Баба Марта се задава ,мартеничка тя на ЮНЧЕТО дарява!

• 41 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и честита Баба Марта на всички. Да сте бели и червени, румени засмени.

Ичка, много усмихната мартеничка си имаш. Благодаря и за хубавата торта.

Честит имен ден на всички именици, въпреки че май Мартин имал на друг ден имен ден (защото и аз мислех, че е днес). Важното е поводи да има, ще черпят два пъти ако трябва.

Нещо не мога да си събера мислите сутринта. Снощи ми дойде, явно при мен за сега се очертава цикъл през месец. Не знам така дали е нормално, сигурно докато се наместят хормоните ще е така. Обаче мнооого тежко го изживявам предцикълно. Реве ми се, криво ми е, ужас. Вчера ми се наложи да говоря с една много нелюбезна дама по телефона. Друг път ги насмитам и хич не ми пука, а вчера просто я изслушах, затворих и ревнах. Сега ме е яд, защото можех доста да я насоля  #Cussing out

Та наоплаках ви се от себе си, сега ви пожелавам лек ден. Тук пак има сняг, но ако не е студено излизаме.

# 106
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени и засмени, бели и червени  Simple Smile
Деси, от теб пък не бях очаквала такава реакция. Явно хормоните са те разклатили.
Ичка, много красива мартеничка имаш  Hug
Все си мислех да не се оплаквам за това, но вече стана цяла седмица и не издържам. Диляна от миналия четвъртък няма нито едно твърдо хранене. Всичко отказва, дори любими до сега неща. Оставям я гладна с надеждата до другото хранене да има интерес, но уви. Сутрин отказва попара, овесени ядки, понякога успявам малко кус-кус да и набутам. Обедното пюре категорично го отказва, каквото и да е. Следобед ако е каша евентуално може да стигне 100 гр. Не знам и колко суче - слагам я 3 пъти в денонощието и суче по 1, максимум 2 минути.
Дали има някаква афта, или червено гърло и я боли като преглъща? Тъпо ми се струва да я водя на преглед в това грипаво време. Thinking

# 107
Силве и аз се чудя кога ще дойде това време на спане  Rolling Eyes,чак не ми се вярва,а и се чудя ако е така как въобще ще започна работа толкова неадекватна.
За имения ден - ние празнуваме на 14 април, но всеки както го усеща.
Теди,аз днес реших да му дам овесени ядки,че ни гони запека от известно време,еми не иска да ги яде,обаче реших да съм упорита и накрая ги пасирах и ги изяде,та знам ли.Опитвам се да упорствам в разни храни които съм убедена че ще са полезни за него,защото с баткото се отказвах бързо и давах това което на него му харесваше и незнам дали в резултат на това е доста капризен и злояд, но не претендирам че е правилен подход,общо взето го изчаквам като откаже храната и след малко пак предлагам и така докато огладнее в крайна сметка и го изяжда  Thinking

# 108
Силве и аз се чудя кога ще дойде това време на спане  Rolling Eyes,чак не ми се вярва,а и се чудя ако е така как въобще ще започна работа толкова неадекватна.
За имения ден - ние празнуваме на 14 април, но всеки както го усеща.
Теди,аз днес реших да му дам овесени ядки,че ни гони запека от известно време,еми не иска да ги яде,обаче реших да съм упорита и накрая ги пасирах и ги изяде,та знам ли.Опитвам се да упорствам в разни храни които съм убедена че ще са полезни за него,защото с баткото се отказвах бързо и давах това което на него му харесваше и незнам дали в резултат на това е доста капризен и злояд, но не претендирам че е правилен подход,общо взето го изчаквам като откаже храната и след малко пак предлагам и така докато огладнее в крайна сметка и го изяжда  Thinking
Деска прави ми впечатление че сега цикалът го преживявам доста по тежко от преди, от емоционална гледна точка,чак се плаша на моменти.
Нещо стана,ама какво та два пъти се постнах  Rolling Eyes и не иска да се трие,ако някой знае да свирка,аз не успях.

# 109
 Добро утро и Честита баба Марта.Да сме здрави и червени, весели, засмени.

Деска, и аз съм така пред цикъл. ConfusedРевове, скандали за нищо вдигам, грозна картинка, но лошото е, че от година  на година по-зле става. EmbarassedНе знам как да контролирам това, да му се не знае, по-силно е от мен.
 Чин, много ти се насъбра-болен Нико, Слав зачезна, чехъла се разсмърдя...Нормално е да ти избият балансите.
Теди, Дилянка може да отказва да яде заради никнещ зъб.Гледаш ли из устата какво става?

Кисело мляко давам с натрошени бисквити и с лъжичката.Нищо не давам от шише.

