Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ани, това е добър знак. Всичко ще е ок.

# 736
Вчера като ходих на лекар заради подутия крем и болките (то се оказа и температура и цистит) се разбрахме,че в събота ще си направя един пиклив тест. Аз малко се обърках по принцип кога трябва да ми дойде, 14 дни след овулацията или 14 дни след трансфера.  newsm78 На егохрафа се видяха едни огромни яйчници, напълнени с течност. Корема ми голям все едно съм с 4ти месец. Матката ми е уголемена с много дебела лигавица ама това може да означава или,че ще ми дойде като река или че съм бременна.  Rolling EyesЗа съжаление не може да се види още дали има имплантиране. Ще си почакам до събота ама толкова  ме е страх какво ще покаже теста, че сигурно ще припадна от нерви докато чакам 5 минути. Притеснявам се много ,че трябва да го пия тоя антибиотик сега,но доктора ме убеждава,че на този стадий,ако съм бременна, не е опасно за плода.

# 737
Според мен, ако има имплантиране е нужно време докато се прикачи бебето към кръвоносната ти система. На толкова ранен етап мисля че не е фатално да пиеш антибиотик. Важно е и да изчистиш инфекцията, по- скоро тя би могла да попречи на развитието на бебето. Колко дни трябва да го пиеш този антибиотик?

# 738
7 дни ще го пия. Трябва да го изпия до край.

# 739
7 дни ще го пия. Трябва да го изпия до край.

Оффф цяла седмица, с хомеопатия, чайове няма ли да стане?!

# 740
Абе явно не. Не съм се оплаквала от години от проблеми с цистити и бъбреци ама като ме хванат .....Тея бактерии в урината трябва да се елеминират щото после по-лошо. Доктора каза,че трябва да го изпия до последната таблетка иначе бактериите стават резистентни и следващия път ще е много по-трудно ако ме хване. По принцип тук много рядко изписват антибиотици,обаче явно се налага  Confused

# 741
denise78  аз също бях с цистит след трансфера. Предписаха ми Неоринал или червена боровинка. Става и за бременни.  Мина ми за 3 дни  Hug Hug
Успех!!!!

# 742
Вчера като ходих на лекар заради подутия крем и болките (то се оказа и температура и цистит) се разбрахме,че в събота ще си направя един пиклив тест. Аз малко се обърках по принцип кога трябва да ми дойде, 14 дни след овулацията или 14 дни след трансфера.  newsm78 На егохрафа се видяха едни огромни яйчници, напълнени с течност. Корема ми голям все едно съм с 4ти месец. Матката ми е уголемена с много дебела лигавица ама това може да означава или,че ще ми дойде като река или че съм бременна.  Rolling EyesЗа съжаление не може да се види още дали има имплантиране. Ще си почакам до събота ама толкова  ме е страх какво ще покаже теста, че сигурно ще припадна от нерви докато чакам 5 минути. Притеснявам се много ,че трябва да го пия тоя антибиотик сега,но доктора ме убеждава,че на този стадий,ако съм бременна, не е опасно за плода.
Денис стискам палци  Praynigза добри новини в събота а до тогава дано д ати поотшумят оплакванията. От кога започваш антибиотика. Кръвен тест няма ли да правиш или направо пиклив? Пиши за резултата Hug

# 743
От вторник пия антибиотик. Май малко ми поолекна..... Ама корема ми е още подут. То аз нещо тези дни трудно се справям с wc-то.  Embarassed Няма да правя кръвен тест.

# 744
От вторник пия антибиотик. Май малко ми поолекна..... Ама корема ми е още подут. То аз нещо тези дни трудно се справям с wc-то.  Embarassed Няма да правя кръвен тест.
Относно WC - то и аз имах същият проблем, но ми обясниха че е от прогестероновите препарати.

# 745
Кой ще пусне новата темаааа  Heart Eyes

# 746
хайде някоя бременелка да ни пусне темичка и да ни поръси обилно с прашец, моля! и предварително благодаря  Embarassed

# 747
Така по повечко прашец да има МОЛЯЯЯЯЯ  Joy Joy Joy

# 748
  • СОФИЯ
Да МОЛЯ повечко прашец  Joy Joy Joy

# 749
и аз под пороя от прашец. наесен като гледам всички сме се приготвили да забременяваме...

Общи условия

Активация на акаунт