Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 181
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Е, непременно има някой над нея, когото да попитате и да ви обясни  Peace

а някой от руснаците може ли ама аз не знам руски  #Crazy #Crazy

# 151
Би трябвало да си регистрирана през тази форма, но по принцип новините са само на руски и за момента няма нищо, което да ни свърши работа  Peace
В България се предлагат около 350 от продуктите на фирмата, а всъщност са много повече. За момента не могат да се купят у нас. За тази година каталогът е един, след това ще се сменят.
Момичета, подбирайте си внимателно спонсорите, така като чета не само им нямате доверие, но и нищо не ви обясняват май...

Не знам на какъв принцип се назначават спонсорите, но аз като се регистрирах в сайта на ТианДе, ''администраторите'' ми бяха назначили спонсора и пишеше имената му и неговия номер.....Та като цяло  и аз не разбирам много добре ''маркетинга'' на компанията(дистрибутори,спонсори и т.н) 

# 152
Бях харесала Фейсбук страницата на ТианДе и станах 500 им фен и затова получих подарак шампоан с корен от жен-шен  Simple Smile . Утре ще отида до Еконт за да си го взема и ще го пробвам. От много жени чувам за него и то само положителни коментари. Така че, след известно време и аз ще публикувам моето мнение за шампоана Simple Smile

# 153
  • гр. София
Здравейте! Дано съм полезна с тази статия по повод избирането на спонсор в МЛМ компания.Ето какво предлагам на моите кандидати :
http://tiande-bulgaria.blogspot.com/p/blog-page_359.html

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 13:28 от Марая

# 154
Виктория, спонсорът не се назначава, а би трябвало сам да си го избираш и да разчиташ на него. Регистрирала си се в някой от сойтовете за продажби и спонсора ти е вероятно собственика на сайта. А получи ли парола за достъп до онлайн-офиса? Във Фейсбук вече има няколко страници на Тианде  Wink

Марая, много полезна статия, дано повече хора я прочетат  Peace

# 155
Виктория, спонсорът не се назначава, а би трябвало сам да си го избираш и да разчиташ на него. Регистрирала си се в някой от сойтовете за продажби и спонсора ти е вероятно собственика на сайта. А получи ли парола за достъп до онлайн-офиса? Във Фейсбук вече има няколко страници на Тианде  Wink

fata_morgana Може и да си права!!! Регистрирах се ето тук: http://www.tiandebulgaria.com/ . В получения имейл  ми изпратиха регистрационния ми номер и паролата ми и номера на спонсора ми с иметана му. С тези данни мога да влизам в официалния сайт на ТианДЕ от менюто онлайн- офис. Аз посещавам тази Фейсбук страница: https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%94%D0 … F/137941422996564

# 156
  • Козлодуй
Да споделя последните си впечатления от шампоана против оплешивяване Grinning
Вчера го използвах за втори път.От около два месеца косата ми падаше много.Най-вероятно сезонен косопад,но положението беше ужасяващо-при всяко миене смъквах по 2 шепи! коса.Вярно,че имам доста,но имах чувството,че остана наполовина.След първото ползване на шампоана пак така,нормално-няма как да подейства с магическа пръчица.Но снощи докато си миех косата,смъкнах от нея едва около 1/6 от предишното количество.Убедена съм,че точно Тианде шапоана ми е подействал.(Леко изсушава,а и боята май пада от него,но решава много по-наболял проблем.)
Направо се изкушавам да ида и да го похваля в темата за косопад,но не знам как биха го приели Grinning Там си говорят за хормонални проблеми,купища хапчета и какви ли не неща,които не искам и да разбирам.

# 157
Кой от кремовете те интересува? В каталозите има цени, ти къде ги гледаш?

Здравейте момичета!

Моля, ако някой има каталог с цените на продуктите да го пусне за ориентир!

Благодаря предварително!

# 158
# 159
Здравейте! Дано съм полезна с тази статия по повод избирането на спонсор в МЛМ компания.Ето какво предлагам на моите кандидати :

да бе да

дойдоха у дома 200 спонсора и след дълги интервюта си избрах един

# 160
  • гр. София

да бе да

дойдоха у дома 200 спонсора и след дълги интервюта си избрах един

Ще допълня една известна фраза"Човек не може да избира родителите си,...но може да избере спонсора си!" Ако искате да работите в МЛМ компания  и имате желание да се развивате,то много важна част от това зависи от спонсора,ментора ви Simple Smile Имам личен случай в мрежата си,при който консултант бе разочарован от фирмата и  то главно от спонсора си.След няколко разговора реши да запише жена си и да започнат отново.Хм, та така с тези 200 интервюта  Laughing

# 161
  • Козлодуй
Не са нужни 200 интервюта.Дори през мрежата си личи на кой може да имаш доверие,дали ти допада и прочие.Достатъчно е само малко да общуваш с него.Статията е много добра Peace

# 162
Не са нужни 200 интервюта.Дори през мрежата си личи на кой може да имаш доверие,дали ти допада и прочие.Достатъчно е само малко да общуваш с него.Статията е много добра Peace

вие двете да не ми се предлагате да регистрирам жена си и да почна отначало

# 163
  • гр. София
 hahaha ще стане интересно

# 164
  • София
Здравейте. Марая статията е полезна, но такива има доста в Интернет пространството. Стига човек да се поинтересува може да намери достатъчно информация. Това си е чиста реклама на блога ти! Не го казвам с лошо чувство! На всеки пожелавам успех!

За ТИАНДЕ!!! За момента е голямо разочарование за мен! Не от продуктите а от факта, че нещата са доста труди до безумие.

Според мен тази тема е за взаимопомощ, не за зарибяване на нови хора. Много неща се спестяват, с извинението "Обърни се към спонсора си".

Миналата седмица записах една сладурана. Обясних е всичко и съм с чиста съвест.

Имах да получавам дребни суми от моята мрежа /което е съвсем нормално особено в началото/. Писах мейл на официалният сайт тианде.бг..(.и още чакам от умрял писмо!) затова как да си получа парите.  И Моята спонсорка се бори за инфо, беше скорошна..та ... но удари на камък! Откриха офис в София на ул. Вашингтон. Тук от темата някой беше писал, че парите се получават от мястото, където си правил поръчките. Замъквам се там да попитам, и какво мислите ми обясниха.
За да получа печалбата си трябва да съм регистриран търговец (ЕТ и тн) Shockedнямало как да оправдаят иначе пред данъчните, НА КАКВО ОСНОВАНИЕ, ЩЕ ПОЛУЧИМ ПАРИ!? Или да отида да си взема 20-те лева от Пловдив, и в най-добрият случай да похарча пак толкова.
Мен лично ме загубиха като спонсор. Пазарувам само за себе си. А ако някой пожелае да го включа, не му спестявам нищо!

Общи условия

Активация на акаунт