Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 038
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Бих ти препоръчала пилинга за лице от плацентната серия, както и заглаждащия или тоналния крем от същата серия.
За нов каталог още се ослушват, последния път като питах в офиса казаха, че може да си остане стария, а да издадат допълнително брошура с новите продукти.

# 316
  • София
Аз, пак да питам за лифтинг коректора, дали може да се ползва за зоната на очите. Имам предвид да се слага в зоната под веждите за да стегне там кожата и така да повдигне и клепачите   newsm78
За ботокса съм сигурна, че ще си взема още една опаковка - просто всеки ден се кефа на ефекта които има. Не вярвах, че може да се постигне такова нещо, само с мазане на някаква козметика Laughing
Tedi, пробвах активния пилинг и имам този на херб серията и двата са страхотни  Peace

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 13:34 от .◦♥Toche♥◦.

# 317
Виж в листовката дали пише нещо по въпроса - дали да се избягва зоната около очите. Иначе има специален околоочен лифтинг крем от колагеновата серия (Код: 12704)

# 318
Здравейте мили дами! В тази козметика има ли продукт за обезкосмяване и ако има какви са ви впечатленията ? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 319
  • гр. София
Здравейте! Има ли хора тук,които могат да ми дадат отзив за ботокса и лифтинга? Благодаря!

# 320
Jenoveze, ако питаш за някакъв крем за депилиране - няма.
Марая, познавам две жени, които са ползвали тези продукти - страшно доволни са  Peace

# 321
  • София
Марая, аз съм писала за ботокса  Peace
fata_morgana - в листовката пише само, че се нанася на лицето. Ще си взема крем за очи с лифтинг ефект Peace

# 322
Жалко , благодаря ти Morgana, а препоръка като най ефикасен такъв ? До сега ползвах 3 минутен, 5 минутен, все прехвалени а като се изтриеш ставаш като шахматна дъска .........
Между другото от тези продукти ползвах пластирите за облекчаване на болка, нарочно сложих само на едната китка която повече ме боли, болката се притъпи в сравнение с другата.Не зная дали е просто внушения, аз не робувам на такива, но ще продължа за да се уверя, мисля че има ефект Simple Smile
От скоро ползвам двата вида паста за зъби синия и зеленият гел като ги редувам сутрин и вечер, на сутринта дъхът в устата е съвсем различен от другите пасти с които съм ползвал.Разбира се ако се нагълташ със сливова ракия вечерта няма какда очакваш да ти е свеж дъхът два дни след това  Laughing

# 323
Здравейте!
Аз писах за ефекта от ботокса при рускинята която ни правеше в началото презентации. Просто отворете предишната страница /21/ и ще прочетете. Аз също го ползвах и ефект има, сега продължавам нали е на промоция??!!  ... та пак си го взех, ще бъде до края на месеца.
Ползвам крема от колагеновата серия с лихтинг ефект два часа след ботокса и нано коректора лифтинг, а за нощен серията ЖЕН ФЕЙ номер 4 - НЕВЕРОЯТЕН Е, опитайте.-
А за пластирите за болка спор няма, всякакъв вид болко изчезва до половин час- главоболие, дископатии, дори бъбречни...

# 324
  • гр. София
Благодаря за споделеното! Така съм минала на тигел форума,че не съм видяла отговорите преди моята питанка  Laughing

# 325
Запис да изчета...стана ми и нтересно

# 326
каква е нашата цена и някой да го е пробвал ?

Мезоролер за млада коже без инжекции

Иглен валяк за масаж на кожата на лицето - удобна алтернатива на инжекционните методи за подмладяване. Микроиглите на мезоролера на TianDe проникват на дълбочина от 0,2 мм (без да увреждат кожата), като стимулират естественото отделняне на еластин и колаген. Масажът с мезоролер подобрява кръвообръщението и повишава ефективността на усвояване на биологично активни съставки в кожата.

Приложение: Разделете кожата на отделни зони за масажиране с мезоролера (чело, нос, бузи, зона около устните, шия). Масажирайте всяка зона по 10 пъти във вертикална и хоризонтална посока, а после и по диагонал в двете посоки.
Цена: 88 лв

# 327
каква е нашата цена и някой да го е пробвал ?

Мезоролер за млада коже без инжекции

Иглен валяк за масаж на кожата на лицето - удобна алтернатива на инжекционните методи за подмладяване. Микроиглите на мезоролера на TianDe проникват на дълбочина от 0,2 мм (без да увреждат кожата), като стимулират естественото отделняне на еластин и колаген. Масажът с мезоролер подобрява кръвообръщението и повишава ефективността на усвояване на биологично активни съставки в кожата.

Приложение: Разделете кожата на отделни зони за масажиране с мезоролера (чело, нос, бузи, зона около устните, шия). Масажирайте всяка зона по 10 пъти във вертикална и хоризонтална посока, а после и по диагонал в двете посоки.
Цена: 88 лв
Ако се използва с ботокса и лифтинга ефекта е уникален, както и с кремовете по ваш избор/против бръчки/. Ако преди това си направите и пилинг на лице се засилва още повече-може да се прави на 7-10дни, всеки един от универсалните пилинги при нечувствителна кожа, при чувствителна има специален.

# 328
Името на фирмата какво означава в превод?Къде може да разгледаме новияат каталог онлайн?

# 329
Hanna71 , името на фирмата в превод означава небесно съвършенство.
Каталог онлайн можеш да разгледаш тук http://www.tiandebulgaria.com/, а също така и на доста други места в нета( но това първо ми хрумна)
Нов каталог няма и не се знае дали ще има. Новите продукти могат да се видят на място в офисите, както  и в различни публикаций, линкове и т.н . от дистрибутори.
Надявам се,че съм ти била полезна .

Общи условия

Активация на акаунт