Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 888
  • 751
  •   1
Отговори
# 585

Мерси. Аз се чудя кой да си поръчам, искам нещо за бръчки, с лифтинг ефект, мисля този
http://www.tiandebulgaria.com/index.php?route=product/product&am … mp;product_id=104

А каква е разликата между "крем гел против бръчки" , "стягащ крем гел" и "лифтинг крем", за мен е едно и също ? newsm78 Laughing
http://www.tiandebulgaria.com/index.php?route=product/category&path=120

# 586
Добреееееееееее де, навихте ме, някой да ми пише тел на консултант в Пловдив да се видя с него и да поръчам нещо та да дам компетентно мнение.

# 587
  • Бургас
Здравейте, темата е обширна, извинявам се, ако вече е обсъждано, но не намерих нищо за Заглаждащ крем. В действителност (ако някой го е пробвал, разбира се) лекува и изглажда ли белезите от акне или е по-скоро избелващ крем за петна? Благодаря.

# 588
По-скоро е избелващ крем за петна,бемки такива работи.

# 589
По-скоро е избелващ крем за петна,бемки такива работи.
Е какво ще им прави на бенките?

Здравейте, темата е обширна, извинявам се, ако вече е обсъждано, но не намерих нищо за Заглаждащ крем. В действителност (ако някой го е пробвал, разбира се) лекува и изглажда ли белезите от акне или е по-скоро избелващ крем за петна? Благодаря.
Този крем го дават, че оправял всякакви дефекти бе, и петна и акне и бръчки, ццц..... Rolling Eyes

# 590
  • Бургас
Този крем го дават, че оправял всякакви дефекти бе, и петна и акне и бръчки, ццц..... Rolling Eyes

И аз това прочетох за него, но съм попадала и на други продукти, които в последтсвие се оказва, че просто избелват.

# 591
  • гр.София

И аз това прочетох за него, но съм попадала и на други продукти, които в последтсвие се оказва, че просто избелват.
Здравей, vessita! Ето тук можеш да прочетеш по-подробна информация за заглаждащия крем от Плацентната серия. http://bg-spam232-/shop/5/desc/zaglazhdashh-krem-50g
Основната съставка е овча плацента, която само по себе си складира биологично активни вещества и микроелементи. За нея е характерно, че има най-добра съвместимост с компонентите на човешката кожа. Екстрактът от плацента прониква в дълбочина в кожата като извършва подновяване на клетките, спомага за предотвратяване на акне и бръчки и подхранва новите клетки. Той блокира свободните радикали, които са една от причините за стареенето на клетките.   Simple Smile

# 592
  • Бургас
А предлагат ли се мострички на кремчетата?

# 593
  • Пловдив
А предлагат ли се мострички на кремчетата?
Само на някой .

# 594
Аз съм голям фен. Радвам се, че вече е по-лесно да се открива тяхната козметика в България.

# 595
  • Пловдив
Аз съм голям фен. Радвам се, че вече е по-лесно да се открива тяхната козметика в България.

Peace Peace Peace

# 596
Исках да кажа лунички пък написах бемки,сори  Simple Smile

# 597
здравеѝте ,аз искам да споделя ,че нощната маска боровинка е чудесна.След пилинга от плацентната серия ,сложих си от тази маска и сутринта ефекта беше много впечатляващ.Препоръчвам я на всички

# 598
# 599
Крема за петна и белези е страхотен, моя познати я убедих да си го вземе защото имаше доста груба кожа на лицето и петна ..само за седмица употреба лицето и е невероятно изчестено и подмладено.
Нейната сестра е в Испания и сега там всички са луднали по козметиката
Нямайте съмнения относно Тианде, всичко работи -ТИБЕТСКИ РЕЦЕПТИ, това е природната медицина на Тибет и източен Китай.

Общи условия

Активация на акаунт