Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 171
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
...Естрадиол - не са ми изследвали. ...
Ако ти бяха изследвали Естрадиол /нещо задължително преди пункция/,най-вероятно изобщо нямаше да я направят,защото щеше да е нисък и щеше да е ясно,че във фоликулите няма яйцеклетки.
В коя клиника си? Rolling Eyes

# 91
Естрадиол - не са ми изследвали.
Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!
И как ти назначаваха дозите без да знаят как расте естрадиола по време на стимулацията и изобщо расте ли? Майко мила, аз дори не допуснах, че е възможно да се прави стимулация без да се следи естрадиола  Shocked Shocked Shocked
 Като начало - сменяй клиниката (на твое място не бих се колебала и секунда). Имаш нужда от истински репродуктивни лекари и никакво отчайване, рано е затова  Hug Hug Hug

# 92
vilism, как не са изследвали естрадиола  Shocked Няма как да те стимулират без да го следят. Заради него мен ме отлагаха 2 месеца и почвах наново със стимулациите. В коя клиника си? Нещо да не си разбрала погрешно?

# 93
Vilism, много съжалявам за цялото това разочарование. Аз мисля,че проблема е в стимулацията, не в теб.  Hug Hug Hug
Относно естрадиола- и при нас не се изследва естрадиол по време на стимулация. Изследват го само в деня, в който се бие инжекцията за доузряване. Знам, че не е правилно, но лекарите казват, че нямало нужда, понеже ултрасаунда им давал нужната информация. Последния път имах естрадиол 7056, при който очаквах 10-на яйцеклетки, а се оказа, че имам само 5 узрели. С почти същия естрадиол, предния път имах 10 узрели. Този път едното ми лекарство беше сменено и предполагам, че може това да е довело до по-малкия брой узрели яйцеклетки. Според мен е добре да питаш лекарите какво предлагат нататък. Предвиждат ли смяна на протокола или най-малкото на лекарствата и техните дози, понеже този протокол е показал, че не работи. В никакъв случай, обаче не вярвам вината да е твоя. Те имат много голям пръст в провала на този опит и трябва да знаят коя е възможната причина. Изключвам теб като възможна такава, понеже най-малкото една яйцеклетка щяха да изкарат. Питай ги за причините, теб не те грее тяхното кахърене.

АлексАлекс, аз нямам компетентно мнение по въпроса с клиниките в Бг, но съм чувала доста добри отзиви за д-р Кателия Александров във Варна.

Успех и прегръдки  Hug

# 94
като ви чета тук и се чудя като моят естрадиол на 3-ти ден беше доста нисък какво ли значи това.
Това е част от задължителните ми изследвания за започване на процедура  newsm78

# 95
  • СОФИЯ
като ви чета тук и се чудя като моят естрадиол на 3-ти ден беше доста нисък какво ли значи това.
Това е част от задължителните ми изследвания за започване на процедура  newsm78

Ивка, ти започна ли мила  newsm78 newsm78 Колко нисък е било ??

# 96
Здравей миличка
ами миналия месец правихме изследвания и резултатите бяха Estradiol (E2) 16.00 (ранна фоликуларна фаза -24 - 114 pg/ml)

Ще чакаме още един цикъл, ще пия противозачатъчни и може би на следващия ще започнем  Simple Smile

# 97
  • София
vilisim, не е в теб проблема миличка.....ох, чак се ядосах на безхаберието на някой доктори....ама как може стимулация без изследване на естрадиол- естрадиола се изследва през ден, а последните дни преди пункцията дори всеки ден.....ти в коя клиника си??? Тичай в друга клиника......

# 98
Момичета имам въпрос относно пункция на ЕЦ. колко дни преди пункцията трябва съм в клиниката за да да хванем момента.вземат ли се някакви медикаменти, правят ли се изследвания? Та питам защото ще пътувам от чужбина и сл. месец ще опитам Ин витро с ко/култивиране на клетки от лигавицата...което се прави около 20 ден от цикъла, та ако ще съм там на 20 ден защо да не пътувам 5 дни по рано и да хванем овулацията от предния цикъл и да замразим 1 фоликул от ЕЦ и след това колкото извадим със стимулация.

# 99
Трябва да те видят м/у 9-ти и 12-ти ден,броено от първия ден на последния МЦ.Ще те гледат през ден,за да преценят кога ще има Овулация, 36ч. преди това ще ти сложат Прегнил /или нещо друго/ за доузряване на яйцеклетката,ще изследват Естрадиол /и още нещо имаше мисля Rolling Eyes/ и това е...Успех! Peace

# 100
Естадиол и LH newsm10

# 101

и прогестерон-поне при мен изследваха и него 2 дена преди пункцията

# 102
  • Шумен
Мен не ме плаши това ,че загубихме опита. Мен ме е страх да не би да са ми свършили яйцеклетките Sad .Клиниката-уж е една от известните в София. След два цикъла ще бъда по друг пртокол .  HugТолкова се радвам че Ви имам момичета. Стискам палци за всички ни!

# 103
  • близо до Кресненското дефиле
Мен не ме плаши това ,че загубихме опита. Мен ме е страх да не би да са ми свършили яйцеклетките Sad .Клиниката-уж е една от известните в София. След два цикъла ще бъда по друг пртокол .  HugТолкова се радвам че Ви имам момичета. Стискам палци за всички ни!
Мила,правилно са те посъветвали момичетата.Сменяй клиниката,за да не ви отидат напразно паричките!Ще успееш! Peace HugНаправи си консултация с друг специалист.На лист си извади дозите по време на стимулациите.Хормоналните изследвания можеш да ги потърсиш от клиниката,в която си правила опита. Peace

# 104
  • Sofia
Джинджър, ти в коя клиника беше? Извинявай ако си казвала, забравила съм. Днес говорихме с моята доктрока за ЕЦ и тя каза, че подкрепя и че ще го правим, надявам се още другия месец (което ще е месец след неуспешно икси) да опитаме, и тя каза че иска да е изцяло естествен, без абсолютно нищо и аз се чудя това значи ли и без прегнил/овитрел? може ли да има пункция без такова таймиране, че той може да се спука по всяко време фоликула  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт