Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 083
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • Севлиево
Здравейте!
Шампоанът с корен от жен шен мирише много странно. Така ли си мирише по принцип? След измиване косата как мирише?

Иначе, у дома изпробвахме няколко от продуктите и сме много доволни. Лепенките против болка са супер ефикасни. Същото мога да кажа за масажното масло, за лепенките против черни точки, детоксикиращите пластири и няколко продукта от "змийската" серия Simple Smile Току що изпих и последното пакетче фиточай със златен корен, ами доволна съм и от него.

# 241
Здравейте момичета,
майчето, да така си мирише шампоана , вътре е истински корен от жен шен - а след измиване аз лично усещам специфичната миризма ,но определелно не ми е неприятно. Дори напротив, след като това се комбинира с усещането за жива коса Simple Smile Аз съм ползвала шампоана една няколко пъти, тъй като все още нямам у дома ( бях откраднала от този на майка ми ) и въпреки това ефекта му усетих още от първия път.
Нещо, което ме притесни - едни роднини си взеха шампоана + маската против оплешивяване. На мъжа му действат добре, но на жената още от първия път се появи пърхут,а преди не е имала.
Имате ли споделени подобни негативни впечатления ? Продуктите са качествени, в това няма спор, но все пак всеки организъм е различен и никой не е застрахован от алергия, негативна реакция и т.н. ....

# 242
Не се притеснявайте от това, че се е появил пърхот, това е изчистваш момент, всички шампоани са много ефективни. Дори и да не е имала пърхот, то изчиства в дълбочина, ще изчезне. При двама плешиви мъже вече има израстване на такава, така че смело..При някой в началото може да се засили косопада, това да не ви притеснява, пада тази коса която е некачествена, която предстои да окапе и след това израства нова здрава коса.
Моя позната която е доста зле /направо плешива/ в началото почна да и пада и тя ужасно се притесни и поиска да спира да го ползва, добре че и обясних и ме послуша- Еы ВЕЧЕ имаме нова коса около 1см. и е много радостна.
До сега не са установени алергии от нито един продукт
От белте /регенериращ/ кремчета със змииска мас има няколксо човека които решиха проблем с псориазис- ПРОСТО ОПИТАХА, резултата е невероятен, а бяха целите в рани до кръв, в момента имат зсдрава кожа, само за 1 мес мазане.
Хубаво е да се прочисти и организма вътрешно с детоксикиращите плостири.Не знаем дали ще е дълготраен, но е факт, че вече 4-5 мес. нямат пробрлем, а преди това са горени със сяра и какво ли още не, та това си е уникален резултат.Хубаво е обаче преди да се почне да пробват на малък участък как ще го понасят- все пак змииска мас не е толкова разпространено мазило.

# 243
пърхотът се причинява от гъбички ... да се появи, за да изчезне ... хм  Thinking
никакви алергии не се установени към нито един продукт ...
учудвам се как дистрибуторите на дадена козметика, която според описанието си решава някакъв проблем, имат по много познати с точно този проблем и то успешно излекувани - вагинални проблеми, плешивина, псориазис ...

моля, внимавайте с панацеите от всякакъв тип, които се роят във форумите  Peace

# 244
  • Бургас
Привет,
извинявам се предварително, не можах да изчета всичко. Искам само да попитам дали има дистрибутори от Бургас към които мога да се обърна за въпроси и поръчки. Благодаря, хубав ден!   bouquet

# 245
  • Севлиево
Здравейте момичета,
майчето, да така си мирише шампоана , вътре е истински корен от жен шен - а след измиване аз лично усещам специфичната миризма ,но определелно не ми е неприятно. Дори напротив, след като това се комбинира с усещането за жива коса Simple Smile Аз съм ползвала шампоана една няколко пъти, тъй като все още нямам у дома ( бях откраднала от този на майка ми ) и въпреки това ефекта му усетих още от първия път.

lili_sf , благодаря за отговора. Попитах, защото колежката ми си го купи и имах възможността да го помириша. Днес тя също ми каза, че косата й е много лека и жива и аз реших, че това ще е следващата ми поръчка Simple Smile

# 246
van70, аз също чух за ефекта при псориазис на профилактичния крем, комбиниран с масажното масло. Дадох го на една моя леля, но тя все още не е пробвала,защото си слага някакви инжекций ,които й помагат малко. Тя каза,че и да има облекчаване няма да разбере дали е от крема , или от инжекцията. А май не смее да спре лекарството и да се довери на крема, аз пък не искам да настоявам. Все пак тук не говорим за чудеса ....
майчето , няма защо - тук сме затова - за да споделяме и помагаме с информация, съвети, впечатления. Имай предвид,че всеки шампоан дава най-доброто от себе си,ако е комбиниран със своето другарче ( маска или балсам) .
Хубав ден на всички   bouquet

# 247
  • Бургас
Извинявайте за лаишкия въпрос, но къде са цените в каталога на сайта им Sad. Не ги виждам, или не знам къде да гледам...  Embarassed