Ичка, много ти е хубава мартеничката.

Аурора
, хиляди благодарности за споделената книжка.Полезна е, с много примери.Откровено казано, аз действам долу-горе по същия  начин с децата.Има някои неща, които са прекалени, но като цяло е добра и дава много идеи.Бързо се чете, лесна за разбиране.Препоръчвам.

Мойта мадама, вчера не сука много, тази сутрин само едната гърда, в резултат другата е препълнена.Няма да и давам закуска, а след малко пак мляко, че не се търпи така.
Тук времето е чудесно.Вчера достигна 16 градуса и аз използвам всяка минута да сме навън, защото от работа и кофти време, вече се чувствам като затворник.Другата седмица пристига брат ми със снахата, планирали сме доста ходене, вкл. и на Женева ауто експо.Така де, малко свежест да внесем. Mr. Green

Усмихнете се, и прекрасен ден.Живота наистина е хубав.

# 110
Честита Баба Марта, да сте бели и червени, здрави и засмени!

Понеже покрай мартениците не видях кафе, да пусна аз едно тематично:

# 111
Добро утро! Честита Баба Марта!
Мен нещо няколко дни ме боли глава - дали заради продължаващата хрема, дали заради това, че сме си вкъщи, не знам. Много е неприятно!
Теди, малките често отказват твърди храни покрай зъби и всякакъв дискомфорт. Защо в такъв период не даваш по-често да суче?
Дес, много тъпо с това ПМС. Абе хормоните голяма игра ни играят...Честит ти именяк!
Силве, ще се оправи спането на дребчовците...ще видиш, няма да  си спомняме как сме будували. Другото да се оправи!  Hug
бг-тати, благодаря за кафето, аз нещо напоследък на чайове го ударих с тия болести...
Ичка, много готинаа мартеничка   Kissing Heart
Честит имен ден на Мартинче!

# 112
Здравейте, милинки.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен.
Толкова ми липсва този празник в Гърция. Sad..
Да сте здрави, румени и засмени, вие и съкровищата ви.
За нормалното спане на дечицата. По моите скромни наблюдения, започват да спят, тогава когато трябва да ги будите за училище. Търпение, само още 5,6 години. Laughing
Целувки от мен и усмихнат ден. Heart Eyes

# 113
Добро утро Simple Smile

Честита баба Марта на всички - да сте живи и здрави, много румени и засмени Simple Smile

Теди, и Алекс беше така преди няколко седмици - отказваше абсолютно всички любими храни, абе беше си на кърма. Каквото и да давах все го плюеше и въртеше глава. Аз го насилвах с няколко лъжици, но после спирах - не исках да намрази лъжицата. Бях се шашнала, но си прояде, ей така от нищото. Някакъв вид стачка ли беше, какво ли.... Сега пак си яде всичко, обожава попара, кус-кус, юфка. Мисля утре да го пробвам с овесени ядки, да видим  Wink. Та мисълта ми беше - изчакай я Дилянка, не я насилвай, ако видимо няма нищо ще премине и това.

Деси, аз нямам ПМС, но сестра ми има и е ужасен. Тя е и по-емоционална и направо е мама миа  Laughing. Може би като се понаместят хормоните ще се нормализират нещата, дано  Hug

Силве, и Алекс позагуби хубавия сън. Преди спеше от 20 часа до 5-6 сутринта. А сега през 2-3 часа се буди, но аз спрях да давам цица, че много хранения му се събират. Люлея, ама ми е тежко, че много ми се спи  Tired. Дано скоро се пооправят нещата, мисля, че от горните зъби, почти са излезли вече.

Честит месец март на нашето Мартинче  Heart Eyes - може и да няма имен ден, но този месец си е негов - да е жив и здрав, много весел и щастлив  Hug

На болничките желая здраве.

# 114
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и честити именни дни на тези, които ги празнуват Simple Smile

Радвам се, че болните започнаха един по един да се оправят!
Деска, Пеперудке и аз откакто родих вече 2 пъти имам цикъл и такъв ПМС ме удря 1 седмица преди това, че самата аз не мога да се трая. Дано като спре кърменето да се оправят хормоните, че ужас.

