Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 851
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Тук наистина 80% от хората са вече дистрибутори, но незнам защо се задават много въпроси от самите тях за продуктите-вашия спонсор трябва да ви е обяснил всичко, трябва да ви отговори на всичко-а тук да се споделят резултати. Не, че има нещо лошо, но наистина не се знаят елементарни неща..но аз съм на линия, ще помагам, но колегите е добре да си вършат работата-това е нашата фирма и нашите продукти

# 721
Колко време трябва да използвам маската против оплешивяване за да видя ефект.Вече 3 седмици по 2 пъти си я нанасям,но ефект няма дори напротив като че ли се усили косопада.От шуслеровите соли за 2 седмици ми беше спрял,да видим още колко аз съм търпелива.
Резултат от преди 20 дни-жена която 15г е била без коса и е ходила с перука, дошла в офиса в Пловдив с къдрава коса, след 8ме. използване на шампоана и балсама против оплеш. и активатор за ръстежа заедно с шампоана и балсама. възможно е да има в началото окапване но пада тази коса която не е здрава и която ще падне, след това спира и израства нова-при всеки е различно времто
Честно казано (не искам да обидя никого),но това и да го видя няма да го повярвам .А има и нещо друго при условие че не виждам никакъв ефект засега от маската ( а не съм плешива просто имам летен умерен  косопад така да се каже) няма как да купя и шампоана и балсама и т.н.Плюс това косата си стои без никаква промяна,мислех си че поне ще стане по-мека,по- обемна,ще спре да цъфти,но не.Със едно просто стимулаторче на Икаров повече ефект постигам.От много продукти съм разочарована това е.

# 722
Да споделя за превръзките - определено са най-добрите, които съм ползвала!
Имам цикъл за първи път след раждането, а не усетих абсолютно никакъв дискомфорт. За сравнение преди винаги съм била с много силни болки първия ден. Очарована съм и от нощните, и от дневните - като покритие, попиване и изобщо - вече са ми любими  Peace

# 723
Да от превръзките и аз съм много доволна,и по време на цикъл почти не ме болеше и ежедневните ми дават една прохлада и свежест и аромата е за дълго време на билки и мента.Но са ми скъпички ежедневните т.к. аз всеки ден си ги ползвам а не само след цикъл.

# 724
Ежедневните също ги пробвах всичките, много ми харесват тези с алое - дават ги за профилактика и лечение на възпаления.

# 725
Ежедневните също ги пробвах всичките, много ми харесват тези с алое - дават ги за профилактика и лечение на възпаления.
превръзките са не само за профилактика, но и решават много сериозни проблеми-започва се с нефритена свежест и после енергия на билките
кисти
миомни възли
течения
възпаления
репродуктивни проблеми
но при такива проблеми
се носят 3-4 мес
заедно с чая златен корен и ортилия-всичко изчезва...дори при цистити и простатити
резултати много има вече в бг

# 726
Колко време трябва да използвам маската против оплешивяване за да видя ефект.Вече 3 седмици по 2 пъти си я нанасям,но ефект няма дори напротив като че ли се усили косопада.От шуслеровите соли за 2 седмици ми беше спрял,да видим още колко аз съм търпелива.
Резултат от преди 20 дни-жена която 15г е била без коса и е ходила с перука, дошла в офиса в Пловдив с къдрава коса, след 8ме. използване на шампоана и балсама против оплеш. и активатор за ръстежа заедно с шампоана и балсама. възможно е да има в началото окапване но пада тази коса която не е здрава и която ще падне, след това спира и израства нова-при всеки е различно времто
Честно казано (не искам да обидя никого),но това и да го видя няма да го повярвам .А има и нещо друго при условие че не виждам никакъв ефект засега от маската ( а не съм плешива просто имам летен умерен  косопад така да се каже) няма как да купя и шампоана и балсама и т.н.Плюс това косата си стои без никаква промяна,мислех си че поне ще стане по-мека,по- обемна,ще спре да цъфти,но не.Със едно просто стимулаторче на Икаров повече ефект постигам.От много продукти съм разочарована това е.
Ваше мнение, аз лично съм видяла 3 мъже плешиви с пораснала коса, балсама е да предпази косата от външни влияния и да съхрани това което сте подали от шампоана-подсилва действието. Не чакайте обем и т.н
обем има от шампоана АЛОЕ

