Бродирана красота - Гоблени 93

• 86 891
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Дам, особено този с фазана е уникален просто, някъде бях срещала и негова схема.
Браво!   bouquet

# 286
  • София
eldorado_f, голяма красота   bouquet

# 287
  • UK/София

eldorado_f , много са хубави!На Казанлъшки гоблен ли са?Аз много харесвам техните гоблени, но някои по цветова комбинация са ми странни.Както на Райската градина ( количката с цветята) сините листа на дърветата, или пък прекрасен пейзаж и лилави покриви на къщите....... newsm78

# 288
  • Балчик
eldorado_f, прекрасни гоблени. може ли да помоля за схемата на голото момиче на плажа? djemma@abv.bg

Магнолиите наистина се шият толкова леко и с такова удоволствие, че днес- утре ще съм готова и с втората, ако имам време да шия:

# 289
Джемма тези магнолии на каква панама се шият

# 290
Момичета и аз да похваля с моите  няколко творения    http://ditodito.snimka.bg/tapestries/gobleni.65920 … sp;    

А това е етапче от Пълнолуние   http://ditodito.snimka.bg/tapestries/gobleni.659204.26540524 малко съм бавна с шиенето,ама мисля че става добре!Какво ще кажете като за първи гоблен с различни бодове?Справям ли се?

# 291
  • София
ditodito , екстра става   bouquet

аз съм с ужасна настинка и само клюкарствам тези дни....хич не мога да се фокусирам да шия

# 292
  • Варна
Към момичетата от Варна - знаете ли къде мога да открия рамчици от тези кръглите без стъкло, които приличат на гергеф, с халкичка отгоре за закачане (ама го обясних...). Успях да отида само в магазина с/у Рощок, но там няма такива.

# 293
Eldorado_f, браво! Завидна колекция имаш.
ditodito мисля, че се справяш чудесно. И аз започнах "Пълнолуние"-то (много благодаря на услужливи момичета тук от форума  bouquet), обаче си поръчах от 8888.bg черна панама от тази по-евтината. Жената каза, че е унгарска. Ми много твърда, бе... Crazy като я нагъна и не успявам да си хвана гергефа hahaha дано омекне в процеса на шиене, че оттук въртя, оттам въртя...направо е като картон - не мога да си докопам игличката Joy

# 294
  • София
 didida , моята панама е същата... на половината ушита пума поомекна малко  Laughing

# 295
Не надявай се - не омекне, аз само на унгарска и на Гамма шия - само за това я харесвам, че е твърда Wink

# 296
  • sf
Някой да е шил или срещал ушит "Пълнолуние" /пумата/ на Аида 16?
Изпадна ми такова парче и се чуда дали да не я ушия на такава  Thinking

# 297
Изгубила съм конец с номер 7100 на Puppets, никъде в магазините го няма, в интернет също. Намира ли се на някоя от вас такъв конец?  #Cussing out #2gunfire

# 298
Аз също си поръчах панама от 8888, от по-евтина. Обаче на мен пък ми харесва, че е по-твърда. Не ми бяга от кебапчестите пръсти толкова лесно.  Laughing Все пак като че ли омекна, но мнооооооооооооого малко.

# 299
  • Балчик
Джемма тези магнолии на каква панама се шият

В оригиналната комплектовка са на Evenweave 27, но става и на Аида 14.

Общи условия

Активация на акаунт