Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 896
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Някой може ли да ми каже,защо цялата качествена световна козметика старателно се дистанцира от използването на животински продукт,а в Тиан Де точно обратно?

Тиан Де5378080,незнам на колко си години,но след пилинг кожата става много чувствителна на слънце и студ...особено след 30 г е важно да се предпази заради засилена пигментация...твойто прилича малко на тези болните от анорексия-и да не са дебели казват си,дебел съм..та и ти така с мръсното.. Simple Smile ... Peace

Пилинга на Тианде няма нищо общо с пилингите на пазара, които са със скрам и механично отстраняват мъртвите клетки,. Не е нужно да се предпазвате от слънчето след пилинг на Тианде, те са от плодови киселини..

# 571
Цитат
,г-жа Бедствие,докосвала ли се е до руските школи за козметика и масаж ?
Laughing Това няма много общо с темата.
Както и китайската стока по принцип.
За сертификати също не ща да чуя, знам как работят руснаците, знам какъв е бизнеса там, знам как получават сертификати.
Няма да разнищвам темата, ще ви кажа само няколко неща които ме карат да се съмнявам, ако един руснак ви предлага нещо за 100 лева значи го е купил  максимум за 10, сметнете си за колко купил нещо което ви предлага за 10  и след това помислете колко качествен продукт е вложил в тази опаковка.
Наистина не съм запозната с козметиката, ни то ще го правя, влязох в темата случайно, изказах мнение и то по скоро не за козметиката, а за това че лично мен никой не може да ме убеди че руснаците ще ми продадат нещо стойностно произведено в Китай. Имат възможността и потенциала да си произведат каквото си искат и в Русия, защо ще го правят в Китай? За по евтино? Та милиони руснаци, украинци, молдовци и кой ли не от бившия СССР готов да работи за стотинки, търсят още по евтина работна ръка? Не знам какво търсят но със сигурност не е качество и натурален продукт. Аз съм за правилното и честното позициониране на продукта.
Ясно е, че никак не сте запозната с козметиката на Тианде, която наистина е с изключително качество. Производството е в Китай, първо заради това да се спази технологичния процес от откъсването на билката до крайния продукт и второ заради евтината работна ръка. ИЗПОЛЗВАНИ са хилядолетни тибетски рецепти, които са в банки и сейфове в Китай и са тяхно национално богатство. Ако малко повече прочетете за тибетска традиционна медицина, нямаше да напишете всичко това. Има рецепти на 5000 год. които са в продуктите, като дамските превръзки, пластирите за болка и мн. други
Не напразно вече 3-а год. компания Тианде е получава ОСКАР за най добра мрежова компания в света и е на 5-о място само за 5г.
Ако не предлагаше качествена козметика едва ли това щеше да се случи. Човек може да бъде излъган веднъж, за да купи даден продукт но ако не е доволен втори път няма да купи, а това съответно НЕ ВОДИ ДО УСПЕХ- а компанията е УСПЕШНа, т.е. предлага качествен продукт.
От 1г. ползвам продуктите, аз и семейството ми и не мога да кажа нищо негативно, както и моите познати, които ползват.
А създателите на компанията имам удоволствието да познавам лично, тъй като бях на 5-тата годишнина на компанията в Москва и това са едни изключително земни хора, въпреки мощта на компанията.
Тези сертификати притежават заводите в Китай не руснаците ги вадят...
Това е от мен, първо ползвайте, опитайте тогава пишете.

# 572
Плодовите киселини не са нещо ново в козметиката.Предпазват от свободни радикали и заздравяват колагеновите влакна.Също така увлажняват.Не разбирам защо ,обаче след пилинг,какъвто и да е той ,кожата да не трябва да се предпази.Когато сравнявам съставките на Тиан Де и други фирми,не виждам съществена разлика.Колкото и перфектна козметика да е има си правила в козметологията,които до момента никоя фирма не е прескочила.Съвета Ви да не се пази кожата от слънце и да се ползва ежедневно пилинг е подвеждащ и неуместен.

# 573

Пилинга на Тианде няма нищо общо с пилингите на пазара, които са със скрам и механично отстраняват мъртвите клетки,. Не е нужно да се предпазвате от слънчето след пилинг на Тианде, те са от плодови киселини..

хах, това е смешно  Grinning
може да не съм ползвала пилинг на въпросната фирма, но съм ползвала нееднократно пилинги с плодови киселини и знам колко е невярно; с едно елементарно търсене в Гугъл можете да бъдете оборена; за съжаление очаквам след подобен съвет, някоя потребителка, която е имала неблагоразумието да го послуша, да се оплаче от внезапно петносване и след това да бъде насочена към избелващ продукт отново на същата марка
моля, ако не разбирает достатъчно от козметика, не давайте откровено неадекватни съвети, за да не пострада някой от тях

напомням, пише по на страницата на "Красива мама":

Форумът е платформа за споделяне на лични мнения и личен опит!
Информацията не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицински специалисти, квалифицирани диетолози и/или козметолози.
Отговорността за всяка публикация се носи от нейния автор. BG-Mamma не поема отговорност за съдържанието, ползата, истинността и точността на потребителските теми и мнения.
Преди да започнете употреба на лекарствен, козметичен продукт, терапия или диета, дискутирани във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг квалифициран специалист!

# 574

хах, това е смешно  Grinning
може да не съм ползвала пилинг на въпросната фирма, но съм ползвала нееднократно пилинги с плодови киселини и знам колко е невярно; с едно елементарно търсене в Гугъл можете да бъдете оборена; за съжаление очаквам след подобен съвет, някоя потребителка, която е имала неблагоразумието да го послуша, да се оплаче от внезапно петносване и след това да бъде насочена към избелващ продукт отново на същата марка
моля, ако не разбирает достатъчно от козметика, не давайте откровено неадекватни съвети, за да не пострада някой от тях

newsm10

# 575

хах, това е смешно  Grinning

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 16:21 от van70

# 576

Пилинга на Тианде няма нищо общо с пилингите на пазара, които са със скрап и механично отстраняват мъртвите клетки,. Не е нужно да се предпазвате от слънцето след пилинг на Тианде, те са от плодови киселини..

хах, това е смешно  Grinning

Форумът е платформа за споделяне на лични мнения и личен опит!
Информацията не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицински специалисти, квалифицирани диетолози и/или козметолози.
Отговорността за всяка публикация се носи от нейния автор. BG-Mamma не поема отговорност за съдържанието, ползата, истинността и точността на потребителските теми и мнения.
Преди да започнете употреба на лекарствен, козметичен продукт, терапия или диета, дискутирани във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг квалифициран специалист!

Ползвам  универсалните пилинги  на тианде за пилинг на лице /има и специални за лице-деликатен за по чувствителна кожа и активен за по груба/вече 1г.и никога не съм се предпазвала от слънце, нито мои познати които ги ползват. Компанията е от 6г. почти на пазара в Русия и други бивши републики,  и нашите представители от Русия на презентациите никога не са казвали подобно нещо- да се пазим от слънцето. СПОДЕЛЯМ СВОЯ ОПИТ и товакоето са ни предали като информация, а всеки сам да си решава..

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 16:24 от van70

# 577
Плодовите киселини не са нещо ново в козметиката.Предпазват от свободни радикали и заздравяват колагеновите влакна.Също така увлажняват.Не разбирам защо ,обаче след пилинг,какъвто и да е той ,кожата да не трябва да се предпази.Когато сравнявам съставките на Тиан Де и други фирми,не виждам съществена разлика.Колкото и перфектна козметика да е има си правила в козметологията,които до момента никоя фирма не е прескочила.Съвета Ви да не се пази кожата от слънце и да се ползва ежедневно пилинг е подвеждащ и неуместен.
Никъде не съм писала, че пилинга се ползва всеки ден, напротив прави се на 7-10 дни веднъж и това съм го писала, някой друг беше писал, че си прави всеки ден, а аз споделих, че не се прави.
Относно пазенето от слънцето след пилинг на Тианде, НЕ, не се пазя, нито аз нито мои познати.и по-горе писах по въпроса

# 578
здравеите момичета- маика ми си поръча Нанолифт концентрата. Но стигнахе до извода че не знаем как да го ползва??? има две шишенца вътре- едно с течност и другото е на гранулки? как се процедира- гранулките се изливат в концентрата или??? молч ви нчкои да обчсни как се отваря и се ползва- тъмна индия ми е  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
И какъв е ефекта,доколкото може да се каже отсега? Питам, понеже съм си внушила, че имам крещяща нужда от лифтинг, но под ножа не ми се ляга отсега  Rolling Eyes

# 579
Мда на всички мои познати на които поръчах кремове от серията с плацента много им хареса,даже днеска за колежката отбелязах че й се е избистрила кожата и тя дори още един си поръча,но не и при мен колко жалко яд ме е чак,аз пък моят на майка го подарих която също каза че е страхотен.

# 580
van70 не е нужно да опитам всичко на света за да си формирам мнение.
По горе казах мнението ми не е за козметиката (не я познавам) по скоро нямам доверие на земните ви хора, въпреки че и тях не ги познавам Wink О да аз и китайците не ги познавам и в завода не съм им била, ама пак мисля че това е без значение Laughing
Лично на вас желая успех в бизнеса!

# 581
  • Сливен
Здравейте на всички, нека и аз да изкажа своя коментар от ползването на някои неща до момента. До скоро имах възпаление на очите което отмина и пак започнах да използвам кремчето за около очи с лифтинг ефект - много съм доволна. С моята приятелка си взехме и по един балсам за коса - и тя и очарована и аз също. Смятам следващата ми покупка да е крем за лице с плацента.
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 582
Мисля, че тук е тема за споделяне на тези които ползват..
Стихиино бедствие, щом не сте ползвали не е уместно да се коментира хипотетично, може би, едва ли не.А ходили ли сте в заводите на други фирми, за да знаете КАК, КЪДе  и т.н.ЕДВА ЛИ, но симиете зъбите, косата, къпете се. Нищо лично!
Просто е, ползваш, споделяш.А от тибетската и китайска медицина /природна/ много има да се учим, те нямат нелечимо заболяване и с билки, А И НЯМАТ болестите, които ние имаме, най малко са сведени до абсолютен минимум, за разлика от нас които пием хапчета-това което ни каже доктора..
В Пекин има 2-3 аптеки като нашите в които влизат чужденци, а китайците влизат в дрогериите.
ПОЛЗВАМ продуктите и СПОДЕЛЯМ, това е!

# 583
Здравейте на всички, нека и аз да изкажа своя коментар от ползването на някои неща до момента. До скоро имах възпаление на очите което отмина и пак започнах да използвам кремчето за около очи с лифтинг ефект - много съм доволна.
Кой точно крем е това?

# 584

Общи условия

Активация на акаунт