Баба Марта се задава ,мартеничка тя на ЮНЧЕТО дарява!

• 41 566
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Simple Smile

Ех, Пеперудке, липсваше ми  Hug. Радвам се, че ще се разписваш по-често Simple Smile

Ани, дано Никола вече е по-добре. Как минава почивката? Иван сигурно е на седмото небе  Laughing

Чин, Цвети, как са децата днес? Има ли подобрение?

Шуши, страхотна среща. И аз вчера ходих с Алекс на гости, бяха 5 бебета, горе-долу на една възраст. Голяма олелия, но иначе се учат едно от друго, социализират се... Добре им действа Wink. И МТ ли остана без работа?  ooooh!

Деска, днес тук е сняг  #Cussing out. Как е в Русе?

Е, Ичка, браво на Дара, най-после почна да спи. За разлика от Алекс, който както си спеше нормално, почна да се буди по 837833886 пъти на нощ...  Tired

ПаО, хайде бе  Grinning, изчака ми се чакането, къде се губиш  Hug. Гледах Марто във ФБ - станал е уникално сладък  Heart Eyes

Тук пак натрупа сняг, съответно количката остава вкъщи, айде да се затопля вече, че откачам  #Cussing out

# 76
Привет дами.
Ичка, благодаря за закуската. Радвам се, че втора нощ поспиваш. Може би Дара ще се нагоди към нощното спане. В крайна сметка хъркането ли й пречи или не разбрахте?

Ваче, свинско и винско, и пияна жена - весела къща после  Joy Joy Joy Лошо няма май  Crazy

Шуши, весела компанийка сте си спретнали. Браво на вас.

Стефи, аз давам по 2 капки Вигантол, но на Йоана фонтанелата е голяма все още. Според неонатоложката това е добре, че й расте мозъка.

Пеперудке, вчера се сетих за теб, радвам се че се разписа.

Тук пак вали сняг, то май в почти цяла България де. Тъкмо и за днес бях планувала разходка, но май ще отложим. (Хелънче, сега видях, че и ти си писала).

Ако знаете, как ви завиждам, че има с кого да си събирате бебоците. Хайде да се запролетява, че да нападнем с Йоана детските площадки.

# 77
  • София
ЕЕ не просто ми писна от този сняг #Cussing out #2gunfire
Шуши, добре изглежда сте си прекарали  Hug
Как са болничките, Чин, Ани, Цвети, дано да са добре вече Hug
На Крис си му тече носа, няма температура, обаче си тече, сигурно ще да е от зъби #Crazy
Вчера бяхме по гости и в такава истерия изпадна като се прибрахме....ужасс...май прекалихме...
Въпреки, че днес пак излизаме, че съм обещала, ама поне днес е при познати и няма да му е странно Rolling Eyes
А на мен ми дойде #Cussing out, в смисъл за пръв път след раждането Rolling Eyes....ама си е толкова гадно и болезнено като преди това, добре си ми беше година и половина без това Laughing
лек ден, било то и снежен Hug

# 78
  • София
Дескааа.. не само весела къща, ами весел креват както викат моите колеги  Crazy
Не ми се пише тия дни за бебета както се вижда  Joy

# 79
Здравейте!
Нощта не мина никак леко. Никола спа много неспокойно във времето в което може да се каже че спа. Добре че свеки е тук и си го подаваме. Към 1.30 го усетих горещ - 38,7! Изобщо не ми се чакаше да става 39, направо сложих свещичка Ефералган. Много добре действат. От тогава не съм мерила, но определено няма висока температура. Иначе продължава да си е жизнен. Даа , Хеленче, Иван е на седмото небе. Много е щастлив от факта, че сме тук. Но  днес няма да ходим да караме ски. Тук вали. Карала съм ски докато вали и знам че е не е особено приятно и не искам да разваляме на Иван първото впечатление  и да го загубим за каузата. Затова сега слизаме СПА центъра, малко на басейна, сауната.... Дано утре времето да е по добро.
Наши приятели като разбраха че сме тук, се обадиха да им запазим стая, но хотела е пълен, жалко!

Скорошно оздравяване на всички болни пожелавам и ставам, че Иван ми се е увесил на гърба и само ме врънка да слизаме!

# 80
Привет, Дами и Господа! Simple Smile

Ире, благодаря за чудесната тема!   bouquet

Извинете ме, не съм изчела цялата тема - ще се включа по-късно по същество.

Маслинка, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!  newsm59

!!! Мами и Татковци, бързам да споделя една интересна книжка за бебетата и тяхното развитие - на един японски учен. Не съм я изчела още цялата, но има наистина интересни и ценни неща - за учене на езици, музика, плуване, дори каране на кънки! Разбира се, авторът често натъртва, че всичко е индивидуално и всяка майка си преценява кое да прилага на своето дете. Но - като имаме предвид, че наистина сега децата "запечатват" езика и доста други основни неща - не е зле да ги подпомогнем да запечатат максимално интелигентно. За който не я е чел - в Спиралата е книгата: Ибука, Масару "След 3 е вече късно"  ето линк:
http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=%C8

Видях, че има много болнички! Бързо оздравяване! Тия дни четох, че тази седмица се води "черната неделя". Това е седмицата след Сирни Заговезни. Затова са и Кукерските обичаи - да гонят злите сили и да посяват Новото плодородие. От събота - Тодоровден - започва Новото Слънце и съответно тогава се празнува! Simple Smile На мен тогава ми се пада рождение ден тази година и много се кефя! Simple Smile

# 81
Добрутро мацки, тати и шушулки Hug

Пеперудкааа Hug Hug Hug Ех, как ми липсваш като не пишеш, а също и "живота е хубав", много готина песничка си ни постнала, от любимите ми е (за моя изненада и Чалгарин я хареса Mr. Green ) bouquet. Май месец на линия ли си за среща Party?
Малко рефрешнах анкетата, та трябва пак да се гласува Blush Хайде да се разберем коя дата остава, че ако ще е май да се забързаме малко. Толкова народ не се синхронизира лесно. Предлагайте и още места, че да имаме по-голям избор.

Ауроркааа Hug Hug Hug Как се изпоявихте липсващите на куп Party

Бътерфлай Hug Усучи си бял и червен конец, каква по-истинска мартеничка Hug

За вигантола - педи все ми казваше по 2 капки, а последния месец тотално се омазах, я съм дала 10-12 капки, я не. И тя вчера ми вика след като му мери фонтанелата "вигантола ще го намалиш на по 1 капка" hahaha

# 82
Здравейте сладурковци!
Как са болничките?Надявам се да се подобряват и всички болести в миналото да останат(ейй и рима докарах:hahaha:) Hug
StefyD:Давам Вигантол по една капка,но и аз забравям често!
Ваче:И аз да кажа,че са ми много полезни постовете ти и съветите които даваш Peace.
А н и:Приятно изкарване на почивката и дано успеете да покарате ски!На Нико много  Hug и да му спира температурата!
Пао:Сирене аз изкисвам количество за три дни и после сменям закуската Peace.Гледах и аз снимки във Фейса,невероятен сладур е Мартинче
deskatta:Как даде кивито пасира ли го или да гризе?
Шуши-Чудна среща сте си организирали!И аз съм на това мнение,че трябва да се събират дечицата и така да се социализират един вид Laughing.За съжаление на моите приятелки с деца не им се мърда никаде,не мога да ги изкарам от тях Rolling Eyes
AuroraZora:Дръпнах я книжката,много обичам да чета такива неща,благодаря!
Искам да питам какви овесени ядки давате сутрин за закуска?
Днес ми се развали фотоапарата,много съм тъжна,много обичам да снимам малката!Сега ще трябва да видя дали изобщо ще може да се поправи,а и да се чудя къде да го нося,че тук няма сервиз ooooh!
И една добра новина за тези които като мен се интересуват утре ще има превод на парички от НОИ,да не им се надяваш толкоЗ рано newsm44
Хубав ден момичета!

# 83
Здравейте...

САмо да дам отчет- Нико вчера не е вдигал повече от 37.3, само му тече малко носа и покашля от това... а заради кашлицата и повърна два пъти по малко, но той си е с рефлукс и не му обърнах много внимание. Не сме спали спокойно снощи, буди се на всеки час и си мрънкаше нещо.
Сега мен ме тресе, аз съм с Т и ме боли гърлото и главата.
За капак се скарах със Слав, защото не ми се готвеше и той поръча телешко.. а аз телешко не ям!  Twisted Evil

Иначе какво да се похваля- вчера се сдобих с 2 нови/стари обектива.
Това е...

Бързо оздравяване и на другите болни.

# 84
  • софия
Здравейте и от мен.
Чин дано на Нико му е минало Praynigти пии лекарства и се дръж Hug
Ани евала за смелостта, аз със болно дете не бих тръгнала на път, дано му се отрази добре на Нико Hug
Самимами майчинските ли ще превеждат, на ме към 2-3 ми идват.
И аз да се отчета, Мона изкара спокойно ноща, но кашля повече от вчера, знам ли дали това е добре, следобед сме при доки, дано Тони успее да се върне от Пловдив, че това време ooooh!, сега спи вече 3 часа, сигурно се възстановява така.Иние се скарахме снощи с Тони, аз съм кълбо нерви, а той великото спокойствие така ме дразни...... Mr. Green
Ама какво е това време #Cussing out

# 85
tzvetihc:Да ,майчинските превеждат.Дано се върнете с добри новини за Мона от доктора! Hug

# 86
Цвети, такава съм си, болен не болен, тръгвам. Сама не бих тръгнала, но нали съм с ММ и съм спокойна. И на море така сме ходили, Иван с температура минаваме през ЛЛ и потегляме. Там от щастие, от емоции и се оправя.  Grinning А сега повече заради Иван, ако бяхме отложили пътуването щях и него да разболея!
Преди малко вкарах Никола в парната баня, но не вътре изцяло, а само отворих вратата и така го подържах около минута. Да му подейства като инхалация. ММ не ми разреши да го цопна в басейна, но то все трябва да има един по трезвомислещ.  Mr. Green Днес не е вдигал Т. Дано това да е края.
ММ не успя да издържи и отиде да кара ски. Аз днес ще почивам.

# 87
  • София
Привет!
И ние ходихме до педиатърката сутринта.  Каза че Лора вече е ок, днес и утре продължаваме със сиропа и инхалациите и това е.
Лошото е, че аз не се чувствам много добре ooooh!  Май настинах онзи ден като обикалях за мартеници Confused

чин, дано Нико не вдига повече Т Praynig  Щом е неспокоен нощем сигурно ще да е някой зъб Rolling Eyes  Ама и ти си обърни внимание да не стане по-зле Hug  Супер за обективите.  Сега остава и моделите да оздравеят Wink

цвети, чакаме те с хубави новини от прегледа Praynig

Ани, дано и при вас всичко е наред и да си изкарате страхотно Hug

Аурора, и аз изтеглих книжката, като имам малко време с удоволствие ще я погледна.

зверче, и при мен първите пъти с цикъла беше даже по-зле от преди, но сега се оправиха нещата.  Е, пак ме боли корем, но по-малко и по-леко минава като че ли Rolling Eyes

# 88
Самимами, нарязано й го давах и тя си го сдъвкваше.
А за НОИ - ми те нали винаги първия четвъртък превеждат парички  Peace

# 89
Здравейте и от мен Simple Smile Да се включа малко по-нормално и адекватно,че тия дни нещо бях в огромна дупка и не ми се говореше с никой,не ми се правеше нищо,надявам се вече да се оправям,че ще полудея скоро....Благодаря на всички за пожеланията,оправи ми се настроението Simple Smile Днес малчо няма да го извеждам,но няма и как,ММ взе колата,а в багажника е количката,та ще си седим вкъщи.После мисля аз да излезна малко,че ще полудея само вкъщи,тъкмо и мартенички да купя и разни други неща Simple Smile

Ичка благодаря за закуската  Hug Браво на Дара,че те е оставила да поспиш,пу-пу да не я урочасам  Peace Hug

Прочетох,че болничките се оправят,браво  Hug Хайде сега и маммите,които са тръгнали да се разболяват,да се оправят бързичко Simple Smile

Ани браво за смелостта да тръгнеш с болното дете на почивка и аз като че ли няма да смея Simple Smile

Аурора и аз си дръпнах книжката и ще я прочета когато мога  Peace

Ваче и на мен си ми много полезна  Peace Hug Изобщо не ги знаех тези неща,едно огромно БЛАГОДАРЯ  Hug

Стефид и аз давам Вигантол по 2 капки,но педи всеки път ми напомня и казва да не го забравяме,защото той много бързо расте и да не направи някой рахит  Peace

Шуши и тук да кажа,супер срещичка и се надявам да успеем и ние да дойдем другия път.... Много искам да го събирам с други бебета и дечица,защото той много плаче като има повече непознати деца и хора   Crazy

Хубав ден от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт