Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 044
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали може да се прави рекламация в Тианде и при какви условия?  Rolling Eyes

# 301
здравейте момичета
синът ми използва биокомплеска против акне и противовъзпалителния лосион против акне  за 3 седмици никакъв ефект, освен това прочетох че има парабени в биокомплекса.
Нали козметиката е натурална защо са тези парабени?Реших да пробваме лосиона за проблемна кожа и фитокоректора |те са без парабени или поне не пише ,че има такива| ще кажа дали е имало ефект.Крема против акне и белези също е с парабени ,така че ще се откажа да го използвам.

Някои от продуктите имат парабени, ако са ви казали нещо различно, са ви подвели. На опаковките си пише дали има или не, но казват, че където има парабени те са в минимални количества  Peace
В кремовете от плацентната серия например няма парабени.

# 302
  • под течащия покрив
Има ли доволни от интимния гел?

# 303
До колкото знам от представителите от Русия в 4% от всички продукти има парабени а те са над 360 и са в минимални количества, просто технологично няма как да се приготвят...
Серията Антиакне е много силна и ефикасна но при сериозен проблем трябва да се използва почти цялата серия..

# 304
Здравейте!!!
Искам да стана дистрибутор.

# 305
Да споделя, че съм много доволна от гланцовете за устни и лака - Мис Те Риа - много плътен и покрива идеално само с едно нанасяне!

# 306
До колкото знам от представителите от Русия в 4% от всички продукти има парабени а те са над 360 и са в минимални количества, просто технологично няма как да се приготвят...

Е, в чайовете няма как да сложат парабени... надявам се  Mr. Green
Прави ми впечатление, че по-скъпите серии имат парабени, докато в Плацентната серия кремове например няма. Шампоаните, които ползвам в момента също са без парабени - с корен от жен-шен и против побеляване, балсама с жен шен, но първите шампоан и балсам с билка шоу ву, които си бях взела имаха.
Сега вече гледам състава преди да си взема нещо  Peace

# 307
здравейте!искам да ви попитам за мнение за маската активатор на растежа на косата ,също има и един шампоан с корен? добри ли са и има ли видим ефект. Благодаря предварително Embarassed

# 308
Здравейте момичета,
Искам от сърце да пожелая на вас и вашите семейства здрава, щастлива и успешна нова 2013 година !
mirenkaaaa -  аз от скоро ползвам шампоана с корена и при мен ефекта е добър - усещам косата си жива и мекичка. За влиянието му при пърхут и други проблеми нямам все още мнение, но и аз самата не страдам от пърхут.  Ще го давам сега на колежка, чиято дъщеря много бързо й се омазнява косата. Когато ми кажат впечатление ще пиша.

# 309
  • София
Здравейте,
От около 10дни ползвам ботокс коректора и резултатите са много добри, мога смело да кажа, че съм възхитена от резултатите. Бръчките които третирам видимо се изгладиха, а тези около устата които бяха по слабите даже почти се заличиха. Нямам идея дали ефекта ще е само докато го ползвам, но и така да е пак си заслужава Laughing

# 310
Интересува ме как мога да се свържа с някой дистрибутор за София ?

# 311
Здравейте,
От около 10дни ползвам ботокс коректора и резултатите са много добри, мога смело да кажа, че съм възхитена от резултатите. Бръчките които третирам видимо се изгладиха, а тези около устата които бяха по слабите даже почти се заличиха. Нямам идея дали ефекта ще е само докато го ползвам, но и така да е пак си заслужава Laughing

Ефекта от Ботокса е 3г. след приключване на ползването / но може през това време да се прави веднъж годишно и така  ще сте винаги във форма  /. Самия курс е толкова месеца колкото да постигнете желания ефект- може 1 мес. може и 1г. всеки се нуждае от различно време за постигане на ефекта, но няма да остане и 1 бръчка. Лифтинга повдига лицето и може да се ползват заедно сд ботокса , нанасят се на различни места по лицето. Ще споделя с вас, че рускинята която беше първия месец в Бг. да прави презентациии аз мислих, че е на 40г. в последствие разбрах, че е на 54г. и това е след използването на ботокса и лифтинга повече от 1г. До 10 януари може да се купува на промоция, като уведомите в склада, че го вземате за декември- купуваш единия продукт а другия е безплатен.
УСПЕХ!

# 312
  • София
Искам да питам къде се нанася лифтинга ? Защото аз ботокса го нанасям на бръчките на челото, около устата и отстрани на очите, изобщо третирам мимическите бръчки. Ако си взема лифтинга къде да го нанасям той не е ли също за бръчките ? newsm78

# 313
Искам да питам къде се нанася лифтинга ? Защото аз ботокса го нанасям на бръчките на челото, около устата и отстрани на очите, изобщо третирам мимическите бръчки. Ако си взема лифтинга къде да го нанасям той не е ли също за бръчките ? newsm78
Ако сте го закупили през декември
9.    При покупка на CORRECTOR ботокс eфект, 3g/7ml(12202)
ПОДАРЪК- CORRECTOR лифтинг ефект, 3g/7ml(12201)

http://tiande.bg/stock.html
 можете да го направите както писах до 10 януари. Лифтинга има повдигащ ефект. Поставя се в долната част на челюста -от двете страни на бузите, както и от двете страни  на носа ако има вече бразди и двоайна брадичка също- ТАМ КЪДЕТО ЛИЦЕТО Е ОТПУСНАТО с две думи.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 18:45 от van70

# 314
Аз да се отчета за крема против белези - кожата ми стана по-гладка, белезите още не са изчезнали, но все пак аз го ползвам 15 дни. Доволна съм.
Сега съм решила да ползвам нещо от серията с плацента за заглаждане и някакъв пилинг - нещо да ми препоръчате. На 34 год. съм, имам разширени пори и малко депигментация. Благодаря ви.
Кога ще излиза новия каталог за 2013 и от къде мога да го купя?

Общи условия

Активация на акаунт