Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 894
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Здравей вили55 ,
На обучения са ни казвали,че се прави веднага , щом станеш от сън сутрин. Поставяш за минутка-две тестера и на лентичката спрямо съответния появил се цвят ще се ориентираш как е положението.
Надявам се,че съм била полезна, а ако греша - моля да ме поправите !
Хубав ден на всички

# 646
Здравей вили55 ,
На обучения са ни казвали,че се прави веднага , щом станеш от сън сутрин. Поставяш за минутка-две тестера и на лентичката спрямо съответния появил се цвят ще се ориентираш как е положението.
Надявам се,че съм била полезна, а ако греша - моля да ме поправите !
Хубав ден на всички
Четох  някъде   че  теста  се правил  два дни  преди    цикъл   или  няма  значение  през  кое време  от   се  прави.

# 647
  • гр.София
Здравейте,момичета моето мнение за козметика Tiande е много добро използвам я от някъде 5 месеца и съм много доволна.Има един много хубав онлайн магазин от който си поръчвам постоянно http://tiande-mlm.eu/  и много бързо пристигат при мен за около 2-3 лв доставка без да се разкарвам.
Много съм доволна от този магазин.
Има продукти още които не съм използвала разбира се.Доволна съм от паста за зъби с кристални перли,шампоан с жен шен,кремовете за ръце са много добри,както и солите и като цяло има за всеки по нещо, а и най-хубавото е,че не трябва да се разкарваш до другият край на града.

В този сайт при поръчка над 20 лева, доставката е безплатнаhttp://bg-spam232-/
А както казва Ива_И, ако си регистриран като консултант ползваш отстъпка от 35 % като можеш да бъдеш само клиент. Simple Smile

# 648
Във всички големи градове, а и в доста малки вече има офиси на фирмата, от които може да се пазарува като от магазин - с отстъпка за дистрибуторите. Само в София са поне 5!

# 649
  • Варна
Здравейте на всички. Имам няколко въпроса относно регистрацията като дистрибутор. Избирам си спонсор, регистрирам се в руския сай и после? Ще получа ли каталози, упътвания за продуктите, мостри. Откъде ще се информирам за промоции? Информативно - ползвам гела за разширени вени от седмица, даде ми го една позната. Нямам мравучкане по краката, като че ли не отичат толкова, доволна съм.

# 650
Най-важното е изборът на спонсор, от него зависят всички други неща, за които си питала  Hug

# 651
Здравейте,
някой има ли отзиви за дамките превръзки, лекуват ли наистина бяло течение?
 newsm78

# 652
Здравейте,
някой има ли отзиви за дамките превръзки, лекуват ли наистина бяло течение?
 newsm78

Това е най лесния проблем който може да бъде решен с дамските превръзки-писах на ЛС
А за останалите-кисти, миомни възли, ранички, репродуктивни проблеми, цистит ..при някой от тях е по дълго 3-4 мес заедно с чайовете.
Имаме вече в БГ резултати.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 12:21 от van70

# 653
  • Stara Zagora, Bulgaria
fata_morgana, благодаря за информацията. Забавих отговора си, защото исках да видя ефекта от продуктите. Взех си си хидратиращ крем с 24-часово действие и околоочен с био-злато от серията 20-30-40. Направо съм възхитена! Кожата ми е супер хидратирана и свежа, още от първото нанясяне съм фен на този крем и го хваля на всички приятелки. От пилинга с грозде също съм много доволна, приятелките ми, които са го ползвали също доста го харесват  newsm10

# 654
  • София
Здравейте,
някой има ли отзиви за дамските превръзки, лекуват ли наистина бяло течение?
 newsm78

Това е най лесния проблем който може да бъде решен с дамските превръзки-писах на ЛС
А за останалите-кисти, миомни възли, ранички, репродуктивни проблеми, цистит ..при някой от тях е по дълго 3-4 мес заедно с чайовете.
Имаме вече в БГ резултати.

Ако имате проблеми с кисти, миомни възли, ранички, репродуктивни проблеми, цистит и тн..БЯГАЙТЕ НА ЛЕКАР!
Поста ми не е с цел заяждане..но точно тези здравословни проблеми не са , като да лекуваш пърхот. Отидете първо на лекар и ползвайте превръзките за комфорт или като допълнително лечение,  НО..НЕ ЛЕКУВАТ ПО ГОРНО ИЗБРОЕНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

Да подчертая , че говоря от личен горчив опит. Представител съм на фирмата , следя темата от началото и искам да ви помоля да внимавате с пропагандите , все пак за здраве става дума.

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 16:29 от Kиkи

# 655
  • Бургас
как изглеждат превръзките, за които говорите   newsm78 може ли снимка/сайт?

# 656
# 657
  • Бургас
благодаря  Hug

# 658
Здравейте!
Някой пробвал ли е шампоана против оплешивяване от серията Master herb,да даде отзиви?
Извинете ме, ако е обсъждано по назад в темата,сега нямам много време да чета,а спешно ми трябва подобен шампоан.  bouquet

Мелани,  пробва ли този шампоан, доволна ли си?

# 659
Здравейте!
Някой пробвал ли е шампоана против оплешивяване от серията Master herb,да даде отзиви?
Извинете ме, ако е обсъждано по назад в темата,сега нямам много време да чета,а спешно ми трябва подобен шампоан.  bouquet

Мелани,  пробва ли този шампоан, доволна ли си?
к...
Писала съм в предишни страници, но ще го направя пак...има мъже които бяха плешиви и израсна коса, моя позната също има такъв резултат. Аз го ползвам и имам наболи в предната част. Преди няколко дни на презентация във Велинград се съобщи за жена която по рождение е нямала коса на 30г е и след употребата на АКТИВАТОРА ЗА РАСТЕЖ, ШАМПОАНА И БАЛСАМА има израснала коса. По принцип винаги използвайте шампоана с балсама...

Общи условия

Активация на акаунт