Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 077
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Според мен са по-добри от Ейвън, Орифлем, Нивеа, Гарние - за шампоаните и бялата козметика става въпрос, а от декоративната съм ползвала само спирала и също е по-добра от всичко, което съм ползвала преди  Peace
Благодаря, мен ме вълнуваше дали са ефикасни наистина тези които е писала авторката?! newsm78

# 256
Превръзките им са много добри, да.

# 257
Продуктите са уникални, само за 6 мес. стокооборота  в БГ.се е завишил 10 пъти  / в другите открити страни е същото/и то в години на кризаа, а  това се случва заради качеството..човек може да бъде излъган веднъж да купи, но  втори път няма да го направи, ако не са качествени.
Всеки, който знае какво представлява китайската традиционна медицина, знае за какво иде реч.
Продуктите имат и GMP и ISO 9001-2000, това означава качество от началния етап  на производството до крайния продукт- контрол и хиляди тестова/ като не забравяме, че са използвани хилядолетни ИЗПИТАНИ рецепти/.

# 258
Здравейте девойки  Simple Smile..днес разглеждайки каталога се спрях на перлите на прах/маска и на околоочен крем и крем за след акне от серията с плацента /стр 36 /...някой има ли наблюдения от тази перлена /стрити перли на прах/маска - с какво я разтваря,колко време стои на лицето и с какво се почиства на края..видим резултат ?.....и друг въпрос- тук в промоциите за есента видях,че при покупката на 2 броя кремове от серията с плацента  би трябвало да получа и 1бр крем за ръце-бонус.....да си го търся ли и него,или не от дистрибуторката ми......Поздрави от мен   bouquet

# 259
подаръците са до изчерпване и все пак тя трябваше да ти каже

пърхота не се увеличава а се излющва от кожата и става видим

# 260
Продуктите са уникални, само за 6 мес. стокооборота  в БГ.се е завишил 10 пъти  / в другите открити страни е същото/и то в години на кризаа, а  това се случва заради качеството..човек може да бъде излъган веднъж да купи, но  втори път няма да го направи, ако не са качествени.
Всеки, който знае какво представлява китайската традиционна медицина, знае за какво иде реч.
Продуктите имат и GMP и ISO 9001-2000, това означава качество от началния етап  на производството до крайния продукт- контрол и хиляди тестова/ като не забравяме, че са използвани хилядолетни ИЗПИТАНИ рецепти/.

По-лошото е, че говори и друго че има много болни в България! Peace

# 261

По-лошото е, че говори и друго че има много болни в България! Peace
в другите държави има много повече болни те просто имат повече пари за лекарства и се тровят повече

жълтите лепенки подействаха на човек който не вярва даже и само след 1 път действат  Grinning

# 262
За всякакъв вид болка в семейството ми ползваме пластирите/жъртите/ за болка и не ползваме хапчета..стават за главоболие, синозитни, дископатия, дори имаме резултат и при бъбречни болки.
Серията антиакне действа на 100%, но е най-добре цялата серия, за 10-15 дни ще се уверите сами.
Продуктите наистина са уникални.
Промоциите са само за регистрирани потребители, а не за нер. клиент, различава се от др. мрежови компании, затова и не са в каталога.

А в Китай нямат аптеки, такива като нашите с лекарства, там се ползват само билкови рецепти..казват, че малкото аптеки които имат ги посещават чужденците само.
Това знаем от няашите по висши спонсори от Русия, които не веднъж са били в Китай. Дори перли се стриват на прах и се слагат в храната.
Вчера си правих маската от перлена пудра-резултата е веднага.
Разтваря се в 30гр. вода до гъста каша, нанася се бързо върху лицето, става като втора кожа и се сваля след изсъхване-20-30мин.
Там където има остатъци се измива, поставя се върху почистено лице, добре е след пилинг.
НАПРАВЕТЕ Я и се наслаждавайте на резултата.

# 263
  • Севлиево
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е овлажняващия крем за лице от серията Tibetan Herbs?Дали е подходящ за 50-годишна дама с много суха кожа?

И още,някой да има отзиви от тоналния крем от Плацентната серия?

# 264
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е овлажняващия крем за лице от серията Tibetan Herbs?Дали е подходящ за 50-годишна дама с много суха кожа?

И още,някой да има отзиви от тоналния крем от Плацентната серия?
Всяка серия която е 35 плюс е за всички над нея, 40, 50,, 70, 100 няма значение.
Няколко серии има такива, всички са изключително добри.
Тоналния крем е от типа на фон дьо тен, по много фин начин покрива несъвършенствата, лицето изглежда чудесно.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 21:16 от van70

# 265
Здравейте, а за целулит кой от продуктите препоръчвате - антицел.крем с екстакт от тахуа, антицелулитна лепенка, антицилулитен крем с масло от чили или антицилулитен комплекс? Имам доста изразен целулит по дупето и бедрата/отзад/.

# 266
Имам много добри отзиви от серията с чили  Peace

# 267
Здравейте,момичета Grinning....снабдих се с моите първи продукти-  от плацентната серия пробвах крема/гел за около очи и изглаждащия крем против петна/получих си и подаръка към тия двата- крем за ръце от същата серия/ и стритите перли на прах.....ами пробвах нещата/без перлите,че имам едни пъпчици сега/- гела за около очи добре овлажнява и задържа дълго време  тънката ми кожа около очите стегната....другия крем за петната ползвам само вечер...крема за ръце също добре стяга кожата на ръцете ми...продуктите са много приятно ароматизирани и с леки текстури...Колежката ми пък си поръча крема с биозлато -регенериращия.......трябва да знаете,че съм  на 40+ ..... Wink

# 268

Промоциите са само за регистрирани потребители, а не за нер. клиент, различава се от др. мрежови компании, затова и не са в каталога.

в крайна сметка повечето дистрибутори дават подаръците на клиентите си

# 269

в крайна сметка повечето дистрибутори дават подаръците на клиентите си

..ами аз и затова й казах на моята да ми вземе кремчето за ръце само ако ми се полага , а тя тогава ми каза,че да- "този крем ти се полага с твоите други два".....

Общи условия

Активация на акаунт