Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 069
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, а за целулит кой от продуктите препоръчвате - антицел.крем с екстакт от тахуа, антицелулитна лепенка, антицилулитен крем с масло от чили или антицилулитен комплекс? Имам доста изразен целулит по дупето и бедрата/отзад/.
Вземете антицилулитния крем с масажора. Само след няколко процедури се прощавате с целулита, при продължителна употреба може да намали обема с няколко сантиметра на проблемни места.

# 271
   Здравейте!
 Искам да попитам някой ползвал ли е китайските кафеени зърна и как точно. И какъв е ефекта от тях. Моля и някой да ми предложи нещо за разширени вени, ако има разбирая се!
   Благодаря предварително!

# 272
Кафеените зърна са уникални, използват се за прочистване на чревния тракт, жлъчка, бъбреци, регулира метаболизма.
Едно пакетче от 10г. е се ползва за 5 дни-по 2 г.в 200мл. кипяща вода и се оставя да престои 15-20мин. презежда се и се изпива на два пъти преди ядене през деня.
Не хвърляйте останалите зъра, долейте в тях вода и пиите от нея през деня-може 05л. или 1л.
За разширени вени -СЛАВИТОН.

# 273
  • София
Здравейте. Искам да попитам има ли нов каталог?

Дитрибутор съм, но отдавна не съм взимала нищо.

В моя каталог кафените зърна, и доста от лечебните чайове ги няма!?

# 274
Новия каталог е за 2013г.Кафеените зърна, като и чайовете  ги има в складовете от 2 мес. и ги няма в каталога за 2012г.

# 275
дами някоя от вас да сподели какво прави си женшена след като шампоана свърши...помня че в предни постове пишеше нещо интересно затова не мога да го намеря обаче Sad

# 276
muci18, здравей - корена го изплакваш и с игличка написваш ключова буква( дума) от свое желание. Оставяш го да изсъхне и докато това стане желанието се сбъдва  Simple Smile Това е според древна китайска поговорка .
van70 , изглежда си много добре запозната с продуктите и техните качества , винаги ми е много интересно да чета отговорите ти. За разширените вени - и аз знам за Славитон , но когато говореха за това казаха,че най-добро действие има в комбинация с масажното масло, независимо дали да смесени двете, или едно след друго се нанасят.
Хубав ден на всички   bouquet

# 277
Славитона е специално за разширени вени, има човек на който вените бяха за операция и болки имаше, изпъкнали вени ..след 10-15 дни от Славеитон, се прибраха и не се наложи операция.
Жълтото пакетче профилактичен крем със змииска мас също е за разширени вени, може да се сложат и няколко капки от мас. масло /което е по-скоро ако е с болки/.

# 278
Здравейте, ползвах деток.пластир тази вечер.Сутринта, когато ги махнах само от десния крак пластира беше черен, а другия чисто бял.Някой може ли да ми каже защо се получи така и мога ли довечера да ползвам другия отново?

# 279
brilqntina, сигурна ли си, че си го поставила правилно? С дупчиците откъм кожата на стъпалото?

# 280
  • София
Новия каталог е за 2013г.Кафеените зърна, като и чайовете  ги има в складовете от 2 мес. и ги няма в каталога за 2012г.

bouquet Страхотна си!

Можеш ли да споделиш откъде мога да изтегля каталога за 2013г?
В официалният сайт не е качен. Гледах и другите е-магазини, но никъде не намерих!

# 281
А знаете ли кога ще излязат промоциите в сила от 1-ви Декември?

Славитона е специално за разширени вени, има човек на който вените бяха за операция и болки имаше, изпъкнали вени ..след 10-15 дни от Славеитон, се прибраха и не се наложи операция.
Жълтото пакетче профилактичен крем със змииска мас също е за разширени вени, може да се сложат и няколко капки от мас. масло /което е по-скоро ако е с болки/.
[/quote

# 282
Благодаря ти  fata_morgana, наистина това ми е било грешката, никъде не прочетох тази информация - нека и другите да знаят когато го ползват.

# 283
Има и някой впечатления от крема против акне и белези. Интересува ме дали намалява белезите до известна степен.
От къде мога да си поръчам продукти, има ги в този сайт, някой спомена от някъде с 35% намаление при първа поръчка.

http://tiandebg.net/index.php?route=product/product&path=38& … mp;product_id=215
Благодаря

# 284
Tedi_ , предполагам, че имаш предвид крема от серията Мастер Херб - не знам за него, но имаме много добри резултати със заглаждащия крем от плацентната серия. Зависи и на колко години си, каква ти е кожата...

dani_pd , заповядай http://www.tiandebg.blogspot.com/

Общи условия

Активация на акаунт