Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 174
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит национален празник и честит имен ден на всички! Много здраве и предлагам да поработим за положителен прираст на населението  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 76
Честит национален празник и честит имен ден на всички! Много здраве и предлагам да поработим за положителен прираст на населението  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Peace Joy

# 77
Благодаря Ви, момичета  bouquet сега ми стана по-ясна ситуацията. Вече нямам търпение да идва април и да започна, моля се за успешен финал за всички ни Hug

# 78
слънце, успех утре на трансфера Wink

# 79
Много ти благодаря, че си се сетила за мен, миличка Hug

# 80
Много ти благодаря, че си се сетила за мен, миличка Hug

за нищо, мила
хайде, прибирай си мъниците и идвай при нас в темичката на чакащите Simple Smile

# 81
  • Варна
Здравейте момичета,и аз като много от вас ви препрочитах по 100 пъти.И ето ме и мен-плануваме първото си инвитро през април.Стискам палци на всички за много ++++++ тестчета  и бебоци ylinfantБлагодаря ,че ви има  bouquet

# 82
# 83
  • Варна
Здравейте момичета,
незнам дали тук е мястото да попитам, но вземали ли сте направления от личния лекар за някои от изследванията необходими преди инвитро процедура?

# 84
Събирате се хубава групичка за април  Hug Hug Hug

# 85
  • Шумен
Здравейте момичета, нашият първи опит завърши преди да е почнъл  Cry Извадиха 5 фоликула и НУЛА яйцеклетки. И докотра и екипа не можаха да повярвът че липсват чйцеклетки.  Embarassed След два месеца ще се самофинансираме - да видим тогава какъв ще е резутата. на 37 години съм и ми иде да се гръмна

# 86
Добър вечер!
На 39 години съм.Решихме със съпруга ми ,след много години без бебенце и неустановено безплодие да направим инвитро.Правили сме лапароскопия,цветни снимки ,спермограми ,не мога да участвам във фонда ФАР защото имаме само една направена инсиминация
Моля посъветвайте ме къде да направя инвитрото ....Тъкмо се спра на клиника и прочитам нещо негативно.Така стана и с последната избрана от нас,която е в Солун...

# 87
Алекс, всеки ще ти препоръча клиниката и лекаря, които са му помогнали и после винаги ще има пък други, които няма да са доволни от там. Много момичета успяха в Истанбул, ама на- и там излезе, че има и "претупани" и не толкова доволни. Според мен, изберете си клиника, вижте й успеваемостта, може би зависи и какви са вашите проблеми и действайте. Надали ще намериш такава, за която да няма отрицателни коментари. Успех, каквото и да решите   bouquet

Вили, съжалявам много  Hug

Успех  на всички!!

# 88
Aleks, ако имате средства за чужбина бих те посъветвала за Истанбул. Клиниката в Мемориал използва доста близки методи на работа до добрите клиники тук в САЩ.

Извадиха 5 фоликула и НУЛА яйцеклетки.
Thinking newsm78
Не ми е много ясно кой трябва да се гръмне. Как се движеше естрадиола ти по време на стимулацията? какво им беше обяснението на докторите?  Thinking. Ако си имала добър естрадиол, надявам се не са ти наговорили как си направила празни фоликули, защото си на 37 години. А ако е нямало яйцеклетки още от началото, трябва да си проличи с ужасно ниски нива на естрадиола  Thinking
 Два дни преди пункцията имахме среща с анестезиолога и една от стажантките, която ни изнесе поредната лекция за ЧХГ инжекцията за узряване. Както тя каза: рядко, но имаме  случаи да не сме извадили нито една яйцеклетка поради неправилно поставена инжекция. Ако естрадиола ти е бил добър, най-вероятно си овулирала преди пункцията. ЧХГ инжекцията - Прегнил, Овидрел или каквото бият трябва да се сложи 36 часа преди пункцията, тука държат да няма големи отклонения (10 мин са приемливи, един час не е).  Хммм ... newsm78

# 89
  • Шумен
Darlena,много ти благодаря за отговора. прегнила ми беше сложен 34 часа преди пункцията. Естрадиол - не са ми изследвали. Божеее дано да е грешка и да си имам яйцеклетки. Обяснението на доктора беше, че това е природа,мен скоро ми откриха-преди една седмица и Хашимото. Доктора беше а и екипа много стреснати от факта,че няма една яйцеклетка при 5 фоликула. А аз се чувствам много зле - непълноценна и ми е просто супер гадно.  ooooh!
Мерси че Ви има момичета. Сега не знам накъде-дали има смисъл след два цикъла пак да пробваме, какво друго да направим  Embarassed

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 21:19 от vilism

Общи условия

Активация на акаунт