Изпуснах срещата в Борисовата, но ще се включвам по-натам. Нещо бяхме сополиви - Кали по-лесно го мина, да чукам на дърво, но аз бая зор видях, още пия антибиотици и антивирусни. Имаме все още и двете остатъчна кашлица от сополите.
Времето е прекрасно и ние постоянно сме навън, Кали и тя като другите все иска да лази по тревата или камъняците - пуснах я на няколко пъти, макар да ме е страх да не е опикано от кучетата, макар да са обезпаразитени и пр.. Но в крайна сметка - и в парк да я пускам, и в планина, нямам гаранции, че някое същество не е пикало точно там, нали?
А и сега още няма кърлежи - които са по-голям проблем. Даже се чудя дали да не я събуя да походи с боси крачета по Земята - аз вече го направих. Изобщо - откакто се затопли си ходя по къси гащи и фанелка и ми е супер! 
Вова, Честит Рожден Ден на Стефи! Да е жива и здрава, да ви радва постоянно, да се кефи на училище и всичко най- най- й пожелавам!

Пеперудке, супер сте се разходили на високо!
За задавянето - Кали плюе по-големи парчета, но аз много рядко й давам да гризе нещо - от страх именно от задавяне. Всъщност - за първи път й дадох бисквита да си дъвче сама преди една седмица. Същото и с ябълка. Преди това не съм давала. Според мен не си струва риска, ако детето се дави. Няма някой ненаучен да яде самостоятелно!
. Струва ми се, че нещо не е много в нормите моето дете. Не седи самостоятелно, прекатурва се, като го подпра седнал, не пълзи, не прави опити да стане прав, като го държа прав, хванат под мишниците, иска да си легне по коремче и почва да пищи, ако настоявам. И седнал го държа в мен, и какви ли не упражнения пробвам, но не. Според педиатърката е тромав, но според мен нещо не е наред. С думичките също не е много напред, казва ба-ба, па-па, не-не-не, дай-дай и толкова. Има само два зъба. Пробвах да го слагам да играе на пода, да се раздвижи по-бързо, но го възприема като наказание един вид и реве. Колко още мога да чакам? Към специалист да се обърна, но какъв?
Много се радва на всички дечица и пищи от кеф
Май да ви кажа ще се купува колан за прохождане,че от два дни направо не знам къде се намирам,а пък си представям докъто проходи 

То е фирмено, първо имаха квалификации на Пампорово и сега се събират най-добрите от цяла Европа да си мерят... ските и да си ларшат 3 дни в някой Италиански курорт (не му запомних името тази година). В БГ пътуват на собствени разноски, Италия е един вид награда за това, че са се класирали в челната тройка и пак състезание има. Купи, неща... А ние с малкия се препичаме на слънце, горди с тати 
Попитах я защо и тя каза заради каротина,който дразнел стомаха и причинявал газове...

(извинете за описанието) направо се видях в чудо.
бясна съм