Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 107
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
dor4eto48 и на мен ми го откриха преди 15 дни, това е съсирване на кръвта мила....
А защо решиха да ви изследват за тромбофилия и антифосфолипидни антитела изобщо? Rolling EyesИма ли някакви показатели за това?Аз питах доки дали да ги изследвам,ама тя каза,че нямало нужда-нямала съм.Е как разбра? newsm78

Слънце,честито!Цяла детска градина са ти извадили! Peace

# 46
  • СОФИЯ
Днинджи докторката ми ми пусна генетични изследвания и от там се установи тромбофлибията.

# 47
Благодаря ти ,Миерински  Hug само се чудя моята лекарка как разбра,че аз нямам,ама 'айде.... Laughing Това,че имам едно дете не означава,че не съм си била и тогава с тромбофилия или антифосфол. антитела,нали? newsm78 А с биопсията дали се изследват и антифосфол. антитела или са само НК клетки,знаете ли? newsm78

# 48
Еееее не, при мен "хубавите" новини нямат краййййй сега сам се обзавела с бактериална май вагиноза, не било гъби ми казаха, че какво ще е туй пак чудо ??? И какво, кка се се прави, лекували се? Някой имал ли е моля, нека сподели лекували се това нещо и колко време ... иде ми да се  #2gunfire #2gunfire

Джинджъ в моята клиника (КИРМ) имат навика да пускат всякакви изследвания освен едната цел другата е да си подсигурят заплатките май  #Cussing out

# 49
Ааааа това за пускането на изследвания в някои клиники за щяло и нещяло до болка ми е познато .... Laughing Ама тук е обратното -аз ги карам,а те не щат  Laughing Laughing
За бактериалната вагиноза не се притеснявай.Най-често срещаната инфекция,лекува се с антибиотици.И лактобацили сигурно ще ти предпишат за възстановяване на бактериалната флора....и това е.В зависимост от това каква е точно,може и половинката да трябва да се подложи на лечение.

# 50
  • София
Момичета, изследванията за тромбози се пускат след случаи на спонтанни аборти и след неуспешни опити ин-витро....

# 51
Момичета, изследванията за тромбози се пускат след случаи на спонтанни аборти и след неуспешни опити ин-витро....

Да, така е,

# 52
  • София
Слънце, направо ме уби- супер бройка си докарала......заслужаваше си дългото чакане на старт.....
с тази бройка ще има и за братче или сестриче догодина Hug Hug
Хайде пази се сега, много протеини и диета Hug Hug и докладвай колко са се оплодили... Hug

# 53
Имаме 14 оплодени инвитро  newsm03 Дано се развиват добре. Казаха, че трансфера ще е в понеделник. Моля се да стане този път Praynig Praynig

# 54
  • Шумен
Здравейте момичета,не пиша но Ви следя-на мен ми предстои пункция в понеделник, на 5 март. Както всички ни и аз се притеснявам,на нас ни е първа и живот и здраве успешна инвитро процедура.Опитвам се да се настроя положително и Ви следя. Късмет на всички ни. Притеснява ме това,че сме на 400км от София и трябва да пътувам, също и за движенията след трансфера.успех на всички ни  Praynig

# 55
  • СОФИЯ
слънце браво миличка Hug Hug Hug шансът ти за успех е много голям и ще се радвам всичко да е наред  Hug Hug Hug

vilism добре дошла сред нас мила и да не се задържаш много в темата. Успех  Hug Hug

# 56
Нареждам се тук при вас   bouquet
Предстоящо инвитро до месец два  Praynig

Слънце браво миличка   bouquet

# 57
  • София
Слънце, успех на трансфера! Стискам ти палци!
Ивка успешен старт!

# 58
Честита Баба Марта на всички!!! Живи, здрави, румени и засмени Hug
слънце, разкошни новини  Hug Hug Hug Дано това да си е вашия опит  Praynig Praynig Praynig
dor4e, не се плаши не е болка за умиране. Лекува се с Флажил (метронидазол) за 10 дни до две седмици. Получава се в следствие на нарушаване на баланса на микрофлората ти, т.е. намалели са ти млечнокиселите бактерии дето са ти подържали ниско рН-то и анаеробните са се възползвали и са пораснали повече отколкото им се полага, не е заразно и не си го пипнала от никъде. Тука не лекуват половинките, в БГ май зависи къде се паднеш. Може да намалиш сладкото (ако изобщо си хапваш такова), но най-вече стреса (а, сега де, задача с повишена сложност Wink), когато отслабне имунната система се пообъркват нещата. Има един препарат, от който повечето потребители са много доволни, но не знам как да си го набавиш в БГ, два щама на специално тествани млечнокисели бактерии, които са доказани клинично, че имат ефект (надявам се производителите не лъжат).
http://www.amazon.com/Jarrow-Formulas-Fem-Dophilus-Capsules/dp/B0013OUK3E

vilism, успех на пункцията в понеделник  Praynig  Praynig Praynig
Ivka_com, успешен старт и по-важното - успешен финал  Praynig Praynig Praynig

# 59
Слънце, страхотни новини!!!!!Сега да се развиват добре до понеделник и след това да си ги топлиш следващите 9 месеца!
Вилисим, успех в понеделник!
Ивка, добре дошла!Пожелавам ти да ти е първи и последен опит!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт