Бюти, благодаря за кафенцето. Заредила съм и аз едно до мен. И на мен пролетта ми вдига настроението, колкото и да съм недоспала в момента.
Ама то и слънцето дава много ценни вещества и хормони.
Ани2, благодаря ти за отговора, а на вас честито зъбче

Цвети, бързо оздравяване

Да кажа благодаря на мамата, която каза за Калпол. Осигури ни 4-часов непрекъснат сън по никое време, т.е. след 1. По това време се буди на 2-3 часа и спи много леко и се стряска, а последните нощи с голям рев и мрънкане. Да избиват тези горни зъби, че ще ни пощурят, особено мен всъщност, мъжът ми спи като пън.
Чин, много сили и вяра ви желая, дано всичко се оправи
Ичка, и при вас 
Аз да си призная вече казвам на Виктор, че е разбойник
Дано да не стане такъв в действителност Аз много добре си спомням като дете - не знам какво са ми говорели - но още от детската градина бях убедена, че ще бъда много добра ученичка (тогава това беше ценност
). Дали нашите са ми говорили убедително, че съм умна или е било мое вътрешно усещане, не знам.Шуши, разбрах те. Майката е поизтрещяла малко, някой трябва да й каже как изглежда отстрани.
Много хубави снимки от Южния парк. Аз се надявам също най-накрая да се срещна с вас на живо, но трябва да е или наоколо, или събота или неделя, за да може мъжът ми да ни закара и после да ни върне, че не съм шофьор, а с таксита хич не ми се занимава.
И аз космонавт така и не сложих цяла зима, но шалчето е задължително. Успяха да ми втълпят, че без шал - бронхопневмония

Ние снощи излизахме, а се очертава и довечера, един изскочил внезапно РД. В това отношение съм много благодарна на моите свекъри, никога не са отказали досега да дойдат да го гледат, ама те са и през два входа. Той си спи Виктор по това време де, но снощи като се е събудил в 11 и половина не са успели да го приспят пак докато не се прибрахме към 1.
Ире, браво. Къщите за бебета и малки деца са благодат. Пускаш го да си лази и търчи на воля и да опознава света, а и на чист въздух.
- ще го връщам 

Това, което ти правиш е да тълкуваш някакви факти. Да, обаче не се обиждай ги тълкуваш така, че си личи липса на опит и в професионален и житейски аспект. Много ми се иска наистина да не се обидиш за това, което пиша, защото в съвсем добронамерено. Ако забелязваш родителите, които имаме не второ, а ПО-ГОЛЯМО дете рядко правим толкова категорични изказвания. Това е, защото със сигурност сме миналия по твоя път. Аз също така се палех, също бях категорична и постепенно си посвивах перките, защото с израстването на голямото ми дете виждах колко са пъстри нещата. Как една теория приложена към едно дете не дава същия резултат, приложена към друго и не само заради характера, а заради куп обстоятелства. 
Те хората затова са ги нарекли "ужасните две" или детски пубертет 
със сигурност имам бая да уча...от живота
не й е лесно и на нея, че и други да й се бъркат. Кой обича непоискани съвети
Нахлузвам удобните обувки и отпрашвам
, че към комшията ли да е привързана. И такива ми ти неща, ама и на мен като Цвети ми е рано, затова спирам, че да не изтряскам някоя глупуст