Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 999
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм Елена Деянова - Пещера   bouquet

# 361
Ще може ли някоя да ми прати каталог по пощата със пощенски запис, в момента не мога да го взема, а определено има интерес към продуктите на фирмата.
Писах Ви на ЛС но не ми отговорихте..няма проблем да ви го изпратя, пишете ми адреса си- просто ми отговорете на ЛС.БЛАГОДАРЯ!
Здравейте, извинявам се, не съм забелязала писмото Embarassed Благодаря на всички потребителки, които се отзоваха, вече намерих кой да ми го прати.   bouquet

# 362
Някой използвал ли е вече превръзките и какви са ви отзивите ?
В предишни страници съм писала за превръзките...ползвала съм ги, регулирах си цикъла /няколко месеца не спираше по 20 дни/. Има и вече киста която трябваше да бъде оперирана на младо момиче, която я няма след 3мес ползване, заедно с двата чая-първо 20 дни нефритена свежест, след което ЕНЕРГИЯ ТРАВ плюс чая. Уникални са, хормонални нарушения, болезнен цикъл, репродуктивни проблеми, кисти, миомни възли и т.н. От представителите от Русия знам, че в Москва има клиника, която работи с тези превзръзки. Могат да се ползват и без да има проблем, за профилактика, ЗА ДА НЯМАМЕ ТАКЪВ..

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 11:09 от van70

# 363
Купих си очната линия и незнам стара ли е уж пише че си е в срок, но като сложа и като мине малко време цялата се рони и пада... другите неща може и да са хубави но декоративната козметика май им куца?! Някой друг ползвал ли е очната линия, може само моята да е такава

# 364
аз им получих реклама на тези, поредната пирамида момичета, не им се връзвайте

# 365
Благодаря за загрижеността, gergana__sf , но повечето пишещи тук вече сме се "вързали"  Laughing
Защо смяташ, че е пирамида? Фирмата не е с нищо по-различна от Ейвън и Орифлейм например, освен с качеството на продуктите. Освен това никой никакви пари не ти иска, нито те задължават да правиш поръчки всеки месец на определена стойност  Peace

vicky_7 , ползвала съм две от спиралите, гланцове за устни и лак и съм много доволна, но от очната линия нямам впечатления.

# 366
ами другите неща още не съм взимала ама за о4ната линия много кофти се рони все едно е  стара

# 367
Благодаря за загрижеността, gergana__sf , но повечето пишещи тук вече сме се "вързали"  Laughing
Защо смяташ, че е пирамида? Фирмата не е с нищо по-различна от Ейвън и Орифлейм например, освен с качеството на продуктите. Освен това никой никакви пари не ти иска, нито те задължават да правиш поръчки всеки месец на определена стойност  Peace

vicky_7 , ползвала съм две от спиралите, гланцове за устни и лак и съм много доволна, но от очната линия нямам впечатления.
Много хора реагират, че това е пирамида...мисля, че е на пирамидален  принцип, но в никакъв случаи пирамида. Наистина в тази компания се успява, наистина има много по гъвкав и лесен маркетинг. тук няма задължителни покупки всеки месец както в други. Всеки записал се дистрибутор дава шнс на свои близки, познати и приятели да ползват 35% отстъпка от каталожна цена и така гради своя потребителска мрежа, а въз основа на структурния обем /балове /компанията начисрява месечен бонус- много справедливо според мен и лесно за да УСПЕЕШ. Всеки записан изгражда своята мрежа и своя бизнес- АКО ГО ИСКА РАЗБИРА СЕV
Аз никога не съм се занимавала с мрежов маркетинг а в Тианде успях и то много лесно и бързо, така че всеки може да го направи, зависи кой какво иска - дали да остане потребител с отстъпка, или да прави мрежа от потребители. Но тук се успява благодарение на качествените продукти, няма друга причина-МОЕ МНЕНИЕ от опита ми в ТИанде.
Дяано не съм досадила с това инфо, но е хубаво да се знае за тези, които все още не са в Тианде.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

# 368
  • гр. София
Купих си очната линия и незнам стара ли е уж пише че си е в срок, но като сложа и като мине малко време цялата се рони и пада... другите неща може и да са хубави но декоративната козметика май им куца?! Някой друг ползвал ли е очната линия, може само моята да е такава
Здравейте! Ползвам очната линия и съм в голям възторг- Първо не ми се подуват клепачите, както от други такива на други марки и второ -очната линия се нанася много лесно,благодарение на това,че апликатора и не е четчица ,а е с твърд накрайник, или там както го разбирате. не на последно място- маха се с ВОДА!!!! Просто,явно не е била добре затворена и е изветряла- от там е суха и ронеща се, съжалявам за което и дано не те разочарова въобще за компанията и другите продукти.
gergana__sf , на теб и на другите, които смятат че Тианде е Пирамида  ще кажа една крилата фраза от преди много години- "За Бога братя- не купувайте!" Ами че то и Била,Технополис и т.н и те са част от пирамидата на нашата икономика- производител, вносител, доставчик, склад, магазин, продавач опс  newsm78и потребител накрая  Joy.Дали и това не е пирамида. Не всеки е за Тианде и Тианде не е за всеки! Успех!!!!

# 369
Е добре аз това исках да разбера дали на мен просто така ми се случи или по принцип не ехубава очната линия, между другото и мен това ми хареса че е с твърда част и наистина лесно си слага ами ще купя друга но да не се окаже и тя такава,че ще ме хване яд Simple Smile

# 370
Влизам да споделя впечатление от маската за лице от стрити перли- ами разтворих я в топла вода,много ми напомня на маската с аспирин или хума....1сл прах е достатъчна за една апликация с двойно нанасяне..стои 10-15 мин и преди да е започнала да се рони я отмих с топла вода....наистина ми поизсветля лицето ,но изсушава кожата май......ще видя как ми е лицетоутре  и ще пиша тук отново.....сега се пипнах-по челото имах един ситен обрив,който поне за сега май го няма...утре ще пиша отново.... Grinning

# 371
Момичета,дадох една маска против акне на една моя приятелка,тъкмо й бяха избили едни пъпчици и след маската направо изсъхнаха,на мен пък един налеп между зъбите беше едва забележим но дразнеше та от пастата с калций исчезна,на мъжа ми спряха да му кървят венците от бамбуковата,доволна съм продължавам с разследването  Laughing

# 372
Здравейте! Ползвам очната линия и съм в голям възторг- Първо не ми се подуват клепачите, както от други такива на други марки и второ -очната линия се нанася много лесно,благодарение на това,че апликатора и не е четчица ,а е с твърд накрайник, или там както го разбирате. не на последно място- маха се с ВОДА!!!! Просто,явно не е била добре затворена и е изветряла- от там е суха и ронеща се, съжалявам за което и дано не те разочарова въобще за компанията и другите продукти.
gergana__sf , на теб и на другите, които смятат че Тианде е Пирамида  ще кажа една крилата фраза от преди много години- "За Бога братя- не купувайте!" Ами че то и Била,Технополис и т.н и те са част от пирамидата на нашата икономика- производител, вносител, доставчик, склад, магазин, продавач опс  newsm78и потребител накрая  Joy.Дали и това не е пирамида. Не всеки е за Тианде и Тианде не е за всеки! Успех!!!!
очевидно си доста привързана към тази марка...а ако получа мейл от била или технополис,че продавайки техните стоки...а не препоръчвайки ги ,ще стана неземно богата и тях ще имам за пирамида. И между другото това ,което ЛР и Тианде наричат "мрежов маркетинг" е подсъдно в българия и се нарича точно пирамида. Това е относно политиката на фирмата, относно продуктите нищо не казвам,защото не съм пробвала Naughty

# 373
Разпоредбата на чл. 68, т. 14 от Закона за защита на потребителите забранява пирамидалните продажби, чиято основна цел не са продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на потребители, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата.

На някоя да звучи познато  Laughing Laughing

# 374
По-нагоре писах, но ще се повторя - няма такса за регистрация в Тианде, а основната цел е точно продажбата и потреблението на продукти. Не знам как стоят нещата в ЛР. Явно имаш лош опит или някой ти е изпратил по-агресивна покана. Нямам информация това да е практика на фирмата, но пък всеки дистрибутор си решава сам как да работи - за да ти изпратят подобен мейл, няма как да ти налучкат пощата, нали?
Пирамидалните продажби, за които става въпрос в цитирания от теб текст са съвсем друго нещо, но то е различно от мрежовия маркетинг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт