Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 213
  • 752
  •   1
Отговори
# 105

Glitter Text Maker
     За най-силните,за най-смелите за най-борбените!!!Днес е деня на мама пожелавам на всички нас следващия 8-ми март да го празнуваме като такива.Търпение и вяра и нашето чудо ще се случи.

# 106
Честит празник!!! Бъдете все така борбени и вярващи в успеха си  smile3525 smile3525.

# 107
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СМЕЛИ И БОРБЕНИ МОМИЧЕТА    bouquet  bouquet  bouquet

# 108
  • София
Честит празник мили момичета! Бъдете живи и здрави и нека скоро, всяка от нас осъществи най-съкровените си мечти   bouquet  bouquet  bouquet

# 109
  • Sofia, Bulgaria
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен милички  Hug Hug Hug

# 110
  • Варна
Ако пожелаеш нещо много силно, можеш да го посигнеш! Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба - но всичко може да бъде постигнато! Поеми риска да мечтаеш! Поеми риска да работиш лудо за мечтите си!
Честит празник,мили момичета!!!Продължавайте да се усмихвате,да мечтаете и да създавате вълшебства!;)  bouquet

# 111
  • Варна
Честит Празник   bouquet

# 112
Здравейте, момичета и честит празник.Нека всяка от нас сбъдне мечтите си и скоро се нарече майка!
Впрочем има ли новини от Миеринчето?Днес й е кръвния май? newsm78

# 113
  • близо до Кресненското дефиле
Честит празник,момичета!Бъдете все така обичани! Hug Heart Eyes

# 114
  • СОФИЯ
Айде пак в старата темичка, момичета приематели стари/нови членове на групата Ви  Hug Hug Hug nori4ka87  ето ме мила отново при вас, след известно време започвам наново .... явно някой е решил, че трябва повечко да се помъча до достигане на заветната цел  Hug Hug Hug

# 115
Хоп и аз отново тук... надявам се съвсем скоро да потретим с опитите ,а дотогава мисля да се позастоя в темичката  Hug Hug Hug

# 116
Айде пак в старата темичка, момичета приематели стари/нови членове на групата Ви  Hug Hug Hug nori4ka87  ето ме мила отново при вас, след известно време започвам наново .... явно някой е решил, че трябва повечко да се помъча до достигане на заветната цел  Hug Hug Hug
Миеринче,миличка,много съжалявам. SadДано следващия опит ви е последен PraynigСигурно е страшно трудно, но се постарай да мислиш позитивно - за всяко нещо си има причина.Сигурно това не е било вашето бебче.Кураж и късмет занапред. Hug

# 117
Момичета, чели ли сте книгата "Силата на подсъзнанието"?Аз сега я чета и се старая да следвам указанията за тренинг на силата на мисълта.За тези,които не са я чели, теорията е,че може да постигнем всичко стига да следваме последователността на пососчените мисловни процеси.
Нямам идея колко е вярно, но наистина успокоява.Аз го правя преди сън и се чувствам идеално и спокойно след това.
Така че, да впрегнем всички мислите си и да сбъднем мечтите си!!!!  bouquet

# 118
  • София
Норичка, аз вчера ударих 3 чаши винце и така ми стана спокойно, че даже и не съм сънувала болници Mr. Green Mr. Green

# 119
Хахахахаха!!!!И аз се бях заканила да си пийна подобаващо, ама.....ми се размина!Днес,петъшки, може да ми се отвори късмета.А, сега чакам и резултати от СГ, та ми е доста напрегнато!
Успешен петък и весел уикенд! Hug

Общи условия

Активация на акаунт