ние всички в началото на всеки цикъл имаме по няколко антрални фоликула, повечето от които без стимулацията не растат и не стават яйцеклетки, които са годни за оплождане. След това се започва стимулацията за да пораснат всичките фоликулчета. Peace

Звезда, честит старт, мила!

# 658
Благодаря ви,прегръщааааааааааам ви,много сте ми ценни нали знаете   Hug Hug Hug  daniela_di  а така ръси,ръси тука,да ни по напудриш,има нужда темичката.Честито на теб,радвам се. white duck (Жълта Роза ) ти е обяснила точно ,дано ми се изхранят тези,а и да излюпя още,няма да е зле и да узреят,това е най-важното.И към 20-21 часа ставам колежка на доктор Хаус  doctor

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 19:24 от ZVEZDA *

# 659
  • Пловдив
Привет и от мен!

Чета ви редовно,но нещо не ми стига времето за писане  Embarassed............пък то и не че има какво да напиша де.
В темата цари добро настроение,което е прекрасно.Обаче това с тия вкусни закусчици и обеди и вечери............хич не е за мен..............имам да свалям 10-ина килца  Sad         ноооооооо,вече си имам колело с което ще ходя на работа /5-6 км.е/ и се надявам да ми помогне да се преборя с някое кило.
Много стиснати палци и  Praynig за ZVEZDA *!
Честито на luni4ka_77 и лека бременност!
На бременилките ни -лека и спокойна!То малко ви остана момичета,наближава най-хубавото! Hug

Общи условия

Активация на акаунт