Баба Марта се задава ,мартеничка тя на ЮНЧЕТО дарява!

• 41 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Привет.

И Стефан тая сутрин се събуди с кашлица. Иначе като цяло е добре. Вчера ходихме при ЛЛ и тяго прегледа, каза че е добре. Ама пусти зъби, голям тормоз. Избиват двата предни отгоре. Малко остана. Така като ги гледам два- три дена и са готови, малко да отдъхнем до следващите.  Crazy Иначе не е пораснал много само 1см и 100 гр- 73 см и 10.500кг- пухчо!  Heart Eyes

Ваче, много ме кефят постовете ти.   bouquet

Вигантол давам по 3 капки, щото бил по- едър. Ама ей сега като почнем да излизаме ще го разредя.  Mr. Green

Ани, леко завид за почивката.  Hug

Абе моето дете спи от 9.30. Сега е 2. Да взема да го събудя ли? newsm78

# 91
Здравейте и от мен в новата тема  Simple Smile Ире,много е готина   bouquet

Много болнички е имало тези дни,дано бързичко да се оправят всички  Hug
 Много гадна седмица  Confused И Дани е настинал,не може да спи от запушен нос,през час се буди и плаче  Sad Вчера бяхме на доктор,изписа му капки през устата за 7 дни и май помагат доста.Поне не текат реки от носа като вчера и диша по-добре  Praynig

Ичка,браво!Най-после сте поспали,дано все така да е  Peace

Маслинка,честит рожден ден с малко закъснение!  bouquet

Исках още да пиша,но дребосъчко мрънка в паяка и ще ходя да го приспивам(от един месец го слагам и все още върви само назад и от време на време настрани   Laughing Имам чувството,че няма да се научи да върви напред  Rolling Eyes )

# 92
Здравейте и от мен!Ние се прибрахме в неделя,но чак сега успявам да ви прочета.Там не успях да се включвам.Изкарахме си много хубаво!Учихме се със София да караме ски.Ееее,доживах да се науча и аз да карам! CrazyПри това с един много симпатичен учител(Ваче). Mr. GreenЗа съжаление в неделя преди прибирането тя се събуди с много висока Т и след нея и аз,и ММ се разболяхме.Пием дружно Тамифлу и съм щастлива,че и се размина АБ(поне засега).Само си стискам палци да се оправим! Praynig

Маслинка,честит рожден ден!  bouquet

Чинче,представям си как се чувстваш!Пии лекарства някакви и дано оздравееш бързо! HugГоспожата няма да я коментирам.Как е Нико?
Междудругото нашата д-рка каза,че с този вирус Т не пада под 38-37.5.

Ваче,пак според доки се редуват Нурофен и Панадол(или свещичките Ефералган),но се дава половината от дозата на 4часа.Аз поне такава схема съм ползвала със София. PeaceХайде бързо да ти се оправя настроението!  bouquet
Както и това на Силвето и Тина!  bouquet HugСилве,още по-неприятно е,когато не можеш да споделиш. ConfusedНоооо,нищо-дано бързо отмине лошият период! Hug

Бюти,дано не си се разболяла!Пийни едно парацетамолче(чисто)като начало,докато видиш накъде отиват нещата. HugЛори как е?

Цвети,радвам се,че Мона е по-добре!И Георги беше така миналия месец,и много трудно,и бавно се оправи.А Дани как е?Честно да ти кажа незнам как издържаш сама с 2те деца,особено когато са болни!Шапка ти свалям!  bouquet Hug

Красче,можеш да ползваш обикновен физиологичен разтвор за инхалатора.Прави се инхалация за 10-12мин.

Елдра,не е за вярване-нито едно падане при отгледани 3 деца! Crazy

Ани,много хубаво изкарване ви желая и бързо оздравяване на Никола!  bouquet

Е,пропускам и други,но като се вкл.толкова рядко...  Simple Smile

# 93
Никола днес цял ден не вдигал Т! Май идва края на болестта. Сега тръгнаха сополки! Но те не ме притесняват толкова. Ще видим как ще е тази нощ!

Оле, като ви чета и всеки пост болно детенце. Сиси, Дени, Августа, да се оправят бързо дечицата.
Сиси, пиши как е Стефан след съня. Голям сън! Може и да е имал нужда. Ти си знаеш дали му се е събрало последните дни, но все пак, доста ми се видя.

Августа , браво за ските. Много хубав спорт е. А с времето като задобряваш става все по интересно. Аз само по черни ме е страх да спускам. Всички други съм ги минала, постепенно с времето. Сега ще ми е интересно да гледам Иван как кара.

Тук се оказа че има детски масаж. Утре с Ивко ще си направим двоен масаж. Днес не става, защото масажистката е само една. Сега ММ се възползва от услугите.

# 94
Пак аз Laughing
Ако не ви е досадно имам въпрос:Как давате киселото мляко с лъжичка или шише?
Ана2:Ако искам да отбия Сами до годинката,кога е най-добре да започна?Година навършва на 26.05
Маслинка:Честит рожден ден на патерици

# 95
Бюти, ама се издокарахме... тази седмица май ще пропуснем срещата.  Hug  Heart Eyes

Августа, радвам се, че си се научила да караш ски, бързо оздравяване на всички ви...  Hug

Цвети, такива са мъжете, ама представи си и той да се паникьоса- по-лошо е...  Hug
Хайде да се оправят вече...  Praynig

Нико е добре, не е вдигал Т, поспа си доста днес, почти не е кашлял, а сополки текат, но мъничко...
Аз взимам Грипекс и Осцилококцинум..Витамин Ц и Прополки. Вече бухам стабилно...

Ани, лек път.

# 96
Здравейте! Ех, дано се оправи това време вече, че стоенето вкъщи наистина ми омръзна.
Болните дечица да се оправят по-бързо! И майките им  - Чинче, Бюти, дръжте се!
Деска, много мило ми стана, като разказа за куклата  Hug
Сами, по колко пъти  суче сега Самуела и по кое време? За да измислим подходящ план  Wink
Августа, радвам се, че се разписа и че сте си изкарали добре!
Хубава вечер на всички!

# 97
Ей, сега се върнах да попрочета назад. Вечер ми се усилват болежките... кихам, кашлям, смърчам... главата ми тежи, но пък Никонче е добре, така че.. бели кахъри.

Деси, колкото доФтори, толкова мнения. И само гледат да се надцакват. За това... каквото си прецениш ти. Аз сирене от доста отдавна не съм давала. Иначе и за нас го изкисвам.

Мони, надявам се профилактичния преглед да е минал добре, а за щерка ти- браво, аз ходих на народни танци 5 години, ако не друго, то поне сега знам всички хора.

Самиимами, аз не давам кисело мляко, така че не мога да кажа

Мен ми е яко криво иначе. Дигам скандали за щяло и нещяло. За това телешко такава тирада дръпнах, че той излезе, а аз и смс почнах да му пиша.  Rolling Eyes
Май наистина съм болна....

Лека нощ.   bouquet

# 98
  • София
Чинче, Бюти... какво става бе, момичета?! Дръжте се!  Hug Hug

Самимами, кисело мляко аз давах 2-3 пъти с бисквти и лъжица, ама съм се замисляла за айрянче. Но няма да го давам с шише

# 99
  • Sofia
Здравейте!

Да оздравявате бързо и деца и майки, да не ви почна с дряновицата!  Laughing Ще забравите и хрема, и всичко!

Аз пък днес недогледах детето и то се попреби.  Blush Бях го оставила на земята до мен, оправях разни дрешки, а той се изправил на едно детско столче, което е доста леко и така го повлече със себе си, падна по гръб и стола върху него. Сега е все едно със свързани вежди, но не ми даде да му сложа лед на удареното.  Tired

Самиимами, киселото мляко го давам с лъжичка - понякога с бисквитки натрошени, понякога без. Тази вечер бях направила сладкиш с вишни и си хапна човекът 2 парчета и около 150 гр кисело мляко.

Намерих малко кърма замразена, чудя се дали да му дам, малко да попирува.  Laughing Ако изобщо става за нещо все още де...

# 100
  • София
Шунче, ше му мине.. дебела глава е Макси  Hug Видяхме какво направи в корема ти, така че... Sunglasses
Но това попреби ми звучи като почти бременна  Mr. Green

# 101
Добро утро,мамчета и тати!!!
Честита Баба Марта !!! Да сте вие и бебочетата ни живи и здрави ,бели и червени и винаги засмени ! Hug
Ето и поздрави от Дара -мартеничката Laughing

Не съм ви чела назад ,че вчера имахме гости и излизания ииии изобщо напоследък или ние сме на гости или в нас има гости  Laughing,което много ме радва ,защото смея да кажа ,че Дара вече е по-общителна ,много дава да я гушкат,смее се и се закача!
Днес за пръв път отиваме да взимаме кухнята ,дано я хапва Praynig
По-късно ще се включа по-адекватно ,че на мен сутрин ми е силният момент за задълженията !
Изпращаме прегръдки на всички и ви желаем един прекрасен ден! Hug
Честит имен ден на Мартин -да е живо и здраво детеце!  bouquet  

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 07:34 от ichkata83

# 102
 HugЧестита Баба Марта!Да са всички здрави,бели и червени,румени,засмени! Ичка страхотен пост,истински празник   bouquet!

# 103
Честита Баба Матра,мамчета и тати!
Да сме винаги здрави и засмени-ние и нашите малки съкровища! Heart Eyes Hug

Честит имен ден на Мартинче(ако го празнувате днес ,де)  bouquet

Кити,мила,горе-долу се справям,но ми тежи на душичката за много неща.Дано всичко се нареди както трябва и както е редно. PraynigПонякога имам чувството,че всичко е с краката нагоре.

Чин,и теб те е хванал някакъв период.Бързо да се оправяш! Hug

Да ви кажа какво забелязах при нас със спането.Един от пет дена спи спокойно.Другите е някакъв ужас-мятане насън,приреваване,ядене през три часа.И съответно аз ставам по ен пъти да приспивам,храня и завивам.Кога ще започнат да спинкат като големи хора?Дано да е скоро! Praynig

# 104
Ичка, Дара е едно слънце!!!!! Мерси за хубавите пожелания!!!

Момичета и момче, да сте много здрави, бели, румени и засмени в този така свеж български празник!!! Нека дечицата са здрави през цялата година, лошото да ни отмине НЕКА!

Прегръдки от нас за всички болни малки и големи  Hug Hug

Чинче, ааааа ша та замолА, дръж печено  Flutter не се поддавай на гнева, би позитив!!  Hug  bouquet  bouquet Всичко ще мине!!

Общи условия

Активация на акаунт