Аз хич не съм в настроение,днес баща ми го приеха в болница и още не могат да открият какво му е.От преди НГ поддържа 37,5-37,6 температура и дебела овнешка глава /да ме прощават овните/ чак сега си обърна по сериозно внимание.С майка се опитахме да го накараме по- рано да отиде,но само кръв му взеха казаха му нищо ти няма пи 7 дена АБ и толкова.Сега се оказва, че има увеличени левкоцити и ще му вливат АБ венозно,има възпалителен процес някъде..май с бъбреците я закъсва нещо.Моля се да се оправи по бързо

ООо..много негативно стана като за празничен ден.Съжалявам.
ПМС аз пък не усетих тоя месец,надявам се след раждането по-леко да го минавам,че преди бях и аз непоносима за себе си и всички го отнасяха.
Краси ака по 2,3 пъти средно твърдо.
Ани,ММ е от Смолян и дано имаме възможност лятото да отидем на гости.Такава красота и чист въздух е там.Много хубаво да си изкарате до края на почивката.
Тук е такъв ветрилник днес,че не успях да отида и за кухнята.
Моят ден също винаги е 21 - рождената ми дата.
Честити месечинки!
Вместо да съм благодарна, че сме здрави...
.Rexdalia,всеки има такива дни,разбирам те,не се чувствай виновна
.
Другият път ще му дам МаксИм, сигурно цял ден няма да гъкне.
аз по принцип съм спокоен човек, оптимист, ама на Крисчо като му стане нещо и все едно не съм аз

Според Марти не й трябва още, сигурно пак ще излезе прав
А, това секс какво беше? При нас малко така се получи. Малкият много леко спи и... Вече си мисля да го преместя сам в стая. Хем няма да се буди от нас, хем и ние малко по-спокойно ще си... хъркаме : )