Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 885
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Знаете ли шампоана притив побеляване, ако не върне малко поне стария цвят на косата,.... то може ли да спре по нататъчното побеляване.?
Вече има резултати с този шампоан и със сигурност косата ви ще потъмнее, но трябва да се използва задължително с балсама, за по добър ефект. Косата става по тъмна ако е била бяла, става с графитен цвят - това е което имаме като резултат.
Ще презпази и от бъдещо побеляване...

Това е супер обнадеждаващо!!!
Бях се замислила дали да си го купувам или не в следствие на по горен коментар за не особено добър ефект след шест месеца. Ама май ме мотивира. Ще кажеш ли нещо повече как е използван шампоана, всеки ден, през ден или на повече, ......и с коя точно маска

# 616
Ако става въпрос за моя коментар - грешката ми беше, че ползвах само шампоана без маската. И въпреки това смея да твърдя, че не съм побелявала повече  Peace

# 617
Ако става въпрос за моя коментар - грешката ми беше, че ползвах само шампоана без маската. И въпреки това смея да твърдя, че не съм побелявала повече  Peace

А знаеш ли дали има значение коя маска на Тианде, или без значение която си избера.

# 618
Има значение маската, ето тази върви с шампоана: http://tiande.ru/index.php?r=site/prod&product=21316&men … amp;prod_menu=219

# 619

Аз така го зададох въпроса защото не съм видяла поне до сега някоя маска да върви с шампоана против побеляване.

Тази маска в линка не е ли комплекат с шампоана против оплешивяване. Поне така пише в разни сайтове които разглеждам.

# 620
Всъщност за оплешивяване е друг сега видях.

# 621
Знаете ли дали Тианде имат продукт крем или и аз незнам какво точно против окосмяване, аналогично както други фирми имат такива кремове само дето ефекта им е само на думи.

# 622
Знаете ли дали Тианде имат продукт крем или и аз незнам какво точно против окосмяване, аналогично както други фирми имат такива кремове само дето ефекта им е само на думи.
за сега няма, но може и да има, в БГ са само около 400 продукта а в РУсия 700, ще питам

# 623
за сега няма, но може и да има, в БГ са само около 400 продукта а в РУсия 700, ще питам

Ясно. Благодаря, ако можеш наистина питай. То ако знам кой и аз ще питам де, ама не знам.
Като чета за доста доволните клиенти от другите продукти, си мисля че ако има такова средство на Тианде може да е доста по ефективно от на другите фирми.

# 624
Здравейте!
Някой пробвал ли е шампоана против оплешивяване от серията Master herb,да даде отзиви?
Извинете ме, ако е обсъждано по назад в темата,сега нямам много време да чета,а спешно ми трябва подобен шампоан.  bouquet

# 625
При жени с косопад действа изключително ефективно, но при мъже с оплешивяване малко по-бавно и незабележимо. Непременно си вземете и маската!
Да похваля и шампоана и балсама с алое - невероятни са за тънка коса - става лъскава и обемна  Heart Eyes

# 626
  • Сливен
Момичета влизам, за да похваля Заглаждащия крем с овча плацента. Имам наблюдения само от 3 дни, но усещането след като се намажа е чудесно. Сутрин след вечерното намазване чувствителната ми кожа е като преродена. Дано съм доволна и след по-продължителна употреба.
Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 627
Преди малко бях в офиса на Тианде във Варна да си купя шампоана и маската против побеляване и ме изненадаха.
Казах им какво искам и те ме питаха шампоан против побеляване за боядисвана или за небоядисвана коса искате. Първо си мислех че съм чула грешно защото от две места чувам че не трябва да си боядисвам косата като го ползвам. Но явно има и шампоан против побеляване който могат да ползват и хора с боядисвани коси.

Е аз си взех от този за небоядисваните, все пак никога не съм си боядисвала косата, но горното го казвам информативно.

# 628
Много странно!
Шампоана против побеляване е един - лечебния - от серията Мастер Хербс.
Другите са по-скоро козметични - в по-малките опаковки.

# 629
Момичета влизам, за да похваля Заглаждащия крем с овча плацента. Имам наблюдения само от 3 дни, но усещането след като се намажа е чудесно. Сутрин след вечерното намазване чувствителната ми кожа е като преродена. Дано съм доволна и след по-продължителна употреба.
Усмихнат ден на всички!   bouquet
Така ще е, след 1 седмица ползване моя позната която живее в Испания и си беше тук и си го взе, я питаха като се прибра КАКВО СТАВА С ЛИЦЕТО И-заглажда грубата кожа, става порцеланова и премахва петната по лицето

Общи условия

Активация на акаунт