Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 124
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. София
В темата твърде често се налага да трия лични данни на дистрибутори, покани за информация и включване в структури на различни потребители. Старая се да запазвам полезната информация и да трия от постовете само забранената във форума. Напомням, че можете да бъдете санкционирани за постове, които съдържат информация, която не е допустима и предупреждавам, че вече ще трия целия пост, а не просто ще го редактирам, без значение колко полезна и важна за другите информация се съдържа в него.

# 226
  • София
Съгласна съм с Марая.

Пък и тези услужливи с информация за спонсори и тн. потребители, на  мен са ми много съмнителни с "регистриран" и 0 Публикации!
То, не бяха линкове към електронни магазини, самореклама или пък препоръка на спонсор!  Confused

Пишете на лични ако има подобни въпроси в темата?

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 10:14 от Kиkи

# 227
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Много съм впечатлена от споделеното за дамските превръзки.Ще купя на дъщеря си, че тя в първите два дни от цикъла е като парцал от болката! И ще споделя след това за ефекта!

# 228
Дидка, за болезнен цикъл има превръзки за КРИТИЧНИ дни и критични нощи, но се започва пак с нефритена свежест. Всъщност, след като цикъла е свършил, всяка сутрин или вечер след тоалет, се поставя превръзка нефритена свежест, по избор, аз предпочитам ментол. В опаковка са по 20 броя, това е почти периода след който ще имаме цикъл и  започваме  с критични дни и нощи. Те не се използват постоянно, в опаковка са по 8бр.- сутрин слагаме една от дневните, следобед още една / през останалото време, тези които си ползваме по принцип/, вечер слагаме от нощните.
След цикъла добре еда се направи и 20 дни с ЕНЕРГИЯ ТРАВ-  всички стъпки, които описах е един курс, след които няма да има проблем с болезнения цикъл-  за сега отзивите са такива /а и лично съм изпитала действието им/. Ако цикъла е обилен и продължителен, също се регулира..
Желая успех!
Съжалявам, че нямам много време, бих писала много за продуктите, но ако някой зададе конкретен въпрос за даден продукт, мога да споделя-така ще е по полезна информацията мисля.
Чао за сега!

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 14:06 от van70

# 229
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
van70 благодаря ти за изчерпателните разяснения, които са много полезни! Сигурна съм, че ще има ефект! Още днес ще ги поръчам!

# 230
Здравейте момичета
кой е шампоана за пърхот и доволни ли сте от него

# 231
женшеновия, но всички шампоани на тиан де се ползват задължително с балсама тогава ефекта е пълен, слага се по 1-2 капки и не се пени, но това да не те притеснява

# 232
Аз пък мисля, че е Златния джинджифил  Thinking

# 233
женшеновия, но всички шампоани на тиан де се ползват задължително с балсама тогава ефекта е пълен, слага се по 1-2 капки и не се пени, но това да не те притеснява
Аз пък мисля, че е Златния джинджифил  Thinking
благодаря, ще пробвам женшеновия комплекс

# 234
Синът ми имаше пърхут и използваме жен-шен- в началото се засили и той се притесни, но му казах, че това е изчистваш момент, след две седмици всичко стана Ок.
Освен пърхута косата става здрава, лъскава, лесно се реши, изглежда сякаш е правена прическа, израсна и нова коса особено отпред. Корена от жен-шен, който е вътре в шампоана една колежка е поставила в друг шампоан /марката няма да кажа естествено, но е доста известна/ и познайте какво се случва с него????....ами просто се е стопил-сами преценете какво сме ползвали до сега, вярвайки на реклами и марки.
Джинджифила е за съборея, също нормализира кръвното, защото стимулира кръвообръщението, /има загряващо действие/.
От шампоана ротив оплешивяване има няколко мъже плешиви, ксоито имат вече по 5-6мм. коса.
Имаме и мъже, които ползваха за побелели коси шампоаните и след няколко месеца потъмняха косите им..Всички шампуани имат лечебен ефект при даден проблем. скъпички са, но са в голяма опаковка и се използват 6-7 мес. дори повече, това е един курс.
 Не се пенят, само в началото малко, нямат пенители.
Уникални шампоани, УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ...това мога да кажа.

# 235
Здравейте,от скоро и аз съм в тази компания,страшно съм доволна от продуктите,които съм ползвала досега,но имам един въпрос относно активаторите за растежа - някои ползвал ли ги е и доволни ли сте от тях?  Simple Smile

# 236
Да, аз гиползвам, но е добре да се ползва шампоана, балсама и тоник-активатора.
 Тоник-активатора се ползва заедно с тях, но само първия месец -сутрин и вечер се втрива в корените, след което се продължава само с шампоана и балсама. Косопада спира, косата  има много силен блясък, отпред си виждам наболи нови косъмчета.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 15:42 от van70

# 237

от кое се слага по 2 капки ти да не си с къса коса

# 238
от шампоана на дълга коса малко повече т.е. 3-4 капки и не се пени не се притеснявай

# 239
Моята спонсорка ще има презентация в Русе, ако някой се интересува, пишете на лични  Peace

Общи условия

Активация на акаунт