Днес пак се възползвахме от разкошното време и цял ден бяхме на вън. Никола страшно много се забавлява на пързалките. Умира си от смях. Люлките не са толкова смешни.
След обед с Ивко пак бяхме на детски РД, но Никола продължи да се разхожда с баща си.
Бейби, Шуши, малиновото масло го предпочитам точно защото е възможно най-естественото средство за слънцезащита, а не химия. Използвам го за цялото семейство. То се ползва доста пестеливо. Купих си го миналото лято 250мл и почти не е мръднало. Преди ползвах сусамово, но то е само около 2% слънцезащита и не е много подходящо за деца. Малиновото не помня колко беше , но със сигурност има над 20%. На мен ми го изпратиха от Англия и то доста на сметка, но съм виждала и в БГ по био магазините.
Никола доста успешно ползва един стол за уолкър. Бута го и се придвижва с него навсякъде. Дори като го гоня и тръгва да бяга и се хили. ММ е сложил нещо на краката на столовете да не дерат паркета и не се плъзгат много плавно по него.
Олее, Хоупфул, ти ме срази! Много неприятно сега бебе с гипс. Дано бързичко да заздравява и да не пречи много тоя гипс.
Ире, да ти кажа нямам представа къде се произвежда козметиката на бейбилав. Аз ползвам на Наталиа, но купих едно олио и едно шампу на Бейбилав, защото ми се видяха добре от към съставки, а и доста по евтини.

Клар, положението при вас наистина звучи сериозно. Консултирай се със специалист.
Деси, най вече на плажа го ползвам малиновото масло, защото така по разходки забравям да мажа.
А по моята скала за детска козметика първо е Наталиа, после Бейбилав. Но Бейбилав имат доста различни неща. Бая етикети изчетох докато си харесам едно олио.Сами, аз го държа под мишниците.

Добре сме, аз днес не съм ходила натам... разходих се сама с Нико, сякаш имах нужда да остана малко насаме със себе си. 

Те и за това явно препоръчват да се слага с базов крем или олио, иначе файда нула.

.Но какво да се прави...Вчера как си заби големия ми синковец главата на теракота, от една малка масичка направо челно си падна и като взе да се надува една цицина точно като по анимационните филмчета..бая се шашнах но мазах с едно билково домашно масло от зехтин и невен и до края на деня спадна отока