Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 002
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
И на мен ми се вижда много странно това с играта на тото. Все пак повечето от момичетата в темата са дистрибутори и могат да ви регистрират, ако пишете на лични. Задачата на спонсора е точно да помага на новия дистрибутор, защо да разчитате на случайността  Peace

# 346
  • гр. София
Подкрепям момичетата, относно това, когато се регистрирате да знаете кой е вашият спонсор.В предните страници бях дала линк към статия по тази тема.Регистрирате ли се веднъж, втори път нямате право! Така че изберете вашият спонсор -човекът който ще ви дава информация за продуктите,ще бъде ваш ментор, съветник и ще ви направлява по пътя към успеха! "Лесно е да бъдем щастливи" е  мотото на Тианде Peace

# 347
Подкрепям момичетата, относно това, когато се регистрирате да знаете кой е вашият спонсор.В предните страници бях дала линк към статия по тази тема.Регистрирате ли се веднъж, втори път нямате право! Така че изберете вашият спонсор -човекът който ще ви дава информация за продуктите,ще бъде ваш ментор, съветник и ще ви направлява по пътя към успеха! "Лесно е да бъдем щастливи" е  мотото на Тианде Peace
Подкрепям мнението! А относно мотото на ТИАНДЕ-вече го усетих и аз и семейството ми. Тианде промени живота ни във всяко отношение. Пожелавам го на всички колеги, както и на тези ,които все още не са в света на Тианде, побързайте, ЛЕСНО Е ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ с Тианде-само го поискайте!
ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР МОМИЧЕТА!

# 348
Относно регистрирането, предлагам на първа страница да се добави от кои градове има представители тук, за да може, който се интересува да знае към кого да се обърне Rolling Eyes

# 349
Относно регистрирането, предлагам на първа страница да се добави от кои градове има представители тук, за да може, който се интересува да знае към кого да се обърне Rolling Eyes
Добра идея-аз съм от  гр. Пловдив

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 16:19 от van70

# 350
Галина Костадинова - Разград

# 351
Чудесна идея - благодаря   bouquet
Лили Петрова - София

# 352
Аз съм Лилия Йовчева от Дупница  Peace

# 353
Аз съм от Шумен Simple Smile

# 354
Ива - Свиленград   bowuu
Въпреки, че според мен няма особено значение от кой град е спонсора ви, след като има толкова много начини за комуникация  Peace

# 355
Ива - Свиленград   bowuu
Въпреки, че според мен няма особено значение от кой град е спонсора ви, след като има толкова много начини за комуникация  Peace
точно така  Wink

# 356
  • гр. София
 Grinning  Ангелина Белева и Александър Бунов-гр.София
С мъжа ми сме комбина Wink

# 357
Ще може ли някоя да ми прати каталог по пощата със пощенски запис, в момента не мога да го взема, а определено има интерес към продуктите на фирмата.

# 358
Ще може ли някоя да ми прати каталог по пощата със пощенски запис, в момента не мога да го взема, а определено има интерес към продуктите на фирмата.
Писах Ви на ЛС но не ми отговорихте..няма проблем да ви го изпратя, пишете ми адреса си- просто ми отговорете на ЛС.БЛАГОДАРЯ!

# 359
Някой използвал ли е вече превръзките и какви са ви отзивите ?

Общи условия

Активация на акаунт