Момичета аз вчера дадох ГЛУТЕН за първи път - в кашата от просо сложих 1 лъжица овесена каша и Камен стана нервен цял ден и цяла нощ. Къркори доста силно. Да ви питам какви са възможните реакции от глутенаnewsm78за какво да следя тия дни...и дали да продължа да давам и днес отново или като месото се дава през ден?! Аз съм чувала че 1 месец трябва да се дава всеки ден, за да се установи дали има реакция  newsm78

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 11:07 от Шуши-

# 115
!!!ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Силве, Деска, Чин - горе главата....идва пролет   Nature Sunny

Искам да ви питам, по колко пъти на ден акат вашие деца??? Борис напоследък ака по 5-6 пъти на ден и всеки път е малко и твърдичко..... newsm78

Теди - и аз мисля, че проблема ви си има име - " ЗЪБИ"

Хубав ден на всички  Hug

# 116
Честита Баба Марта, момичета и тати!!!

Да са ни бели и червени, здрави и усмихнати дечицата! Да са ни здрави и силни мамите и татковците, позитивни, с добра работа, щастливи и спокойни  Hug

Честит Имен ден на Мартинчовците и Мартите!!! Нищо, че се повтарят празниците, да затвърдим Simple Smile

Аз да сложа една почерпка, че по липса на 30 този месец, мечо днес става на 8 месеца Simple Smile  Heart Eyes

И нещо за душата, че май всички имаме нужда:

И на мен ми е криво, но нямам право Simple Smile Празник е, така че няма да се оплаквам  Naughty
 Hug на всички, дано ни се оправят и хормоните и спането на дребчовците и по-малко падания да има и попребивания Grinning  Hug

# 117
Пеперудке, аз се въздържам от скандали, въпреки че вчера ми идеше да удуша Марти, но ако ме питаш не знам за какво. Просто имаше късмет, че се върна по-късно от работа и вече ми беше минало  Mr. Green Вечерта си признах без бой, че много ме тормозят тези хормони и да е търпелив, но той явно си ме усеща, защото като му казах, че съм в цикъл чак се зарадва и дойде да ме целуне - явно предусеща, че нервите ще свършат  Joy

Теди, абе и аз не съм очаквала от себе си такава реакция, но уви. Хелънчето е права, то емоции, хормони всичко като дойде на куп и става една бомба с чувства, която изригва и оле мале  Whistling И аз бих те посъветвала да не насилваш Дилянка с храната.

Моника, Йоана ака по един път на ден, но твърдо, заради което не може да ака седнала и с памперс. Или трябва да е права или без памперс, че иначе не излиза (извинявам се за образното описание).

Шуши, аз знам, че реакция може да се появи и след 3-4 месеца, но пък знае ли човек и че като се започне глутен трябва да се дава всеки ден, но не знам дали съм права.

Хелън, Ани2, Янита  Hug

Тати, благодаря за кафето.

Рексдалиа, хайде честита месечинка. Много торти днес, идеално за разбутани хормони.

# 118
Честита Баба Марта момичета!Честита и ПЪРВА Баба Марта на всички бебчовци!
Ана2:Сами суче вече само вечер.Суче в 20.00 и заспива така,после се буди безброй пъти вечер и пак суче,но съм забелязала,че не за да яде,а по скоро като за успокоение,защото като тръгне по силна струя и ме бута.
chin:Милата,много ти се събра последно време Hug
Шунка:Голям палавник Максито Grinning
ichkata83:Много хубава мартеничката Дара! Heart Eyes
deskatta:И аз в клуба с тежкия ПМС! Rolling EyesЧак аз сама не се търпя.Ама забелязах,че стана още по-тежък от както родих.Единственото хубаво нещо е,че вече не ме боли като преди! Peace
teddy_varna:И аз мисля,че са зъби.Ако обича плодови пюрета пробвай с тях.Сами като отказваше заради зъби си хапваше сладки пюренца и то хладни,явно топлото дразни на венчетата.
monica_hi:Сами ака по 2-3 пъти на ден.
rexdalia:Честита месечинка!

# 119
Алохааа.. и честита Баба Марта. Живи и здрави да сме, другото ще си го напазарим.

Тресна ме и мен нещо настроението ама аз си го обяснявам също като при Деси- цикъл + настинка+ температурата на Нико + телешкото на Слав =  #2gunfire  #Cussing out

Честити месечинки на всички, които порастват днес.

Честит имен ден и на Мартинче...   bouquet

Шунче, пооправи ли се поприбития ?  Wink Давай тази дряновица насам...

Шуши, продължавай да даваш овес. Къркоренето нищо не означава. Следи изпражненията, кожата, тонуса... такива неща.

Ичка, много готина тази мартеничка твоята...

Моника, беше почнал да ака всеки ден по веднъж, сега пак разреди през ден-два.

Ех, за спането- с умиление си спомням преди 2-3 месеца как заспиваше в 20ч, събуждаше се в  00ч за мляко и спеше до 8 след това.. без да се събуди през нощта. Сега  е едно мрънкане.... но и това ще мине.
Ставам да я мятам, че два дни въобще не ми беше до шетане.

Общи условия

Активация на акаунт