# 727
Е нека и аз да споделя:ползвам шампоана ,маската и активатора за растеж на косата ,да уточня че имам усилен косопад :резултата е, че не ми е спрял още косопада ,но започна да ми расте нова коса и като се мия с тях косата ми стои по жива .Искам да ви питам за превръзките, след второто си раждане имам по обилен цикъл от кои точно превръзки мога да си взема?

# 728
Ами аз може ли да се надявам изобщо на някакъв резултат от шампоана и маската против оплешивяване, след като ги ползвам от 6 месеца и до сега не мога да се похваля, че са поникнали нови косъмчета? Иначе интересното е, че косата ми стана по тъмна на цвят. Ако е вярно това с тримата плешиви мъже, на които е поникнала коса, би трябвало и при мен да има някакъв ефект(жена съм).

# 729
Потъмняване на косата и аз усетих от шампоана против побеляване обаче. По-точно стана по-наситен цвета.

# 730
Ами аз може ли да се надявам изобщо на някакъв резултат от шампоана и маската против оплешивяване, след като ги ползвам от 6 месеца и до сега не мога да се похваля, че са поникнали нови косъмчета? Иначе интересното е, че косата ми стана по тъмна на цвят. Ако е вярно това с тримата плешиви мъже, на които е поникнала коса, би трябвало и при мен да има някакъв ефект(жена съм).
резултат ще има при един по рано
при други по късно-различни сме
ако капе в началото то опада нездравата коса
която предстои да окапе, по късно израства нов здрав косъм

# 731
резултат ще има при един по рано
при други по късно-различни сме
ако капе в началото то опада нездравата коса
която предстои да окапе, по късно израства нов здрав косъм
Всъщност не съм имала засилен косопад, нито в началото, нито по късно, и 6 месеца ми се струват достатъчно дълго време, но нали надеждата умира последна- ще го купя този шампоан още веднъж.

# 732
При мен надеждата умря от ползването на шампоана против побеляване и маската.

Незнам какво точно възстановява тази маска, но за мен е съсипваща до нетърпимост. Всъщност не мога да знам  дали е от маската или шампоана, за това ги слагам под общ знаменател.

Може би трябва да имам търпение голямо и да продължавам да го ползвам до като съвсем си съсипя косата. Може и да действа този шампоан, но явно не при всеки и не е панацея.

Мисля че малко по обективно и безпристрастно трябва да се дава информация за продуктите, а не да прилича на поредната секта тип мрежов маркетинг.

# 733
  • Пловдив
И аз подобно на broadminded подходих към марката с мисълта, че е нещо различно и това, което се пише, че помага, ще помогне на всички. За съжаление и аз не видях положителна реакция от продуктите, които ползвах. Единствено останах доволна от превръзките, но не че са ме оздравили, а просто, защото са удобни, добра материя и попиват много добре. Май това ще е единственото, което ще продължа да ползвам и да препоръчвам.

# 734
Явно наистина не действат на всички еднакво тези продукти. Аз не съм използвала кой знае какво освен шампоана и маската против оплешивяване, но бих описала използваното така:
-детоксикиращ пластир-не усетих на сутринта този прилив на енергия и бодрост, за който се говореше, даже не мога да кажа дали имаше това, което описват като приличащо на катран, по скоро залепващата повърхност на пластира се беше разлигавила от влагата на краката, и лепнеше.
-универсален пилинг - кожата действително става чиста и приятна на допир.
- лепенки за нос- не успя да премахне всичко на 100%
-шампоан и маска против оплешивяване - косата наистина стана по жива, расте по- бързо, и потъмня, но за съжаление не подейства на това, за което го купих.
С две думи стигнах до извода, че продуктите не са лоши, но не са и чудодейни.

Общи условия

Активация на акаунт