Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 894
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Аз си взех това, на първо мазане е като бб крем.
http://bg-spam232-/shop/8/desc/tonalen-krem-za-lice-ton-01-50g#.UXO4TaJA2Fg

# 601
Ще следя темата. Поръчах си шампоан против побеляване току що, но резултата идвал след поне 6 месеца.

# 602
Шампоан и маска ползвай едновременно. Само от шампоана няма да усетиш ефект, ако ще и година да го ползваш - това от личен опит  Peace

# 603
Шампоан и маска ползвай едновременно. Само от шампоана няма да усетиш ефект, ако ще и година да го ползваш - това от личен опит  Peace

Тази маска също ли е против побеляване, за какво точно е.
А ти имаш ли резултат относно побеляването

# 604
Маската, която е комплект с шампоана - би трябвало да са ти я препоръчали.
Когато станах дистрибутор, фирмата още не беше много позната, а и не бях ходила на много презентации, за да чуя за продуктите.
Ползвах първо шампоана и балсама в по-малките разфасовки(зелените, с билка шоу ву), после само шампоана - може би около 6 месеца. Ефектът беше, че косата ми стана като че ли по-наситен цвят, но белите косми си стояха - а имам малко. Накрая не издържах и се боядисах  Mr. Green
Но междувременно разбрах, че е много важно да се ползват шампоана и балсама/маската от серията, която избереш за оптимален ефект. Сега ползвам тези с корен от жен-шен и съм много доволна  Peace

# 605
а как мога да взема мостричките на парфюми и шампоани след като нито в каталога нито в дистрибуторската ми брощура са отразени?Само на активен пилинг гел има и на едно синьо кремче

# 606
Директно от офиса си ги вземаш - в брошурата ги няма, защото не е обновявана. Пак си носят балове  Peace

# 607

Директно от офиса си ги вземаш - в брошурата ги няма, защото не е обновявана. Пак си носят балове  Peace
Hug Благодаря

# 608
Грешно ли е  ако  Китайски кафени зърна  се пият  повече от 2 седмици

# 609
Здравейте,
Някакви отзиви за масажният крем “Ортофит“ ?

# 610
  • гр.София
Аз имам само положителни впечатления от Ортофита. И мъжът ми и майка ми се мазаха и получиха облекчение от него. Една приятелка наскоро ми се оплака, че получава странна болка в областта на рамото и аз й го препоръчах. Тя доста упорито започна да се маже с него и ми сподели, че болката значително е намаляла.

# 611
  • Пловдив
Аз имам само положителни впечатления от Ортофита. И мъжът ми и майка ми се мазаха и получиха облекчение от него. Една приятелка наскоро ми се оплака, че получава странна болка в областта на рамото и аз й го препоръчах. Тя доста упорито започна да се маже с него и ми сподели, че болката значително е намаляла.
Това е супер !Но доколкото знам се слага само той  на гръбначния стълб как така на рамото ?

# 612
Знаете ли шампоана притив побеляване, ако не върне малко поне стария цвят на косата,.... то може ли да спре по нататъчното побеляване.?

# 613
не е само за гръбнака,тоѝ е за намазване и в областа на ставите на ръцете и краката

# 614
Знаете ли шампоана притив побеляване, ако не върне малко поне стария цвят на косата,.... то може ли да спре по нататъчното побеляване.?
Вече има резултати с този шампоан и със сигурност косата ви ще потъмнее, но трябва да се използва задължително с балсама, за по добър ефект. Косата става по тъмна ако е била бяла, става с графитен цвят - това е което имаме като резултат.
Ще презпази и от бъдещо побеляване...

Общи условия

Активация на акаунт