На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 767
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • В градината...
Фортуна, пожелавам да си най-щастливата огромна мама  Hug

Дари, аз тази вечер също съм сама. Ама нищо, какво да се прави. Утре ще наваксаме с опитите, че точно сега са дните за това. Сега ще се опъна да си почина от тежкия ден. А може и да си побъбрим виртуално  Peace

# 721
  • Истински се вижда само със сърцето.
Фортуна  Hug
Перу, почивай да имаш сили утре  Mr. Green

# 722
Ей,без такива кексове  Joy Joy Joy  че някои са на пости,ще забравя за какво става на въпрос.То с това мътене  kyllmg kyllmg kyllmg

# 723
Звездичка как са при теб нещата?

# 724
  • В градината...
Квачки  hahaha hahaha hahaha

# 725
 Joy Joy Joy Joy hahaha

# 726
Ми аз съм 7 ден стимулация,мътя,мътя  kyllmg kyllmg Animal Chicken   6 броя си останаха,5 от ляво(на по13-14мм) и 1(16мм) от дясно,миналия път работеше по-активно десния Я сега обрат  Shocked  ама да растат.Днес без хормони,само УЗ и среща с анастезиолога(голяма е 6-ца,яко смях,забравяш за спичане)Викам му ми на мен вече си ми хареса в упойка,ясни са ми нещата давай по съкратената процедура с обясненията.Дано утре след хормоните и УЗ разберем кога ще е пункцията,да ги вадят тия яйчица,че вече ми е като топка корема и яйчниците ми ме по наболяват.КОрема напред г..за на зад,страшна картинка  Joy  не мога да се затичам бе днес в дъжда  Laughing И да ви се похваля ходихме до манастирчето на Свети Мина,дано е чул молитвата ми.Айде и за всички вас да си бъбриме в друга тема с тумбаците  Hug Hug Hug Hug

# 727
КОрема напред г..за на зад,страшна картинка  Joy  не мога да се затичам бе днес в дъжда  Laughing   Joy

Звездичка стискам палци мила  Hug

Хайде дано скоро да измътим по едно такова  Mr. Green

# 728
  • В градината...
Да си сервирам закуската и тук

# 729
  • София
Благодаря ви момичета, на мен все още ми цапа, но днес вече е бежово. Ходя в новото ин витро отделение в Бургас. По принцип Табакова и Николов са докторите. Но секрета вчера ми го взе Душепеев. Той натискаше доста, явно е искал да вземе по-дълбоко материал. Тампоните бяха с кръв, аз попитах после сестрата. Тя ми каза, че така се взимало тжва изследване.

Глупости. Съжалявам за крайното изказване. но... са си пълни глупости на търкалета. Или ти нещо не си разбрала за какво ти вземат материал, или те са за ...

МБ означава да изследват каква фауна има вътре - но не вътре в твоята тъкан, а по лигавицата.  Няма по- дълбоко.

Това ми звучи по- скоро като да са ти вземали биопсия... но тогава пък какви тампони, реже се малко парченце тъкан...  Thinking

# 730
  • София
Аз нещо се ошашавих от тия кървави тампони, та да питам - МБ е с цитонамазка, така ли?  Thinking

Не. МБ е обират - леко - с 1 тампонче каквото има по лигавицата, после го слагат в хранителна среда и гледат какво ще порасне.

# 731
  • София
Привет, момичета!  Hug
На мен в 21 ден от цикъла ми взеха влагалищен секрет (с едно тампонче, вярно беше и го сложиха в стерилно контейнерче).

В стерилно контейнерче ли!/ В хранителна среда се слага материал за МБ... имаше ли гел или течност вътре?

# 732
Фортуна, нека си огромна, това да е проблемът  Hug

Моето притеснение си стои все още (течността в мозъка), на 15-ти ще разбера има ли развитие и накъде  Praynig

Кати, мерси за обяснението  Hug

Бяло пате, да разучиш какво става все пак  Crazy Hug

Ама с тия закуски, дето не стават за диетички, няма да се разберем  Crossing Arms Laughing

Хайде, днес съботно ще има една нова тема и ще чакаме в нея  EFP EFP EFP

# 733
Блонди дано скоро всичко се изясни и да е наред бебо Praynig Praynig Praynig

ООО Перу изпуснала съм страхотна закуска  Mr. Green

# 734
Добро утро  Simple Smile

Сервирам ви набързо по една плодова свежест за събуждане и чакам новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт