Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 109
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Слънце, ти си нашата гордост  Hug

dor4e, не си единствена  Hug В момента, в който пийна антибиотик, моментално се докарвам до това състояние  ooooh! Профилактично слагам едни глобули с млечни бактерии, за които е писала Дарлена. Сега сигурно ще ти дадат антибиотик вагинално и през устата ("Флажил" най-вероятно), партньорът също ще пие, независимо дали има симптоми и сте готови  Peace

# 61
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!!!! РУМЕНИ ,ЗАСМЕНИ И МНОГО БРЕМЕННИ!

Слънце - стискам палци това да е вашият опит  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Успех на всички чакащи мами!!!

# 62
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ

Много успехи на всички Миеринче, Слънце следя ви да знаете  Praynig

# 63
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ

Много успехи на всички Миеринче, Слънце следя ви да знаете  Praynig

Мерси миличка надявам се, че всичко за сега е наред при теб. Почивай си и събирай сили за последният и успешен опит Praynig Praynig Praynig Каза ли доки нещо за неуспеха, причина  newsm78 newsm78 Или отговорите само Господ ги знае Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 64
Благодаря ви, момичета.
Шоко, миличка, ти как си?

# 65
vilism не се притеснявай от пътуването.Аз след първата си пункция си полежах в болницата и после си пътувах с кола.Но след втората заради извадени 25 фоликула останах 1 нощ да спя в София . Не го мисли пътуването - пускате седалката назад и лягаш. Относно движенията продължаваш нормален начин на живот без вдигане на тежко и резки движения и това е . Някой казват,че движението помага ,но аз и на двата пъти си бях вкъщи.Но при вторият опит се разшетвах малко насам-натам и вторият беше успешен .
  Дано Баба марта да докара много положителни тестчета !

# 66
  • Шумен
Много Ви балгодаря за съветите и за стиснатите палци момичета. дано на този 8 март  получим най-желания и дългоочакван подарък. Да, Софиааа  и аз така мисля - както мразя прахосмукачката, нея ще избягвам, легена с прането ще го носи половинката Simple Smile а аз леко полеко ще си шетам и ходя на работа. Само ме притеснява,че съм на бюро но ще засичм и на вски половин час ще гледам да се разхождам.

Успех и близнаци дано ни даде Господ, Аллах,Буда и вси богове  Crazy

# 67
Здравейте, момичета Hug Честита Баба Марта и от мен! Записвам се да следя темичката, въпреки, че имам време до април, когато се надявам да започна първия си ин витро опит:) Ще се виждам с док към края на този месец, но има нещо, което не ми дава мира newsm78 Колко продължава цялата процедура - като се започне от противозачатъчните и се стигне до трансфера Praynig, с дълъг протокол, например. Питам, защото моят приятел не е в БГ, ще се върне в края на април, но има вероятност да се забави. Аз вече ще съм започнала противозачатъчните с априлския цикъл,  но зная, че той също трябва да си прави изследвания преди да даде материал. И ако връщането се забави, обричаме опита на провал... С две думи - кога ще ми "трябва" той Joy
Дано Баба Марта да ни донесе на всички така мечтаните две чертички  bouquet

# 68
  • Варна
Добре съм момичета благодаря ви че ме мислите общо взето док каза да си починем обяснението е че при поли кистоза имплантацията е затруднена ще пуснем отново малко изследвания при ендокринолог и може към началото на лятото да направим ЗЕТ. За сега почивка ходих малко на СПА и така.

# 69
  • София
Радост, добре дошла и да не се задържаш много тук! За случаи като вашия, хората са измислили процедура замразяване на еякулат, когато си дойде приятелят ти можете да замразите- струва около 200 лв, пък в деня на пункцията ако е тук да даде пресен материал още по-добре. Щом април започваш противозачатъчните, значи май месец след като ти дойде цикъла започваш стимулацията. Той трябва да направи СПИН, васерман,хепатити и евентуално миктобиология, но те могат да се направят и деня преди трансфера...

# 70
  • Варна
 bg bg bg ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК

Честит празник на всички именници   bouquet

# 71
Радост, най-добре попитай доктора си кога точно ще трябва приятелят ти да е тук, защото май във всяка клиника  процедират по различен начин. А иначе материалът му ще ти е нужен в деня на пункцията. При дългия протокол (поне при мен беше така) бях 21 дена на противозачатъчни, после трябваше да отида на УЗД и хормони (на 21-вия ден) и да започна блокажа с декапептил, после ме викаха след 9 (или 10 дена, не помня) пак на хормони и трябваше да започна същинската стимулация. Естрадиолът ми обаче беше висок и нещата се забавиха с  още няколко дни. При същинската стимулация намалиха декапептила и включиха гонал. (като през 2 дни ме викаха на преглед + хормони). Това продължава средно между 10-12 дена. После 1 ден почиваш и на следващия си на пункция (тогава трябва материал от партньора). Общо при мен всичко започна на 13.01, а пункцията ми беше на 29.02. За трансфер предварително никой не може да ти каже- може да е 2-ри, 3-ти, 5-ти ден. При първият ми опит трансфера ми беше на 2-ри ден, сега ще е на 5-ти. Зависи колко яйца ще имаш и как ще се делят.
 Пак казвам- при мен нещата малко се позабавиха, но общо взето май около месец си трае дългия протокол.
Не знам кога в твоята клиника ще искат изследвания от приятелят ти така, че най-добре е да попиташ док. Успех!  bouquet

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 11:40 от слънце

# 72
              bgЧестит празник на всички българи! bg

Честито и на именниците!

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 10:41 от слънце

# 73
Имаме 14 оплодени инвитро  newsm03 Дано се развиват добре. Казаха, че трансфера ще е в понеделник. Моля се да стане този път Praynig Praynig
ще стане, че ще има и за второ. късмет и кураж в понеделник.

# 74
 bg ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!!

Честито и на именничките    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 14:48 от Ivi 1977

Общи условия

Активация на акаунт