Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 098
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ама нали е с УЗИ трансфера,мен това ми е най-важно честно казано,другото все тая,навсякъде е различно ooooh!

# 721
  • София
Ама нали е с УЗИ трансфера,мен това ми е най-важно честно казано,другото все тая,навсякъде е различно ooooh!
о, дааа, като понатиснат и с него е веселба  Joy Joy
а доскоро преди трансфера пускаха един филм с едни леещи се води, както на човек му се вършат разни работи  Crazy

# 722
  • София
Е,най-много да се напикая,то все едно  не сме правили резили и друг път JoyАз каквато съм пикливка,през час съм до ВЦто ooooh!Гледай шоу Crazy
А но шпа инжекция ли е или хапчета дават?

# 723
  • София
Тази тръбичка не се ли нарича катетър - просто е мек.

"Катетър" по принцип е маркуч, който се пъха в пикочния канал, той завършва с торбичка. Слага се когато те упояват, за пишкаш във въпросната торбичка и да не се подмокриш  Hug

На мен никаква инжекция не са ми били и свещичка не са ми слагали. Казаха да пишкам, качиха ме на магарето, промиха влагалището с нещо гадно и вкараха ембриончето  Peace

# 724
Тази тръбичка не се ли нарича катетър - просто е мек.

"Катетър" по принцип е маркуч, който се пъха в пикочния канал, той завършва с торбичка. Слага се когато те упояват, за пишкаш във въпросната торбичка и да не се подмокриш  Hug

Деси, права си, че това, което си описала е катетър, но не само това.  Simple Smile Има различни видове. Ето мой не много добър превод от Уикипедията:

"В медицината катетър е тръбичка, която може да бъде вкарана в телесна кухина, канал или кръвоносен съд. Така катертрите позволяват дренаж, вкарване на течности или газове или достъп с хирургически инструменти." http://en.wikipedia.org/wiki/Catheter
  bouquet

# 725
  • София
Деси, права си, че това, което си описала е катетър, но не само това.  Simple Smile Има различни видове. Ето мой не много добър превод от Уикипедията:

"В медицината катетър е тръбичка, която може да бъде вкарана в телесна кухина, канал или кръвоносен съд. Така катертрите позволяват дренаж, вкарване на течности или газове или достъп с хирургически инструменти." http://en.wikipedia.org/wiki/Catheter
  bouquet

Приемам забележката  Hug Но тук първосигнално реагирахме, че става въпрос за уретрален катетър, който не се използва при трансфер  Simple Smile

# 726
  • София
И така,опит номер 2 при мен официално започна днес,на 2ри ден от МЦ,с поставяне на новата за мен и явно за доста момичета инжекция ЕЛОНВА.Викат ме чак на 7ми ден,събота,за пускане на хормони и преглед Praynig Praynig Praynig

# 727
Иванка, Виви   bouquet. Гледаме се, започна втора фаза - тати се върна на работа, мама е сама вкъщи с бебо, да я видим сега как ще се справи. И днес съм се заровила да чета за кърменето, че както уж всичко беше ясно, сега един куп неща вече хич не са ми ясни.  ooooh!. Форума ми действа разсейващо и ми помага да излезна от някакви гадни хормонални настроения след раждането.
Пожелавам на всички пишещи тук много скоро да имате "проблеми" подобни на моите  Wink Hug

# 728
Дарлена,неволята ще те научи  Laughing.А педиатъра си знае работата,щом го питаш ще казва.Ще бъдеш перфектната мама с най-послушния Борис  Hug. Щом ти действа разсейващо влизай и разказвай за проблемите си,белким и нас ни прихванат Peace. Мъжа след работа включва ли се в къпане и смяна на памперс?

# 729
Днес ми беше пункцията. Имам само 5 хубави яйцеклетки, две дегенеративни и три празни фоликула Sad  Сега ще чакам да разбера колко са се оплодили.

# 730
  • СОФИЯ
Днес ми беше пункцията. Имам само 5 хубави яйцеклетки, две дегенеративни и три празни фоликула Sad  Сега ще чакам да разбера колко са се оплодили.

Ванеска стискам палци миличка всичко да стане както ти искаш и да стигнете до щастливите  EFP EFP EFP  Hug Hug Успех

# 731
Днес ми беше пункцията. Имам само 5 хубави яйцеклетки, две дегенеративни и три празни фоликула Sad  Сега ще чакам да разбера колко са се оплодили.

Ванеска стискам палци миличка всичко да стане както ти искаш и да стигнете до щастливите  EFP EFP EFP  Hug Hug Успех
Hug Hug Hug

# 732
Днес ми беше пункцията. Имам само 5 хубави яйцеклетки, две дегенеративни и три празни фоликула Sad  Сега ще чакам да разбера колко са се оплодили.
Успех и от мен и стискам палци всичко да мине ок Praynig Praynig Praynig

# 733
vanesssa успех!!!  Hug
Аз се сдобих с цистит и започвам антибиотик.  Sad

# 734
  • София
Дени,не стана ли време за тест,бе ,мила? newsm78Много стиснати палци!

Аз днес съм 5ти ден от МЦ и 2ри,откакто ми сложиха тая инжекция еднократна за стимулация.Честно казано,чувствам се подута,болят ме гърдите и яйчниците.Дано това е добър симптом на растящи фоликули CrazyНа преглед съм чак в събота,а в неделя на вливка за НК клетките Peace

Общи условия

Активация на акаунт