Баба Марта се задава ,мартеничка тя на ЮНЧЕТО дарява!

• 41 559
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Здравейте!

Ей, ужасно мрънкало е мойто дете. Днес реве нон-стоп, ако не ми е в ръцете. Дори пред мен да го поставя, пак реве. Та така, няма какво да пиша.... По разходки утре ще ходя, днес едва сварих да се изкъпя, докато спи алармата.

Силве, дай мейл, направо ще ти пратя указанията, ако искаш.

# 676
Привет.
Ние цял ден сме на вън. Навъртам поне км пешком. Йоана вече посвикна в количката, но си иска детето и на земята. Още малко да се затопли и напълнят пясъчниците ще я пускам и нея там. Днес компанията ни от бебоци се увеличи и на нея й е забавно. Закача се с тях.

Бяхме и на консултация. Качила е 200гр (7580), а колко на височина ми е трудно да кажа, защото плачеше (71-72см). Писаха й половин см от хорска срама  Mr. Green Има дни, в които не мога да я изхраня, а на кантара нищо - бащичко  Laughing Мама и татко казаха да взема да го храня това дете, милото гладно го държа  ooooh! Ама тя и майка вика, че аз съм качвала по 1200 на месец и като й кажа 200гр за нея нищо не било.

Ани2, аз също много се радвам, че поне виртуално те познавам. Може да ти е неудобно да те хвалим, но без теб Йоана нямаше да приема кърма толкова дълго време (и все още приема).

Ани, купих слънцезащитно на Бейбилав и го пробвахме днес (и аз се намацах). За сега ми хареса - не е мазно и тежко, попива бързо и се прибрахме без зачервявания. Купих също оризови бисквити и Йоана много ги хареса.

Докато не съм забравила - честити месечинки на Явор и Нико. Много да нацелувате порастналите момчета.

Хаха Чин и аз като се ядосам си викам - ах да порастнеш и как ще те набия  Mr. Green

Вова  Hug

Криси и Ичка стискам палци за вашите татковци  Praynig

Рексдалия, моя за сега е добре. Дано да е така. Благодаря, че питаш.

Та това е за сега от мен. Гледам Отплата, ако се сетя нещо пак ще драсна.

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 22:03 от deskatta

# 677
  • София
И ние днес бяхме на консултация.  Този месец Лорчето не само, че не е качила, но дори е свалила на килограми.  Явно неяденето покрай боледуването й се е отразило.  Иначе е +1,5 см. и вече е 73 см.
Иначе се подобрява, но не се е излекувала напълно и все още се чуват шумове в гърдите Confused  Продъжаваме с лечението, засега без антибиотик, слава Богу Praynig

деска, всъщност 200 гр. си е чудесно наддаване за тази възраст, нали знаеш Hug

Честити месечинки на Нико и Явор  bouquet  Много целувки на сладките батковци Heart Eyes 

Шунче Confused  Някой зъб ли го мъчи newsm78 ( и аз като Загорката всичко на зъби отдавам вече Mr. Green)

Аз подсещам заинтересованите да наминат в темата за националната среща.  Има нова анкета, хубаво е да дадете своя глас, че да решаваме вече къде ще е събитието Wink

# 678
Деси, проучих въпроса -  малиновото масло може да се смеси с крема с който се мажеш ти или бебето, но така слънцезащитния фактор леко падал. Днес забърках за Никола едно такова кремче. Получи се много добре. малиновото олио е мазно и така смесено с крем става по лесно за нанасяне. Но лятото на плажа ще си го ползвам чисто.
А оризовите бисквити, от шпелт, многозърнести и всякакви други варианти и ние сме им фенове. За Никола бях купила на Органикс, но вече ми намаляват запасите и затова минаваме на Алнатура от ДМ. Аз за баткото такива купувам, но Никола честичко посяга към неговите. Тези бебешките много малки му се виждат.

Честити месечинки на порасналите дечица!  Heart Eyes

Днес взех Иван от ДГ с количката и беше много щастлив. Вече иска все аз да го взимам.

# 679
Здравейте!
Честити месечинки на Явор и Никончето  bouquet

Ние днес бяхме на мерки. Камен тежи 8220гр. и е 75см. (макар че според мен е 73, ама карай), което ще рече, че е наддал 700гр. и 3см. Това си е направо успех като се има предвид, че 5тия месец беше качил 100гр само. Оказа се, че няма белег от БЦЖ и ще ходим на манту скоро, макар че аз уж имам доверие на Токуда и щом казват, че са сложили БЦЖ, би трябвало да е така.

Хелънче, това с яденето на тютюн ми се вижда доста опасно. Да не се надруса от никотина милото -ужас!

Чин, и ние на Камен все му се заканвахме, че дупето му е прекалено малко за шамари и това го спасява Simple Smile а сега вече сме на тема "я да видим дали не ти е прашен памперса, че да го отупаме"  Joy

Деска, екстра си е Йоанчето - тя е доста подвижна и за това повечко гориво изгаря  hahaha

Момичета, много се радвам, че се видяхме днес! Скоро ще кача снимките във фейса!
Ей сега се връщам да ви чета, че нещо не мога да смогна от вчера...
 Hug за всички болнички и да се оправят бързо!!!

# 680
  • София
Шуши, те не че Токуда лъжат, че са направли БЦЖ Laughing  Просто ако няма забележим белег се счита, че не е станала съответната реакция и ваксината трябва да бъде повторена Wink

На Каменчо пък защо му отупвате памперса, той е такова спокойно и кротко дете Crazy

# 681
Бюти, мен наддаването не ме притеснява. Баща й е такъв, света ще изяде, но нищо не лепва на себе си. Днес в парка за 3 часа яде три пъти. С всяко едно дете, което реши да яде и аз хранех, защото иначе пери ръце към тяхната храна и реве. Ако знаете с колко храна излизам, все едно отиваме запас (е вярно, че порциите са й по 100гр).

Шуши, ама и аз като Бюти да питам какво му тупкате на кроткия Камен  Laughing

Ани, Йоана в количката си гризкаше една такава голяма бисквита и я переше доволно пред всеки един човек, с когото се разминахме.

# 682
Добро утро.

понеже преместихме сутрешното ядене в 8 вместо в 9 - ето ме тук Simple Smile

Шуши, те цигарите на татко му са супер миниатюрни, а и Алекс имаше в устата някакви прашинки само. Няма как да се надруса, все пак се случи само един път Wink. Браво на Каменчо за мерките.

Деси, много добре си е Йо - тя си е мацка, какво по-хубаво от това да си хапва и нищо да не й се лепи  Party. Аз ако бях така банкет щях да вдигна  hahaha

Честити месечинки на Явор и Нико - вчера забравих  Embarassed

# 683
Добро утро,
Хелънче радвам се ,че си тук пак и че чета твоя пост първо. Hug
И Дара си качва доволно ,и аз да кажа ,че дано е така ,докато е малка ,но ако е склонна като мама и тати към напълняване хич няма да се радвам.
Опитвам се да закусвам ,но Дара като ме гледа иии много ми е криво -все й давам коричка хляб,бананче ,но тя все в устата ме гледа.
Деска ,видях във ФБ прекрасна Йооо пролетна ! Heart Eyes
И аз се отнесох  Embarassed Честита месечинка на Никонче и Яворче.Още 2 м. ииии ще си имаме едни големи момчета на цяла 1г. Hug
Ставам ,че Дара пак ми събра мокрото пране Laughing на мама помощницата.
Хубав ден!

# 684
Добро утро!

Никола кашля много лошо и от тези сиропи имам чувството че се влошава, а за подобрение и дума не може да става. Отиваме при хомеопата. Хем си знам, че със сиропи се въртим в омагьосан кръг, но да стигна до Варна ми е по сложно и заложих на ЛЛ.

# 685
                                                           Здравейте.
И ние използваме хубавото време за разходки.Вчера качих Даниела горе в планината, на 2700 м.Малко ме беше страх, че не знаех как ще и се отрази, но нямаше никакъв проблем, само се умори бързо и заспа в кенгуруто. Mr. GreenАз, в името на благото на детето паднах жертва на страха си от лифтовете, че и сама в кабинката, бая беше ужасно... ConfusedА тя се хили с глас като мине кабинката през ролките на стълбовете.
Вчера я снимах как скача по дупе, ще кача клип във фейса.
Ей, дадох и една бисквитка преди малко, като се задави, като спря да диша...Полудях...Голям зор с това дете, значи.Дави се с всичко.Все трябва да мачкам, да пасирам...Вчера ям ябълка, и тя иска.Чупих и малки парченца и и слагах в устата, че иначе не става. ConfusedНякой има ли с такъв проблем?Вашите деца как си хапват сами?
Засега това от нас.Спорен и слънчев ден.
Ани, какво му е на Ники?
И забравих-честити десет месеца на Нико и Явор.
П.П.Ваче къде е?И Къдравичкото го няма...Къде се загубихте?

# 686
  • София
Пеперудке, ужас Shocked
Аз се "справям" с този проблем като не и давам да яде сама неща, с които може да се задави.  Понякога давам да хапва плазмонска бишкотка, че поне се разтапя по-лесно, но тя пък не е възхитена и не яде много-много.  А ябълка и други такива твърди неща не смея да давам сама да гризе, че такива парчета отхапва ooooh!  Не знам кога ще се отпусна...

# 687
Ох и Йосиф вчера се задави с хляб. И реве, а не може да си поеме въздух. Поизплаших се  Confused
Сега се връщаме от преглед - заковал е 10 кг, 77 см. От вчера е с прическа - 1ви номер  Mr. Green
Гледам да излизаме повечко навън да си наваксаме от зимата и така.
Болничките да оздравяват и приятни разходки на всички  Hug

# 688
Деси, много добре си е Йо - тя си е мацка, какво по-хубаво от това да си хапва и нищо да не й се лепи  Party. Аз ако бях така банкет щях да вдигна  hahaha
точно същото си помислих и аз Simple Smile

Бюти, Деска, той Камен уж добро дете, ама майка му явно го е поразглезила Rolling Eyes и сега крещи и се тръшка за щяло и нещяло... нещо подобно както Лорка крещеше в парка, ама по-изнервено и силно  Wink а ако въпреки това не му угодиш и го сложиш да прави не точно това, което той иска - почва сълзи и рев  #Crazy Но като му се скарам, това достатъчно го натъжава, та не сме тупали прах от памперса още Wink А и то каква полза - най-много по-силно да ревне и по-зле да стане  ooooh!

Пеперудке  #Crazy чак да спре да диша не ми се е случвало, а и дано не се случва  Stop Но иначе и Камен отхапва големи парчета и се дави, защото не му давам достатъчно често и губи навик  Thinking Мачкам с пръсти и давам в крайна сметка, но чак след като е пробвал сам...

Ани, дано ви помогне хомеопата, че май положението е сериозно при вас  Praynig

# 689
Здравейте!

Влизам да Ви почерпя за рождения ден на голямото ми момиче, което днес стана на 7 години. Заповядайте:

Бюти, Ани, хайде бързо да се излекуват дечицата Hug.

Пеперудке, ужасно е това със задавянето. Аз на Теди още не й давам да си държи сама бисквитката, а я държа аз. Така гледам да отхапва по малко. Като посвикне да дъвчи по-добре, ще й давам сама да яде, но засега ме е страх. А й тя засега е яла само пасирани готови пюрета. Дори не съм й давала нищо намачкано, затова още не е свикнала.
А иначе Даниелка може да стане добра скиорка Grinning. Трябва да свиква с лифтовете. На мен доста често ми се е случвало (като ходехме преди на ски на Пампорово) да спира лифта и да висим горе по малко. Лошото е, че понякога минаваше повече време и започваше да ми става студено cold.

В тази връзка, Рексдалия, стана ми интересно на какво състезание заминава мъжът ти. Състезател ли е или ще гледа Grinning?

Надявам се днес да е пак така хубаво времето за разходки. Чакам Теди да се събуди, да я нахраня и излизаме. После ще взема Стефи от градина на обяд и ще се приготвяме за почерпка с бабите довечера.

Приятни разходки на всички Hug.

Общи условия

Активация на акаунт