Баба Марта се задава ,мартеничка тя на ЮНЧЕТО дарява!

• 41 574
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
             ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Да сте живи, здрави, весели и засмени!!!
Писах, писах и всичко се изтри.
Пожелавам на всички болнички, големи и малки, да се оправят бързо, че пак са много.
Честит имен ден на Мартиновците  bouquet
Честита месечинка на Косьо, на Рексдалиа  bouquet
Тати, мерси за тематичното кафенце.
Ичка, мартеничката ти е страхотна.
Моника, след двуседмичното разстройство, Мони сега ака по 2-3 на ден, но по малко и много твърдо. Да ти кажа по- ме устройва от разстройството.
Деска, и мен ме друса нервата, преди цикъл. В къщи обаче го отнасят децата. То не че те не си дават повод да им се карам. Някоя мама беше питала как е с по- големи деца. Ще кажа само, че Мони ми е най- малкия проблем. Той иска основно внимание, а големите, и те не знаят какво искат.
Хора, вече просто не ме свърта в къщи. Много ми се иска като излезна сутринта да се прибера чак следобед. С нетърпение чакам да дойде пролетта.
Приключвам, че малкия е гладен и започна да мрънка.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 20:50 от yanavasi73

# 121
  • София

Честита Баба Марта!
Бъдете бели и червени, весели и засмени като мартенички!  Hug Hug

# 122
  • Добрич
Честита Баба Марта на всички вас и семействата ви! Бъдете здрави, усмихнати, винаги положително настроени и много щастливи!  Hug

# 123
Добро утро!

Довиждане Февруари bye!!! Добре дошла Баба Марто!! Да сте живи и здрави весели и засмени родители с дечицаааа Grinning

Влизам за малко да ви дидя и прочета набързо, че тези дни са ми заети...вчера, днес и утре Маги е при бабите, а аз се занимавам с едно чистене на щори и прозорци. Днес и утре съм на разкрасителни процедури и по магазините да подновя гардероба, а пък и в събота съм рожденичка, приятелят ми си е вкъщи, имаме излизания с приятели и трябва да се поизтупам  Laughing

Деската, и Маги се кефи много на кивито Party

Шуши, срещата изглежда е минала приятно...ако продължават сбирките може и аз да се присъединя някой път. Маги е много общителна и би се зарадвала на нови другарчета Simple Smile

Аурора, книжката с интерес ще я прочета, стига да имам време  book

Шунка, не се притеснявай, ще мине... Simple Smile

Ичка, тази малката Дара е уникален бонбон и как е облечена само. Сладуранка Heart Eyes

Рексдалия, честита месечинка на малкия

За всички болни бебенца, дечица и родители много  remybussi Бързо да оздравявате ей  remybussi

Ехооо беззъбата банда... как сте?Някакви пробиви? Laughing

Да ви питам списъка къде мога да погледна след като е изтрит от първата страница?  Simple Smile

Довечера ще се влюча пак с удоволствие, стига да остане време. Извинете че пропускам някои от вас  Hug

# 124
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА - КОКИЧЕТА И МОМЧЕ! Да сте бели и червени, румени, засмени, много здраве и щастие на вас и семействата ви, а на малките съкровища всичко в двоен размер!

С пожелания към всички болни бебчета и мами за много, много бързо оздравяване, на всички много ведро и слънчево настроение.

Честит имен ден и на всички, които имат и празнуват днес такъв!

# 125
Честита Баба Марта!   bouquet
Много късмет и любов на всички!!!! Да са ни здрави и послушни дечицата!

# 126
Момичета, забравих да ви напомня - изберете си един ден от месеца, да видим каква ще е годината! Като гледам 1 Март, Баба Марта или има класически ПМС, или менопзауни неволи. В момента тук пече слънце, духа зверски, и прехвърча сняг  Crazy
За зъбите май сте прави ... Тя има 2 долни, но от месец и половина почти не е вадила зъб. Сигурно горните напират. Ани2, давам да суче по 1 път допълнително, но не суче повече от минута - две. А сега тъкмо си възвърнах нивата на лактация, че след мощен цикъл бях понамалила производството значително.

# 127
Честита Баба Марта на всички!Желая ви здраве,късмет и много пролетно настроение!      bouquet

Пао,честит имен ден на Мартинчето!Много здравичък да е  Hug

Деска,честит именник и на теб и на всички,които празнуват   bouquet

Ичка,мнооооого хубава мартеничка  Heart Eyes

Рексдалия,честита месечинка   bouquet

Честита месечинка и на Ади   bouquet

За ден,аз всяка година си избирам 21-рожденният ми ден  Laughing

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 12:46 от Deni_2

# 128
Аз избирам 23.03....с ММ правим 4 щастливи години Simple Smile))) И Дани е роден на 23.06. Изобщо това нашето число!
Честита месечинка на моята пораснала 9-месечна племенничка АДИ! Да ми е жива и здрава! Много я обичам!  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 129
Чин, права си. Дадох пак овес днес, но малко по-малко. Обче след това се оказа, че има запек (а напоследък все обратното беше, така че това не е нормално). Освен това вечера цял ден и цяла нощ беше мноого нервен и всичко го дразни и само крещи и мрънка. Днес продължава така - кисел заспива и кисел се буди. За сега няма нищо по кожата, де, ама да видим. Ако продължава със запек и раздразнение сигурно трябва да се прекрати глутена, нали? Май ще звънкам на педи тия дни....

Рексдалия,честита месечинка на малчо. Честита и на Ади  newsm51
Бейби, ще се радваме на малко дамска компания Simple Smile Може да организираме пак другата седмица.
Хелънче, да за сега ММ си е в нас, ама тъкмо малко да си почине и той докато почне новата работа Simple Smile Сега като си взимам майчинството поне не се притеснявам, че може и аз да остана без работа едновременно с него хихихи

# 130
Честита Баба Марта на всички!

Тук времето е чудесно! Сутринта ходихме на разходка до Смолян. Направихме един снежен човек с Ивко на терасата, а Нико ни гледа!

Теди, много неприятно, опитай да й дадеш нещо да си гризка сама, може така да провокираш интереса й!

Ааа , за спокойното спане нощем аз бях на друго мнение. Иван след 2я си месец започна да си спи по цяла нощ,като заспиваше към 21ч и ставаше в 9 сутрин. Сега Никола е друга бира. Изобщо не бях подготвена за такова неспокойно спящо дете. А тук е особено неспокоен през нощта. Добре, че свеки е тук и го поема, като види , че на мен не ми се занимава.  Simple Smile

Моника, Никола ака по около 2 пъти на ден. Като беше болен акаше 4-5 пъти и така твърдо беше.

Честити месечинки и именни дни! Живи и здрави да са всички!

Теди, благодаря за напомнянето! Аз бях забравила. Избирам си 17ти!

# 131
  • София
Днес моята малка принцеса Адриана има месечинка - става на цели 9 месеца. Минавам да ви почерпя smile3510 и отивам на "бойното поле"  smile3518 май имам най-ревливото дете на света

# 132
  • софия
Здравейте,
Честита баба Марта.
Шунче, как си с кръвотечението.
Чин, Бюти да се оправяте Hug
Зверче, хубава работа и при Крисчо ли спазъм ooooh!
Чин и аз съм така със скандалите, луда полудяла съм #Crazy, нощес сънувах че сме на басейн, ама аз нямах бански, щура работа.
Днес не сме на доктор чак утре каза, по добре е Мона, горни два зъба се показват и тя още точи сополи, доки каза докато избият.
Излизъм до Мола да харча малко пари  Laughingе сигурно пак за децата ама ще се пошляя

# 133
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Много здраве, щастие и любов Ви желая! Да сте румени и засмени!

Четох за много болни дечица. Да се оправят бързо Нико, Мона, Лорка, Криско и всички други, които пропускам Hug.
И аз бях болна, но поне опазих Теди. Пу-пу, дано да ми е здравичка Praynig.

Ние сме добре. Излизаме почти всеки ден. Днес дори бях на първи рожден ден на другарче на Теди. Мислех си, че нищо няма да разбере и ще я държа само в мен, защото не може даже да пълзи. Но като я сложих да седне в детският кът при другите дечица, се забавлява много добре час и половина Shocked. Без да ме търси и да се сърди за мен. Беше и много впечатлена от клоуна и тортата с фойерверки.

Готвим се за именният й ден в събота. Ще имаме гости. Аз исках да направим кръщенето на именният й ден, но може би ще го направим другата година по това време, като е по-голяма. Или през лятото като стане топло.

Августа, Ани, благородно Ви завиждам за почивките в планината Grinning. А на Пеперудка най-много Laughing. Искам сняг, а не само студ и вятър.

Силве, Тина, Кити, Хелън, Чин, да се оправя настроението Ви и много прегръдки Hug.
 Hug и за всички останали.

Лек ден и съжалявам, че изпускам много от Вас, но така е като се включвам доста рядко.  bouquet

# 134
Здравейтее  Hug

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, здрави и засмени  bouquet
Честити месечковци на Рексдалия и Стефи  bouquet
Честито и на тези, които празнуват днес имен ден  bouquet

За ПМС си говорите, аз такова нямам, но пък имам МС (първят ден от цикъла не съм за пред хора) и вчера ми дойде, та сега съм на друга планета. Уникално разсеяна съм, изпогорих се сума ти пъти по най-малоумните начини, мързи ме, та чак ме боли и ми се ревеее ooooh! Вчера цял ден гледам "Такъв е животът: Шейново" и ред сълзи, ред... знаете Mr. Green Като се прибра вечерта ММ и му се закарах от вратата, ама цяла вечер му трих сол за какво ли не ooooh! Братовчедка ми пък има ужасен ПМС и като започне силно да ме дразни, я питам кога ще идва, че да я потърся след това Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт