Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 020
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
По-нагоре писах, но ще се повторя - няма такса за регистрация в Тианде, а основната цел е точно продажбата и потреблението на продукти. Не знам как стоят нещата в ЛР. Явно имаш лош опит или някой ти е изпратил по-агресивна покана. Нямам информация това да е практика на фирмата, но пък всеки дистрибутор си решава сам как да работи - за да ти изпратят подобен мейл, няма как да ти налучкат пощата, нали?
Пирамидалните продажби, за които става въпрос в цитирания от теб текст са съвсем друго нещо, но то е различно от мрежовия маркетинг  Peace
не виждам голяма разлика, след като потребителя се регистрира на твое име и след това, печелиш от неговите покупки проценти, класическа пирамида и пак казвам нищо срещу марките като качество, не съм ги пробвала , не мога да кажа Simple Smile Просто не искам да ме правят на тъпа, да ми пращат имейли как ще ми се промени живота или както в тоя форум видях "на мен и на цялото ми семейство" - айде стига момичета, говорим за козметика все пак. Peace

# 376
да забравих да добавя че и спиралата която е на промоция със серума е страхотна,с едно нанасяне става наситено и издължава миглите поне при мен

# 377
По-нагоре писах, но ще се повторя - няма такса за регистрация в Тианде, а основната цел е точно продажбата и потреблението на продукти. Не знам как стоят нещата в ЛР. Явно имаш лош опит или някой ти е изпратил по-агресивна покана. Нямам информация това да е практика на фирмата, но пък всеки дистрибутор си решава сам как да работи - за да ти изпратят подобен мейл, няма как да ти налучкат пощата, нали?
Пирамидалните продажби, за които става въпрос в цитирания от теб текст са съвсем друго нещо, но то е различно от мрежовия маркетинг  Peace
не виждам голяма разлика, след като потребителя се регистрира на твое име и след това, печелиш от неговите покупки проценти, класическа пирамида и пак казвам нищо срещу марките като качество, не съм ги пробвала , не мога да кажа Simple Smile Просто не искам да ме правят на тъпа, да ми пращат имейли как ще ми се промени живота или както в тоя форум видях "на мен и на цялото ми семейство" - айде стига момичета, говорим за козметика все пак. Peace
Хайде ако обичате да не оспамвате темата,щом се чувствате по някакъв начин прецакана воала-не се включвайте и толкоз,загубата от това че не опитахте продуктите си е само ваша,хората сами предпочитат да се включват т.к. отстъпката за дистрибутори е много голямаа не даваш нито стотинка за да станеш такъв.Бях за кратко дистрибутор и на ЛР там политиката е съвсем друга,на мен с извинение ми одраха кожата при всъпване в дистрибутор 75лв платих преди 3години за дистрибуторски първоначален пакет и отстъпката после е мизерна,а цените бомбастични-ето там е обирджийница

# 378
Да се включа и аз Simple Smile  Бях на промоция на тези продукти. Много хубави неща ни казаха за тях - всеки да намери по нещо за себе си. Ама то си е естествено да ги хвалят, аз нали съм си ТомА Неверни..... Купих си само от масажното масло, че имам болки в гърба. Много тежка ми се стори миризмата му, но след две вечери мазане ми поотминаха болките. Да се надявам, че е помогнал.  Но най ме вълнува този комплект за поникване на коса. Някой тук ЛИЧНО ползвал ли го е и има ли ефект наистина?  Thinking

п.п. Не успях да изчета всичко дотук, но защо толкова се спори дали е пирамида, дали не е и т.н. Не е ли темата дали са действително добри и действат ли наистина тези продукти?

# 379
Някой има ли новия каталог за 2013г. ?

# 380
Влизам да споделя впечатление от маската за лице от стрити перли- ами разтворих я в топла вода,много ми напомня на маската с аспирин или хума....1сл прах е достатъчна за една апликация с двойно нанасяне..стои 10-15 мин и преди да е започнала да се рони я отмих с топла вода....наистина ми поизсветля лицето ,но изсушава кожата май......ще видя как ми е лицетоутре  и ще пиша тук отново.....сега се пипнах-по челото имах един ситен обрив,който поне за сега май го няма...утре ще пиша отново.... Grinning

..ами-да....на сутринта лицето ми беше с избистрен порцеланов тен и изглеждаше със здрава и стегната кожа,въпреки,че непосредствено след измиване на маската кожата ми беше леко изпръхнала....обичайно си ме леко поизсъхнала вече кожата/на 42г /,особено под очите,но в деня след маската не беше така......мисля,че ще продължа да я ползвам, чувала съм ,че перлите имат отношение към тена и петната и плътността на кожата......доволна съм,дори доста от тази маска Simple Smile.....нямам никаква връзка с фирмата производител -само им харесвам нещата Hug Пожелавам топъл снежен ден на всички Grinning

