Ичка, много усмихната мартеничка си имаш. Благодаря и за хубавата торта.
Честит имен ден на всички именици, въпреки че май Мартин имал на друг ден имен ден (защото и аз мислех, че е днес). Важното е поводи да има, ще черпят два пъти ако трябва.
Нещо не мога да си събера мислите сутринта. Снощи ми дойде, явно при мен за сега се очертава цикъл през месец. Не знам така дали е нормално, сигурно докато се наместят хормоните ще е така. Обаче мнооого тежко го изживявам предцикълно. Реве ми се, криво ми е, ужас. Вчера ми се наложи да говоря с една много нелюбезна дама по телефона. Друг път ги насмитам и хич не ми пука, а вчера просто я изслушах, затворих и ревнах. Сега ме е яд, защото можех доста да я насоля

Та наоплаках ви се от себе си, сега ви пожелавам лек ден. Тук пак има сняг, но ако не е студено излизаме.

..
. Та мисълта ми беше - изчакай я Дилянка, не я насилвай, ако видимо няма нищо ще премине и това.
. Дано скоро се пооправят нещата, мисля, че от горните зъби, почти са излезли вече.
за какво да следя тия дни...и дали да продължа да давам и днес отново или като месото се дава през ден?! Аз съм чувала че 1 месец трябва да се дава всеки ден, за да се установи дали има реакция 

И аз бих те посъветвала да не насилваш Дилянка с храната.