# 248
Ефекта при псориазис при тези случаи за които писах, е от регенериращия крем и не са го смесвали с нищо друго.

bubanka, аз съм в компанията от самото начало и вече бих казала съм ползвала много от продуктите- аз и моето семейство.
За седем месеца се получиха много резултати от тях, а  и колегите също споделят за тях.
Аз мисля, че писах по рано, че синът ми имаше пърхут, но слаб, след като взех шампоана за в къщи от жен-шен, просто за да имаме здрави коси, пърхута при него се засили доста при първите 3-4 измивания, след което изчезна- ПРОСТО това са реални  резултати.
ДА, това са мои познати, които ги използват и при които ефекта се вижда, аз просто споделих.
Ние не лекуваме, просто някой неща помагат при някой проблеми, а хората разказват, след като сами са решили да изпробват.
Нека не забравяме, че в продуктите е залаожена хилядолетната тибетска и източно китайска традицианна медицина.
Някой лекари влизаха в спорове, че не е възможно сивата коса да потъмнее, медицински не било възможно, НО ВЕЧЕ резултатите ги виждаме реално, след употреба на шампоаните за побелели коси.

# 249
pri opisanieto na produkta e cenata

# 250
 Ето тук можете да видите http://issuu.com/www.tiande-bulgaria.com/docs/tiande_catalog_2012_bg
отстъпката от тях е 35% при регистрация.

# 251
  • Пловдив
пърхотът се причинява от гъбички ... да се появи, за да изчезне ... хм  Thinking
никакви алергии не се установени към нито един продукт ...
учудвам се как дистрибуторите на дадена козметика, която според описанието си решава някакъв проблем, имат по много познати с точно този проблем и то успешно излекувани - вагинални проблеми, плешивина, псориазис ...

моля, внимавайте с панацеите от всякакъв тип, които се роят във форумите  Peace

Че има хубави продукти - има/шампоана с корен от женшен,универсалния пилинг,крема за крака със змийска мас и др./,но...
Случай с жена,която си сложила корена от шампоана в друг не от Тиан де и
той се спаружил ми е разказван от 5 различни дами,които не се познават и
всяка твърди,че това е станало с нейна приятелка.
По същия начин и с шампоана за връщане на цвета/На моя клиентка не и` върна
цвета, а и`докара косопад/
Разрязах един детоксикационен пластир-вътре има прах,който като го намокриш
с вода се оцветява и става тъмен.
Не е коректно продуктите да се представят като идеални и
справящи се с всички проблеми и да се рецитират случаи с "приятели".

# 252
Вчера бяхме на откриването на офиса в Казанлък, видях втория мъж на който косата му потъмнява, започва от врата напред.
Първия случай е с мъжа на жената която вкара фирмата в БГ. който познавам от първия ден в компанията. Косата му беше сива цялата, сега е останал само бретона да потъмнее, започна да потъмнява от зад напред, всичко става пред очите ни. Негови снимки може да видите из нета, от събития на компанията.
Възможно е да почне да пада, от шампоана против оплешивяване също в началото пада, но това не е здрава коса, която така или иначе предсои да окапе, след което започва да ръсте нова.ПРОСТО ПРАКТИКАТА ГО ПОКАЗВА!
Моята съседка също ползва за потъмняване и в началото и падаше но после спря, но трябва да се ползва цялото количество от 500гр. което е за 6-7 мес. тогава ще има ефект-това е курс.
Относно детоксикиращите пластири е естествено като го намокрите да потъмнее в него има бамбуков въглен.
Използвайте ги по дълго и ще видите какво става, в началото са черни, постепенно стават все по светли и светли, до почти същите както сте ги сложили, което значи ,че сте прочистили организма си. А как се чувства тялото ви, дори само една да сложете, тогава ще разберете за какво става въпрос.

Моя опит с тях е, лекота, липса на тежест в краката. При синът ми, който имаше завишени АСАТ и АЛАт 300, спа две нощи с тях и го изпратих на изследване, съвсем съзнателно, единия показател беше в норма-40, а другия 120, а му бяха изписали хапчета които да пие един месец.
Това е от мен.

# 253
Днес моята козметичка ми обясняваше за някаква руска козметична марка, продуктите на които се правят в Китай, те първа навлизала и в България и се разпространява чрез дистрибутори /нещо като мрежов маркетинг май, не разбрах добре/  Laughing Името и е Тiande
http://tiande.ru/  това им е официалния сайт.
Стана ми интересно защото тя ми разказа за някакви дамски превръзки с екстракти от билки, които имали лечебен ефект, дали е възможно това?  newsm78
Ако някой знае нещо и има информация за цени и т.н. моля да сподели  Hug
Имайки предвид какви китайски стоки влизат в бг, се замислям наистина дали тези продукти са   добри.... newsm78

# 254
Според мен са по-добри от Ейвън, Орифлем, Нивеа, Гарние - за шампоаните и бялата козметика става въпрос, а от декоративната съм ползвала само спирала и също е по-добра от всичко, което съм ползвала преди  Peace

Общи условия

Активация на акаунт