иска ми се да си избера някакъв флуид вместо крем за моята кожа/ако е с УВ фактор-идеално/...ако някой е пробвал нещо -моля да ми пише.... Simple Smile

# 381
Някой има ли новия каталог за 2013г. ?

Сегашния каталог е за 2012 и 2013 г.
Доколкото знам само допълнителна притурка с новите продукти ще има  Peace

# 382
Привет и от мен Simple Smile От скоро съм дистрибутор на tiande и от около 3-4 месеца ползвам продуктите им. Досега неприятни изненади не съм имала, тъкмо обратното. Имам много суха кожа и през зимния период цялото ми лице става в лишеи. От около месец ползвам овлажняващия крем  с овча плацента и от лишеите няма и следа. Ще се радвам, ако мога да помогна с информация за продуктите. Аз съм от Варна и офиса работи дори и в събота. Организацията е много добра.

# 383
Записвам се и аз тук, отскоро съм дистрибутор с цел да си купувам продуктите с отстъпка.
Смятам някаква маска за лице да си взема първоначално Grinning

# 384
Момичета,след като прочетох няколко такива отзива от руските форуми Софи, я очень вас понимаю!!! Сначала моя соседка посоветовала мне эту косметику, мы скупили сразу наверно половину каталога. Всё было здорово, черные точки на лице ушли, мимическая морщинка на лбу тоже исчезла буквально за неделю. Этому я вообще была рада несказанно. Я рассказала о своей радости маме, но она посоветовала пока перейти на что-то другое и отложить эту косметику. Я перестала ей пользоваться и через неделю-максимум две, вернулась и моя морщинка на лбу, точно такая же, как и была, а вот с лицом начался кошмар. Заместо моей чистой и мягкой кожи, которой я всегда гордилась, у меня пошли прыщи, которых никогда не было, черные точки. Весь набор в общем. Конечно с косметикой пришлось попрощаться. Поэтому ваш результат мне знаком. Пользуешься-есть результат, перестаёшь-всё обратно и даже с ухудшением. Думаю, что там всё не просто в составе. Больше Тианде я не пользуюсь. Хотя это дело каждого.

то направо се стреснах,има ли от вас такива които са ползвали вече някои неща,но вече са ги превършили и не ползват друго от тианде за в момента,за да се види дали след като спрем да я ползваме не започва обратен ефект. Политиката за да я ползваме постоянно

# 385
Ползвала съм само от трите вида пасти за зъби, крема с овча плацента  и двата вида пластири за болка. Но засега нищо не съм спряла, че да видя има ли обратен ефект. От крема съм много доволна, както и от пастите. За пластирите може да се каже, че има някакво пристрастяване, но по-добре да си лепиш лепенки, отколкото да пиеш хапчета Simple Smile

# 386
Аз по принцип имам хубава кожа безпроблемна,както момичето чието съобщение цитирах и неми се иска да си разбазикам данните с тази козметика,имаше и други такива отзиви че в началото страхотна козметика лицето се избистря и т.н.,но като се спре нещата се връщат само че още по влошени

# 387
моята е много суха и особено в зимния период каквито и кремове да съм ползвала до сега не са ми помагали, но с този е просто идеално. Ти някакви продукти на фирмата ползвала ли си? Не съм пробвала декоративната им козметика, но тя като цяло мисля, че им е най-слабата от всички продукти. Следващото, което смятам да опитам са шампоаните, има много добри отзиви за тях.

# 388
Да по-нагоре писах кои неща ползвам,но тепърва се запознавам с тази козметика,четох много хубави отзиви и моите неща вече проявяват ефект обаче като прочетох това и се стъписах.Да не ми отпадат миглите като спра серума да речем  newsm78 направо съм в чуденка. Рускиня съм и вярвам в руската козметика,но знам ли

# 389
Да споделя и аз: майка ми изразходи една опаковка от плацентния против бръчки, след това ползва на друга марка (защото й подариха), а сега пак ползва плацентния + околоочния от същата серия - доволна е много, няма оплаквания. Свекървата също изхаби един плацентен, други приятелки, които са ползвали от тази серия или от тибетските билки също не са се оплакали. Дистрибутор съм от април месец  Peace
Оплаквания съм имала само от един околоочен от серията ЗенФей, но жената си каза, че е с много чувствителна кожа и почти от всички кремове прави реакция. Имам приятелка също с чувствителна кожа, която си взе от плацентната серия и е много доволна.
Шампоаните са им страхотни, а за декоративната козметика писах и по-рано, че съм доволна от всичко ползвано досега  Hug
Недоволни винаги ще има, както е със всичко - аз вече вярвам само на личния си опит, каквото и да ми говорят. Ползвала съм много скъпи и прехвалени козметики с нулев или още по-лош ефект, но с всяко нещо е така - трябва да ти пасне точно на теб, което няма как да разбереш, ако не пробваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт