Баба Марта се задава ,мартеничка тя на ЮНЧЕТО дарява!

• 41 575
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Честита Баба Марта!

Аз хич не съм в настроение,днес баща ми го приеха в болница и още не могат да открият какво му е.От преди НГ поддържа 37,5-37,6 температура и дебела овнешка глава /да ме прощават овните/ чак сега си обърна по сериозно внимание.С майка се опитахме да го накараме по- рано да отиде,но само кръв му взеха казаха му нищо ти няма пи 7 дена АБ и толкова.Сега се оказва, че има увеличени левкоцити и ще му вливат АБ венозно,има възпалителен процес някъде..май с бъбреците я закъсва нещо.Моля се да се оправи по бързо  Praynig

ООо..много негативно стана като за празничен ден.Съжалявам.

ПМС аз пък не усетих тоя месец,надявам се след раждането по-леко да го минавам,че преди бях и аз непоносима за себе си и всички го отнасяха.

Краси ака по 2,3 пъти средно твърдо.

Ани,ММ е от Смолян и дано имаме възможност лятото да отидем на гости.Такава красота и чист въздух е там.Много хубаво да си изкарате до края на почивката.

Тук е такъв ветрилник днес,че не успях да отида и за кухнята.

Моят ден също винаги е 21 - рождената ми дата.

Честити месечинки!

# 136
Не знам ПМС ли е, но съм толкова крива, че само дишам и се чудя кой ще го отнесе. Всичко ми се струва против мен и че ме дразни. И ММ го няма Sad Вместо да съм благодарна, че сме здрави...

Криси стискам палци татко ти да се оправи бързо.

Благодаря ви за честитките за Косьо момичета!

Честита месечинка и на порасналата Ади!
   bouquet

Ваче, Шунка грабвайте тупалките и бой, че всички сме с настроение под нулата май. Не знам какво да ви напиша, чета и не запомням. Извинявайте!   bouquet

Ирето, поне успяваш да си го изкараш Sad Аз съм като камък увита с кълбо от нерви...  #2gunfire

# 137
Krisi_fil имаме две общи неща,и моят баща днес го приеха за изследване Praynig,страхувам се,но се моля всичко да е наред,ще стискам палци и за твоя.Другото е, че и моят РД е на 21  Simple Smile.Rexdalia,всеки има такива дни,разбирам те,не се чувствай виновна  Hug.

# 138
  • Sofia
Здравейте и честита баба Марта!
Живи, здрави и засмени да сте!

Криси_фил, Янита, дано не е сериозно при татковците ви.

Цвети, на св. Валентин  Laughing ми направиха кюретаж и сега съм ок. Ще видим сега как ще бъде, защото отказах да пия хормони за момента.

Малкият патиланец е добре, сега съм му дала едно женско списание и от половин час мирува, гледа какичките.  Joy Другият път ще му дам МаксИм, сигурно цял ден няма да гъкне.

# 139
  • София
Честита Баба Марта и от мен, весели, засмяни и най-вече много здрави Praynig Hug
Крисифил, Янита, стискам палци да не е сериозно с татковците ви Praynig

Цвети, да и Крис е като Мона, не знам дали е правил спазъм, аз поне не съм разбрала, но си има хрипове...сега правим инхалации, кашля и му тече носа, но като цяло е добре...надявам се бързо да се оправи, че ще се побъркам #Crazy аз по принцип съм спокоен човек, оптимист, ама на Крисчо като му стане нещо и все едно не съм аз #Crazy  И разбира се пак спря да яде твърда храна #Crazy Confused

Охх ПМС, толкова добре си ми беше година и половина...на мен ми е много зле като ми дойде, деня преди това съм много нервна...абе неприятна работа. Майка ми след като ни е родила с брат ми, спрял да я боли корема и цикъла от 6 дни й е станал само 3, какъв късмет само а Laughing

Шунче, ама дай му на човека наистина един плейбой Mr. Green А не се ли опитва да го яде, Крис като набара нещо хартиено и първо се опитва да го скъса, и след това го изяжда #Crazy онзи ден изяде една салфетка, която не бях видяла че съм забравила на столчето за хранене #Crazy

Отивам да играя с дребното, че му писна сам Simple Smile

# 140
Честита Баба Марта на всички !!! Пожелавам ви да бъдете много здрави и усмихнати!!!  bouquet

# 141
yyanita дано и с твоя татко всичко е наред  Praynig

Хайде да се оправят дечицата вече... Нико, Мона, Крисчо.  Praynig Hug

И на мен все ми казваха, че след раждането ще се коригира болезнения цикъл, сигурно затова последните 2 пъти имах чувството, че ще умра или от болка или от загуба на кръв.

Списанията и Косьо ги хапва, но как гледа каки по телевизиятаааа  Sunglasses бащичко

Губят ми се много мами: herbelea, kadrokosa... aз ли недовиждам...
Хубава вечер момичета  Hug

# 142
Честита баба Марта.Много да сте здрави и засмени. Hug

Благодаря за честитките за Мартин.Много го мислихме с баща му кога да празнуваме Мартинов ден,дали днес или на 14ти април,както е по православния календар.Уж решихме на 14ти,но пък днес толкова много хора ми звъннаха,как да обяснявам на всички,че не празнуваме днес.. : )),а и като дете предполагам,че ще му е кеф да има имен ден на "баба Марта",така че май и двата ще празнуваме.Едва се навих  Laughing Laughing Laughing

Ставам за СПА процедури.Хубава вечер на всички.

# 143
Криси, наистина много сериозно звучи положението с баща ти. Тя такава температура си е най опасна. Дано бързо да поставят диагноза и да назначат адекватно лечение. Стискам палци!

Янита , стискам палци и за твоя баща!  Peace

Шунче, какъв кюретаж бе душа!  Shocked Аз уж чета, но останах с впечатление, че нещо яйчници.... или нещо от сорта!

Моя цикъл преди беше по 3 дни, сега след като родих стана по 4 дни. Но си е все така безболезнен. При мен след раждане промяната е в сексуално отношение. Преди да родя изобщо не съм знаела какво е изпиташ истинско удоволствие от секса. След като родих за втори път , май е още по силно.

# 144
Честита Баба Марта момичета и момче.Желая ви преди всичко здраве другото ще дойде от самосебе си.
Ние два дни сме си тримката по цял ден и аз малко живнах тези два дни,гледат се с баща си а аз излизам малко навън по задачи.
Болните бързо да оздрвяват и повече да няма болни дечица идва пролет и почваме да излзаме активно по градинките. Peace
 Краси Янита дано всичко е наред с бащите ви и скорошно оздравяване.

# 145
Ани, раждай още деца, щом има такава промяна в секса. Аз не съм забелязала да е по-различно. Иначе бих се зарадвала на безболезнен цикъл, но тази радост с това раждане не ме сполетя  Sad

Криси, Янита, стискам палци за татковците ви.

Рексдалия, Йоана яде абсолютно всичко, не подбира.

Динора, къде се губиш?

Някой може ли да ми каже как се разбира, че бебетата имат нужда от възглавница. Йоана от едно известно време спи по корем с вдигнато дупе и ръцете изпънати назад. Бях чела преди време, че това било признак, че е нужна вече възглавница. Сега пък се разрових отново и излезе, че било нормална поза, според йогите е наречена детска поза за спане....... Та не знам трябва или не вече възглавница  newsm78 Според Марти не й трябва още, сигурно пак ще излезе прав  Laughing

Цвети, какви са тия сънища - давай без бански в басейна  Hug

За спането на децата и аз съм на мнение, че започват да спят по цяла нощ и да не искат да стават рано сутрин когато почне да им се налага да го правят  Mr. Green

Благодаря за пожеланията за Марти.

Честити месечинки на всички дечица.

Имах и още да пиша, ама пак не помня.

# 146
Малък Сечко свъсен кихна
и замина си далече.
Баба Марта се усмихна
и на Слънчо светъл рече:
”Хайде, Слънчо, ставай сине
цяла зима спа на воля,
а сега поля градини
тебе чакат и се молят.
Чакат да ги стоплиш, сине,
да поникнат буйни ниви.
По дворове, по градини
да разцъфнат бели сливи.
Чакат вече и ДЕЦАТА
те са палави и мили
разтвори им сърчицата
влей им бодрост, здраве, сили.”

# 147

Заповядайте, днес закуската и кафето от мен. Изпращам каката на училище и ще се включа пак.

# 148
Добро утро!

Деси, то хубаво да родя още деца, ама съвсем няма да остане време за секс  Laughing

Тук от 7ч е пекнало едно слънце. След малко ще качим Иван на Снежанка и ще го видим как ще слиза надолу.  Wink

# 149
Добро утро : ) Каква вкусна закуска мммм защо няма сега кой да ми я поднесе в леглото. Wink

Ани, браво, прекрасен ефект от раждането. Разведри ми деня : ) Аз все се сещам за "книжка, топка..." Grinning А, това секс какво беше? При нас малко така се получи.  Малкият много леко спи и... Вече си мисля да го преместя сам в стая. Хем няма да се буди от нас, хем и ние малко по-спокойно ще си... хъркаме : )

Деска, много сладка звучи Йо като спи в тази поза, да я щракнеш : ) За възглавницата казват след 1-1,5 г., но майката си преценява най-добре. Не съм чувала за други признаци.

Шуши, все забравям, мила. И ние с вас почнахме глутена. Давам му по-малко овесена каша в безглутеновата и ще увеличавам на седмица количеството. Мисля момичетата бяха писали за слуз в акото като признак за непоносимост.
Иначе Косьо ака 1 дневно сутрин, но като се позапече вади топчета по 3-4 пъти, докато подействат плодовете и топлата вода. Simple Smile

Усмихнат ден, момичета и тати  Hug

Ани, весело по пистите днес; ) Мъжът ти е голям късметлия: )

Общи условия

Активация на акаунт