На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 780
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,момичета Grinning Май доста време не съм писала, ама ето ме пак Simple Smile Добрата новина е , че станах леля:)))) Толкова се вълнувам и толкова ми е хубаво, че не мога да го повярвам. Имаме си вече в семейството чудна принцеса- да ни е жива и здрава:) А сега, мисля, че е честно вече и на мен да ми случи чудото:) Прегръщам ви и до скоро:)

# 661
Гретхен, честито ти радост. Скоро и ти да се похвалиш, че ще ставаш мама!
Звезда, много силно ти стискам палци.
Също и на всички други наборки Laughing
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Hug

# 662
  • София
Аааа, Блонди, така няма да се разберем с теб. Друг път такива вкусотии само ако и аз мога да опитам...  Crossing Arms Laughing Hug И аз искам, пък, не е честнооооо...  Party

Гретхен, честита племенница! Следващия път си ти наред...
Звездичке малка и искряща, стискам палци да заискри в теб мъничка звездичка...

# 663
Сътворих нещо, обаче имам доста забележки по рецептата и за 12-ти пак ще я правя, за друг РД, та ще има промени, сега не стана добре, така че не я мисли  Laughing Hug

Звездичке, стискам палци силно  Praynig

Гретхен, честита племенница, да е здрава и щастлива, а ти скоро да има върнеш жеста  Hug

# 664
Блонди, дояде ми се #Crazyкато истинска е!Браво на тебе!Мъжа ми за такава жена си мечтае чревоугодника ми той Party

# 665
  • София
Сътворих нещо, обаче имам доста забележки по рецептата и за 12-ти пак ще я правя, за друг РД, та ще има промени, сега не стана добре, така че не я мисли  Laughing Hug

Леле, това не било добре!?
Искам да изям следващото ти "не добре"...

# 666
Що ли ми трябваше да кликвам на линка на Блонди Laughing Нали съм на диета и днес ми е плодов ден, та сега ще я сънувам тази торта Laughing Блонди, аз отдавна съм те признала за майстор-готвач. Колко рецепти съм си "крала" от виртуалната ти кухня, и всичките са много хубави!  chef

# 667
Не беше хубава изобщо, честна дума  Peace Доста безвкусна, прекалено дебел блат, повече няма да я правя. Не го казвам ей така, а най-честно  Hug

Малко го обърнахме на гурмé тема  hahaha

# 668
Звездичке успех мила  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover.Гредхен честито да е жива и здрава малката племенничка а ти скоро да се похвалиш с положително тестче и пухкаво бебче.А при мен най сетне обрат.Е не както ми се иска но лелята след дълго закъснение се яви с болки и всички ескстри.Сега ще започвам маслото от вечерна иглика и понеже не знам дали 3 пъти по 1 капсула или 1 на ден моля за помощ.Как точно да го вземам newsm78 newsm78 newsm78.То джипито каза че помагало а генеколожката май е в невидение  затова помагайте моля.Ще ходя вече при моя оперирал ме док и репродуктивен специалист но трябва да си оправя личните документи.Лека вечер  Hug Hug Hug

# 669
  • В градината...
2Х1

# 670
Тази вечерна иглика от както я пия, една такава обиииилна цервикална слуз ме спохожда всеки месец, че в чудо се виждам Laughing. Ама нищо, нека да има, да улеснява плувците по-лесно да намерят яйцето, Laughing че голямо търсене, вече осем месеца не могат да се засекат Mr. Green

# 671
Мишел, радвам се, че има развитие и изясняване на проблема  Hug

Перу, а ти пиеш ли я игликата още?  Hug

Фики, хайде, чакаме, срещнете ги, запознайте ги най-сетне  Grinning Hug

# 672
Лелеее а аз ударих 2 наведнъж още към 10 часа.То пусти мераци вече имам чувството че съм се пристрастила към хапчетата.То фолиева ли нещеш то витаминки ли абе хап да има newsm47.Сега до 14 ден се пие игликата а после какво пиете  само вит и фолиева ли? newsm78 newsm78 newsm78.Аз най точна информация черпя от вас.Момичета то както е тръгнало скоро и консултативен кабинет бива да отворим  Joy Joy JoyХубав ден  Hug Hug Hug

# 673
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте момичета  Hug, радвам се да ви заваря в добро настроение  Simple Smile
Блонди добре изглежда тортата   bouquet
Перу сервирала си страхотна закуска  Hug
Звездичка  Hug радвам се за теб и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Дари дано сте изкарали добре на балкана
и на всички останали гооолямо  Hug
Сега от мен една домашна лимонада ( преди малко направих подобна, ама не знам как да ви кача снимаката  Embarassed)

# 674
Побъркала съм се от страх,заради простата ми ,дебела глава.ааааааааааааавече съм в София от утре всеки ден хормони и УЗ.Ама пустия  му куфар такова дърпане беше докато го дотътря и сега ме боли долу ниско в корема  Sad Sad Sad    дали съм направила някоя беля,дали може да ми се спукат фолекулите,по-едрички трябва да са,вече ми е 4 ден боцкане.Дали е от големината и физическото натоварване или ще се спукат  Whistling ooooh! Sad    ,нали има и момичета които ходят на фитнес,ама с моя случай дали има място за голяма беля....

Общи условия

Активация на акаунт